جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 1 مرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده اسپلیت سرد و گرم با سایز مختلف gnr30 به تعداد 7 دستگاه و برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10617047 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1405/02/28 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1405/03/09 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی برق, کامپیوتر, ماشین اداری, آهن آلات, استیل و اهن نسوز, تاسیسات, دیزل ژنراتور, کانکس, سردخانه, آسانسور, متفرقه میباشد.

آگهی گزار
شعبه اداره تصفیه امور ورشکستگی استان مازندران
کد پارس نماد
10617047
شماره آگهی
140547460000011373
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1405/02/28
تاریخ درج
1405/02/29
تاریخ خاتمه آگهی
1405/03/09
منبع
سایت 1405.2.29
عنوان آگهی
مزایده اسپلیت سرد و گرم با سایز مختلف gnr30 به تعداد 7 دستگاه و..., مزایده اسپلیت سرد و گرم با سایز مختلف gnr30 به تعداد 7 دستگاه و...
شرح آگهی

شماره آگهی: 140547460000011373
شماره پرونده:9309981510500130

تاریخ صدور:1405/02/28

شعبه صادر کننده:شعبه اداره تصفیه امور ورشکستگی استان مازندران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده

اداره تصفیه امور ورشکستگی استان مازندران به قائم مقامی از شرکت ورشکسته کمان پرتو و به عنوان نماینده هیأت بستانکاران در نظر دارد نسبت به فروش اموال متعلق به شرکت ورشکسته مذکور از طریق مزایده و با شرایط ذیل در تاریخ 1405/03/09 روز شنبه ساعت 10 صبح در محل اداره تصفیه امور ورشکستگی به نشانی ساری ، خیابان مازیار ، نبش خیابان امیرکبیر ، ساختمان شماره دو دادگستری کل استان ، طبقه اول ، واحد یک اقدام نماید .

اموال موضوع مزایده شامل:

1- اسپلیت سرد و گرم با سایز مختلف gnr30 به تعداد 7 دستگاه. 2-بخاری گازی ایستاده انرژی فروشگاهی به تعداد 1 دستگاه. 3-قفسه فروشگاهی  با پهنای 40 سانتی مترو طول 78متر. 4-کانتر فروشگاهی به همواه مانیتور،صندوق، پرینتر و فیش فاکتوربه تعداد 3 سری... 5- سبد چرخدار استیل کوچک فروشگاهی به تعداد 10 عدد. 6-موتوربرق اضطراری چینی5/7 jiangdong یک دستگاه.  7-سبد چرخدار گالوانیزه بزرگ فروشگاهی به تعداد 24 عدد . 8-اسپلیت سرد و گرم جنرال به تعداد یک دستگاه . 9-آبگرمکن دیواری بوتان با متعلقات و ...  10- سرور سیستم فروش aocatech-hp با مانیتور. 11-کولر سرد و گرم اسپلیت سامسونگ به تعداد یک دستگاه. 12-گاوصندوق سه طبقه سمن کاوه به تعداد یک دستگاه. 13-میزکنفرانس چوبی6نفره به همراه. 6عدد صندلی چوب  14-بالابر سیم بکسلی با الکتروموتور و کلیه متعلقات با کفه 1 * 1/5.  15-میز کار ساده 1عدد. 16-میزمدیریتی. 17-کولر اسپلیت سرد و گرم جنرال به تعداد یک دستگاه. 18-سردخانه با ساندویچ 10 سانتی به طول7متر و ارتفاع 2/02 متر. 19-سردخانه با ساندویچ. 10 سانتی به طول4متر و ارتفاع 2/02 متر به همراه کمپرسورewl-550d25c1-dwm  اپراتور دوفن و کندانسور دو فن با کلیه متعلقات.

به شرح نظریه کارشناسی مضبوط در پرونده.

شرایط شرکت در مزایده:

1) قیمت پایه مزایده تجهیزات موضوع مزایده به مبلغ 8/211/000/000 ریال  (هشت میلیارد و دویست و یازده میلیون ریال) برآورد گردیده است. 2) پیشنهاددهندگان باید قبلاً 10% قیمت پایه مزایده را نقداً به حساب جاری شماره 0112245358007 به نام اداره تصفیه امور ورشکستگی ساری نزد بانک ملی ایران واریز و ضمیمه پیشنهاد خود نمایند. 3) پیشنهادات باید در پاکت لاک و مهر شده و با ذکر جمله مربوط به مزایده اموال شرکت ورشکسته کمان پرتو مشخصات کامل و محل اقامت پیشنهاد دهنده در روی پاکت تا ساعت 9 صبح روز شنبه مورخ 1405/03/09 به اداره تصفیه امور ورشکستگی به نشانی ساری ، خیابان مازیار ، نبش خیابان امیرکبیر ، ساختمان شماره دو دادگستری ، طبقه اول ، واحد یک ارائه نمایند. 4) پیشنهادات در ساعت 9 صبح همان روز باز و قرائت خواهد شد و در همان جلسه مزایده حضوری به عمل خواهد آمد و برنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید. اداره تصفیه در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است و به پیشنهادات مبهم ، مشروط، فاقد سپرده و برخلاف شرایط این اگهی ترتیب اثر داده نخواهد شد (بدیهی است تحویل مورد مزایده پس از پرداخت 100% قیمت پیشنهادی خواهد بود) 5) چنانچه پرداخت بهاء انجام نگیرد مزایده باطل و نسبت به فروش مورد مزایده از طریق مزایده مجدد اقدام خواهد شد و وجه سپرده به نفع هیأت بستانکاران و ورشکسته ضبط می گردد. 6) جهت بازدید از اموال و تجهیزات مذکور یک هفته قبل از تاریخ مزایده با شماره 01133323459 تماس حاصل نمائید . 

دکترامین فلاح

معاون قضایی رئیس کل

و رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان مازندران

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده اسپلیت سرد و گرم با سایز مختلف gnr30 به تعداد 7 دستگاه و...
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

توجه: تصاویر و مشخصات آگهی‌ها صرفاً جهت اطلاع‌رسانی است. مسئولیت احراز هویت، بررسی صحت اطلاعات و انجام معاملات بر عهده طرفین می‌باشد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.


آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی