جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar جمعه، 29 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده عرصه و اعیان یکدستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص و طلق و وقف )دارای پلاک ثبتی به شماره هجده هزار و یکصد و هشتاد و هشت (18188) فرعی از دو (2) اصلی مفروز و مجزا شده از هفده هزار و هشتصد و پنجاه و چهار(17854) فرعی از اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10577777 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1405/02/20 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1405/03/10 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان گلستان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کردکوی
کد پارس نماد
10577777
شماره آگهی
140503460000005479
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1405/02/20
تاریخ درج
1405/02/21
تاریخ خاتمه آگهی
1405/03/10
منبع
سایت 1405.2.21
عنوان آگهی
مزایده عرصه و اعیان یکدستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص و طلق و وقف )دارای پلاک ثبتی به شماره هجده هزار و یکصد و هشتاد و هشت (18188) فرعی از دو (2) اصلی مفروز و مجزا شده از هفده هزار و هشتصد و پنجاه و چهار(17854) فرعی از اصلی , مزایده عرصه و اعیان یکدستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص و طلق و وقف )دارای پلاک ثبتی به شماره هجده هزار و یکصد و هشتاد و هشت (18188) فرعی از دو (2) اصلی مفروز و مجزا شده از هفده هزار و هشتصد و پنجاه و چهار(17854) فرعی از اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140503460000005479
شماره پرونده:140303920002087368

تاریخ صدور:1405/02/20

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کردکوی

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی

( آگهی مزایده مرحله اول)

نظر به اینکه در پرونده کلاسه بایگانی 0401270 شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کردکوی ، به اجرائیه صادره از شعبه 1 حقوقی شهرستان کردکوی محکوم علیهم سینا فولادشکن - طه فولادشکن - احمد فولادشکن محکوم است به : پرداخت دویست و سی قطعه سکه طلای بهار آزادی به عنوان مهریه  محکوم له از محل ماترک متوفی مرحوم مهدی فولادشکن در حق محکوم له مه ناز کلاگر می باشد. لذا در راستای پرداخت محکوم به ، سه دانگ از شش دانگ ملک واقع در شهرستان کردکوی - خیابان شهید بهشتی - کوچه حمزه طیبی ( شاعری ) -پلاک 2 تعرفه نموده است:

آدرس ملک :شهرستان کردکوی -خیابان شهید بهشتی - کوچه حمزه طیبی ( شاعری ) - پلاک 2 - کدپستس 4881859137

ب-قرار کارشناسی : ارزیابی و تعیین ارزش آپارتمان .

ج-مشخصات پلاک ثبتی :باستناد تصویر مدارک ابرازی ملک دارای سند مالکیت مشاعی شامل دو فقره سند بشرح ذیل میباشد : 1- سند مالکیت تکبرگ بشماره چاپی 094123 سری ج سال 1400 ، مالک آقای مصطفی حقیقی فرزند نصراله به شماره ملی 0492672261 محل صدور ری بمیزان سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان میباشد . 2- سند مالکیت تکبرگ بشماره چاپی 094122 سری ج سال 1400 ، مالک خانم سمیه لیاقتی فرزند محمود به شماره ملی 2249905452 محل صدور کردکوی بمیزان سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان میباشد .عرصه و اعیان یکدستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص و طلق و وقف )دارای پلاک ثبتی به شماره هجده هزار و یکصد و هشتاد و هشت (18188) فرعی از دو (2) اصلی مفروز و مجزا شده از هفده هزار و هشتصد و پنجاه و چهار(17854) فرعی از اصلی مذکور قطعه چهار تفکیکی بخش دو (2) حوزه ثبت ملک کردکوی استان گلستان به مساحت یکصد و بیست و پنج متر و هفتاد و یک(125/71)دسیمتر مربع واقع در سمت جنوبی  طبقه دو که (76 / 4 ) چهار متر و هفتاد و شش دسیمترمربع ان بصورت بالکن است. بانضمام انباری شماره هفت بمساحت (8/58) هشت متر و پنجاه و هشت دسیمتر مربع واقع در طبقه پنجم با حق استفاده از پارکینگ شماره شش(12/50) دوازده متر و پنجاه دسیمتر مربع واقع در طبقه همکف با قدرالسهم از عرصه و مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن . سه دانگ مشاع از ششدانگ یکدستگاه آپارتمان مسکونی که مقدار 100 سهم مشاع از 864 سهم شش دانگ عرصه وقف عام است .باستناد تصویر سند ابرازی ملک دارای یک مورد رهنی بشماره 106119 مورخ 28 / 07 / 1401 بنفع بانک مسکن میباشد . 4-مشخصات ملک:ملک تعرفه شده یک واحد آپارتمان به مساحت( 29 /134 )یکصد و سی و چهار متر و بیست و نه دسیمترمربه  واقع در طبقه دوم جنوبی ازمجتمع آپارتمانی ( شایان )چهار طبقه، هر طبقه دو واحد مجموعا هشت واحدی ، نمای ساختمان تماما سنگ  تراورتن، دارای دو اتاق خواب، هال و پذیرایی، آشپرخانه اپن، سرویس بهداشتی ، حمام ، دستشویی و بالکن می باشد ، دیوار سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی ، حمام و آشپزخانه تا سقف کاشی نصب شده است ، سقف و دیوار اتاقها و  پذیرایی  اندود گچ  ، کف سرامیک، درب خوابها چوبی و درب ورودی واحد ضد سرقت، پنجره ها یو پی وی سی بانضمام  شیشه تماما دو جداره، کابینت mdf دارای سینک ، گاز ، هود  و کف آشپرخانه سرامیک میباشد. همچنین انباریها طبقه پنجم و پارکینگ در طبقه همکف، توضیح اینکه کف پارکینگ و قسمتهایی از بدنه( در طبقه همکف) سنگ علاوه بر موارد صدر الاشاره مجتمع دارای یک لاین آسانسور میباشد . ملک دارای برق تکفاز به شماره شناسه کنتور 18119820465100 و گاز مستقل بشماره سریال کنتور 25063062559 انشعاب آ ب مشترک میباشد .سیستم گرمایش پکیج و شوفاژ میباشد . قدمت بنای آپارتمان حدودا سه سال، در زمان بازدید ملک قابل بهرهبرداری ،دارای بهرهبرداری و بهرهبردار در ملک ساکن  بوده است.

ج -توضیحات :6-1-باستناد تصویر مدارک ابرازی ملک دارای گواهی پایان عملیات ساختمانی مورخه 04 / 04 / 1401 به شماره 5376 از شهرداری شهرستان کردکوی میباشد .6-2-باستناد استعلام ماخوذه به شماره 21914 مورخه 30/10/1402 از شهرداری کردکوی ملک دارای کاربری مسکونی غربا وصل به خیابان دوازده متری میباشد.6-3- همچنین باستناد تصویر مدارک ابرازی مبایعه نامه بشماره ثبت قرارداد 28518453 مورخه 13 / 04 / 1403 با شناسه صنفی 0466969677 در سامانه املاک و مستغلات کشور ثبت شده است .6-4-در خصوص رهن، بازداشت ودیون احتمالی استعلام لازم اخذ گردد .6-4-تشخیص اصالت اسناد و مدارک ارائه شده ، مخدوش بودن یا نابرابری مدارک ابرازی، نسخه های اصلی و تصویر آن ، انکار و تردید به مدارک ارائه شده در صلاحیت کارشناس نمی باشد . چنانچه بعد از ارائه گزارش کارشناسی ، اسناد و مدارک و اطلاعات جدید دیگری ارائه شود که در نتیجه گیری نظریه کارشناسی تاثیر داشته باشد ، هیچ گونه مسوولیتی متوجه کارشناس رسمی دادگستری نخواهد بود و چنانچه مغایرتی میان اصل اسناد و تصویر مدارک وجود داشته باشد این نظریه قابل اتکا نخواهد بود و در صورت کسب دستور از مقام محترم قضایی باید براساس اسناد اصیل و جدید تجدید نظر شود .چ-  ارزیابی :-با عنایت به بازدید میدانی و با در نظر گرفتن موقعیت مکانی، مساحت عرصه، قدمت بنا، منصوبات و انشعابات  فارغ از هرگونه دیون و بدهی احتمالی ، منجمله ترهین و یا واگذاری بغیر، از نظر اینجانب ارزش ریالی آپارتمان تعرفه شده به مساحت ( 134/29) یکصد و سی و چهار متر و بیست و نه دسیمتر مربع مجموعا به مبلغ  سی و هفت میلیارد ( 37.000.000.000 ) ریال معادل سه میلیارد و هفتصد میلیون تومان  که سه دانگ آن به مبلغ 18/500/000/000 ریال تعیین و اعلام میگردد. که با توجه به کارشناسی بعمل آمده مال صدرالذکر به مزایده گذارده می شود و با عنایت به درخواست محکوم لها و اقدامات انجام شده از طریق مزایده به فروش میرسد ، و با توجه به درخواست محکوم له و اقدامات انجام شده جهت شرکت در مزایده صرفا می بایست از طریق ورود به سامانه ستاد به آدرسسایت ستاد ایران بصورت الکترونیک و غیرحضوری در مزایده شرکت نمایید و نیاز به حضور شما در شعبه اجرای احکام مدنی نمی باشد. ضمنا در صورتی که روز مزایده مصادف با تعطیلی غیر مترقبه از سوی دولت مانند تعطیلی بابت گرما یا کمبود برق یا گاز و ....باشد با توجه به اینکه مزایده در بستر سامانه ستاد برگزار می گردد این تعطیلات مانعی جهت انجام مزایده نمی باشد. شماره مزایده 3005107239000041

1-زمان مزایده

: مورخ 1405/03/10 ساعت 08:00الی 12:00 .

2-مکان مزایده :شعبه اول اجرای احکام مدنی کردکوی جهت شرکت در مزایده صرفا می بایست از طریق ورود به سامانه ستاد به آدرسسایت ستاد ایران بصورت الکترونیک و غیرحضوری در مزایده شرکت نمایید. ( شرایط مزایده) 1-مزایده از مبلغی که توسط کارشناس تعیین گردیده شروع و برنده مزایده کسی است که بالاترین مبلغ را درجلسه مزایده قبول نماید. 2-برنده مزایده می بایست 10% مبلغ مورد پیشنهاد را نقدا به حساب سپرده دادگستری و از طریق سامانه ستاد تودیع و مابقی آن را ظرف یکماه از تاریخ اجرای مزایده به حساب  سپرده دادگستری و از طریق سامانه ستاد واریز وقبض آن راتسلیم دفتر شعبه نمایند درغیر این صورت وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی10% سپرده پس از کسر هزینه های اجرایی بنفع دولت ضبط وآگهی مزایده برای مرحله بعد تجدید خواهد شد. لازم به ذکر است صرفا هزینه های انتقال سند به عهده خریدار یا برنده مزایده می باشد.  3-طالبین خرید می توانند پنج روز قبل از اجرای مزایده با هماهنگی این اجرای احکام از اموال توقیف شده بازدید نمایند. 4- تحویل اموال پس از تائید صحت مزایده وپرداخت کل قیمت فروش آن خواهد بود. درصورت عدم تائید صحت مزایده این اجراء مسولیتی دررابطه با خریدار ندارد و فقط مبلغ تودیع شده عودت خواهد شد. 5- کلیه هزینه های نقل انتقال اموال اعم ازمالیات عوارض وهزینه دفترخانه وغیره بر عهده برنده مزایده است. 6-مزایده با حضور نماینده محترم دادستان دادسرای عمومی وانقلاب کردکوی و نماینده اجرای احکام مدنی در سامانه ستاد انجام خواهد شد. 7-همچنین خریداران برای شرکت در جلسه باید 10 درصد مبلغ کارشناسی را به حساب سپرده دادگستری و از طریق سامانه ستاد واریز نمایند.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده عرصه و اعیان یکدستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص و طلق و وقف )دارای پلاک ثبتی به شماره هجده هزار و یکصد و هشتاد و هشت (18188) فرعی از دو (2) اصلی مفروز و مجزا شده از هفده هزار و هشتصد و پنجاه و چهار(17854) فرعی از اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی