جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 13 تیر ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده ششدانگ یکباب مغازه واحد تجاری طبقه همکف به مساحت 15 متر مربع  بشماره پلاک ثبتی 2681  فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10577972 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1405/02/20 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1405/03/03 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان گیلان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان آستارا
کد پارس نماد
10577972
شماره آگهی
140534460000009613
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1405/02/20
تاریخ درج
1405/02/21
تاریخ خاتمه آگهی
1405/03/03
منبع
سایت 1405.2.21
عنوان آگهی
مزایده ششدانگ یکباب مغازه واحد تجاری طبقه همکف به مساحت 15 متر مربع  بشماره پلاک ثبتی 2681  فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی, مزایده ششدانگ یکباب مغازه واحد تجاری طبقه همکف به مساحت 15 متر مربع  بشماره پلاک ثبتی 2681  فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140534460000009613
شماره پرونده:140334920001874725

تاریخ صدور:1405/02/20

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان آستارا

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی

آگهی مزایده اموال غیر منقول مرحله اول

نظر به اینکه در پرونده نیابتی  از شعبه اجرای احکام مدنی بخش حویق به شماره بایگانی 0402707 شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان آستارا ملک توقیف شده ذیل به نام محکوم علیه آقای داود نمازی فرزند وهاب به مشخصات ذیل درجهت تادیه طلب محکوم له خانم آیناز تیموری باوکالت نسیم بیناپور ارزیابی گردیده است لذا در اجرای مواد 137 و 140 قانون اجرای احکام مدنی در جهت فروش سامانه ستاد روز یکشنبه مورخ 1405/03/03 ساعت 8 صبح تا 12 ظهر از طریق مزایده در سامانه ستاد به فروش خواهد رسید قیمت فروش پایه از بهای ارزیابی شده شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد (برنده مزایده مکلف است ثمن معامله پرداخت نماید، در صورت پرداخت ده درصد مبلغ پیشنهادی و عدم تودیع مابقی ثمن معامله ظرف مدت یکماه، ده درصد پرداختی به نفع صندوق دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.)متقاضیان می توانند در صورت تمایل 5 روز قبل از موعد مزایده به دفتر شعبه مراجعه تا موجبات بازدید مورد مزایده فراهم گردد.

مشخصات ملک موضوع فروش: ششدانگ یکباب مغازه واحد تجاری طبقه همکف به مساحت 15 متر مربع  بشماره پلاک ثبتی 2681  فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی  بخش 32 گیلان

*مشخصات ملک و مالکین : ملک مورد تعرفه  ششدانگ یکباب مغازه واحد تجاری طبقه همکف به مساحت 15 متر مربع  بشماره پلاک ثبتی 2681  فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی  بخش 32 گیلان  بنشانی فوق الذکر با ساختار بتن آرمه دارای سند مالکیت دفترچه ای به شماره ثبت 10734 دفتر 85 صفحه 199 حوزه ثبت ملک آستارا به مورخه 1375.02.09 با مالکیت ششدانگی ملک با جزء سهم 6 سهم از 6 سهم به نام آقای داوود نمازی حویق به شماره شناسنامه 4 صادره از حویق میباشد . حدودات اربعه : شمالأ : دیوار اشتراکی  بطول 5.30  متر با واحد تجاری مجاور به شماره پلاک 2680 فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی  شرقأ :  بطول 3.20 سانتیمتر دیوار اشتراکی با واحد مسکونی مجاور شماره پلاک 2684 فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی و جنوبأ : به طول 3.50 سانتیمتر دیوار ساختمان است به تصرفی خدمتعلی امن زاده از پلاک 7 اصلی باقیمانده و  غربأ :  بطول 3.50 سانتیمتر دهانه مغازه است به خیابان 16 متری

* اعیانات احداثی و بررسی فنی  : ساختمان با ساختار اسکلت بتن آرمه و سربندی با پوشش ورق گالوانیزه و نمای سنگ مرمریت دو طبقه بر روی واحد تجاری با وضعیت ورودی شرقی از خیابان 16 متری که مغازه تعرفه شده مغازه ضلع جنوبی با کف سنگ قرمز و دیوار با پوشش کاشی تا سقف و کرکره گالوانیزه و شیشه بند سکوریت به انضمام یک انشعاب برق در محل مغازه تعرفه شده رویت و امتیاز آب و گاز بصورت مشترک با واحد تجاری مجاور ضلع شمالی میباشد . 

*در حال حاضر ملک موصوف به عنوان نانوائی چند منظوره نمازی با تجهیزات کامل نانوائی و تنور گردان مشترکأ با مغازه ضلع شمالی ( دیوار ما بین دو مغازه در حال حاضر برچیده شده است ) در حال بهره برداری میباشد .

* محدودیت ها :  طبق صفحه پانزدهم سند مالکیت یک مورد بازداشتی ثبت و رفع بازداشت شده است .

*ملک مورد نظر ششدانگ میباشد(بشرح فوق) و حقوق دیگری اعم از حق ارتفاق و انتفاقی ندارد .   

*مالکیت ملک تعرفه شده متعلق میباشد به آقای داود نمازی حویق فرزند وهاب ، و  منافع ملک در تصرف مالک میباشد . 

* ارزیابی ملک مورد خواسته : (ارزش گذاری دستگاه های مورد بهره برداری در صلاحیت اینجانبان و دستور کارشناسی نمیباشد )

*با امعان نظر به موارد فوق الذکر و در نظر گرفتن  قدمت و موقعیت مکانی و جغرافیائی و با استفسار از معتمدین و مطلعین محلی  ، قیمت روز ارزش ششدانگ عرصه و اعیان ملک موصوف با در نظر گرفتن امتیازات و نوع کاربری بدون در نظر گرفتن دیون و تعهداتی که ممکن است داشته باشد و کلیه امتیازات متعلقه اعم از سرقفلی پلاک ثبتی 2681 فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی بخش 32 گیلان به مساحت 15 متر مربع  بمبلغ 18.000.000.000 ریال معادل یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان بر آورد میگردد .که میزان حق السهم آقای داود نمازی حویق از مالکیت ملک 100 درصد میباشد .

*آدرس ملک مورد مزایده: استان گیلان به نشانی آستارا  شهرک عباس آباد  روبروی باشگاه پدرام

لازم به ذکر است که کلیه هزینه های نقل و انتقال امتیازات مورد مزایده بر عهده خریدار خواهد بود.

دادورزاجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بندر آستارا  آرش جوهری

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده ششدانگ یکباب مغازه واحد تجاری طبقه همکف به مساحت 15 متر مربع  بشماره پلاک ثبتی 2681  فرعی احداثی در 2054 فرعی از 527 فرعی از 7 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی