جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 13 تیر ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده عرصه واعیان خانه مسکونی) به شماره فرعی 221 فرعی از 18 اصلی در بخش ده مراغه به مساحت 5/178 متر مربع برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10687389 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1405/03/04 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1405/03/24 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان آذربایجان شرقی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان عجب شیر
کد پارس نماد
10687389
شماره آگهی
140530460000011746
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1405/03/04
تاریخ درج
1405/03/13
تاریخ خاتمه آگهی
1405/03/24
منبع
سایت 1405.3.13
عنوان آگهی
مزایده عرصه واعیان خانه مسکونی) به شماره فرعی 221 فرعی از 18 اصلی در بخش ده مراغه به مساحت 5/178 متر مربع , مزایده عرصه واعیان خانه مسکونی) به شماره فرعی 221 فرعی از 18 اصلی در بخش ده مراغه به مساحت 5/178 متر مربع
شرح آگهی

شماره آگهی: 140530460000011746
شماره پرونده:140330920004024192

تاریخ صدور:1405/03/04

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان عجب شیر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

مزایده نوبت اول اموال غیرمنقول / منقول

در خصوص پرونده اجرایی به کلاسه 0300719 له : آقای رضا بلبلی بوکت فرزند ابراهیم و علیه : آقای حسین حقایقی تقی زاد فرزند محمد و به محکومیت مطالبه وجه، اموال غیرمنقول متعلق به وثیقه گذار آقای بایرا نجفی هرگلان فرزند الیاس توقیف و توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی و در تاریخ 1405/03/24 روز یک شنبه ساعت 8 صبح از طریق مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد)  به شماره حراج  3005108550000008 بفروش خواهد رسید ، مزایده از مبلغ پایه شروع و به کسانیکه بالاترین قیمت را پیشنهاد نمایند فروخته خواهد شد. طالبین می توانند پنج روز قبل از مزایده با هماهنگی این واحد از اموال بازدید نمایند.

مشخصات مورد مزایده طبق نظریه کارشناس:

با سلام واحترام بازگشت به ابلاغیه 140530100000507826 و شماره پرونده140330920004024192 به شماره بایگانی پرونده 0300719 به استحضار می رساند این جانب بعنوان کارشناس رسمی دادگستری پس از اطلاع ازمفاد قرار صادره ضمن مطالعه پرونده در آن شعبه محترم با راهنمایی خواهان آقای رضا بلبلی به محل متنازع فیه واقع در شهر عجب شیر-روبروی دادگاه، کوچه شهید فرحی ،مراجعت و پس از بازدید میدانی به عمل آمده و بررسی های انجام یافته وسایر اقدامات لازم قانونی در اجرای قرار کارشناسی صادره بشرح ذیل جهت استحضار مرقوم میگردد. تشریح موضوع: 1-ملک مورد نظر(عرصه واعیان خانه مسکونی) به شماره فرعی 221 فرعی از 18 اصلی در بخش ده مراغه به مساحت 5/178 متر مربع تحت مالکیت آقای بایرام  نجفی هرگلان که شمالا 3/13 متر دیوار به دیوار به پلاک هیجده اصلی وشرقا دیوار ومحل درب ورودی  است بشارع وحریم راه آهن  به طول 35/14 متر به شارع وجنوبا دیوار به دیوار بطول 6/11 متر به هیجده اصلی وغربا دیوار به دیوار بطول 35/14 متر به هیجده اصلی وا عیانی احداثی در یک طبقه  با قدمت بالای 30 سال احداث با پوشش سقف چوبی با نمای ماسه وسیمان با رویه سیمان سفید با پنجره های آلومنیمی با مساحت حدود 85 متر مربع دارای انشعاب آب-برق-گاز هر کدام یک انشعاب .

نظریه کارشناسی: پس از بررسی های لازم واعمال نتایج حاصل از تحقیقات محلی در رابطه با تعیین قیمت و با عنایت و لحاظ هدف موضوع ارزیابی و با معاینات و بررسی همه جانبه در موضوع،ملاحضه نحوه اسقرار ملک(مسکونی) نسبت به املاک مجاور،دسترسی ملک به معابروموقیعت آن نسبت به شریان های اصلی وارتباطی آن به گذرهای اطراف ملک وبهره دهی ملک از دیدگاه کارشناسی،متراژ ،کاربری،حدود اربعه،شکل هندسی،منطقه وقوع ملک،لحاظ نمودن میزان عرضه وتقاضا برای موارد مشابه ونتایج بدست آمده در ارزش گذاری مغازه موصوف با تسری دادن جمیع عوامل موثر، صرفنظر از صحت وسقم مدارک ارایه شده ومسایل ثبتی در زمان تحریر گزارش وبا توجه به قرار صادره بشرح ذیل تعیین واعلام میگردد.ارزش شش دانگ ملک فوق تحت پلاک221 فرعی از 18 اصلی با لحاظ نمودن عرصه واعیان وبا در نظر گرفتن انشعابات و امتیازات وغیره به مبلغ 18/000/000/000ریال معادل یک میلیارد وهشتصد میلیون تومان تعیین واعلام می گردد. مضافا اینکه ارزیابی فوق بدون در نظر گرفتن مسایل ثبتی  ومالکیتی وعدم وجود تخلفات ساختمانی وبدون هرگونه دیون وبدهی احتمالی  وعقب کشی و رعایت حرایم راه آهن در نظر گرفته شده است  مورد مزایده عبارت است از سه دانگ از شش دانگ پلاک ثبتی موصوف به قیمت پایه کارشناسی به مبلغ 9/000/000/000 ریال معادل نهصد میلیون تومان.

مدیر دفتر شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان عجب شیر

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده عرصه واعیان خانه مسکونی) به شماره فرعی 221 فرعی از 18 اصلی در بخش ده مراغه به مساحت 5/178 متر مربع
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی