جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 3 اردیبهشت ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
18947
تاریخ شروع
1405/01/20
تاریخ درج آگهی
1405/01/20
عنوان آگهی
اولین روز آتش بس منجر به وقوع برخی تحرکات از فعالان صنعت خودرو نیز شده است. تحرکاتی با قیمت‌های جدید شروع شده.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، پس از بیش سی روز جنگ و رفتن بازار خودرو به یک خواب طولانی مدت، در اولین روز آتش‌بس برخی از فعالان صنعت خودرو اقدام به اعلام طرح‌های فروش جدیدی کرده‌اند. سایپا نیز یکی از همین فعالان است. البته این طرح فروش با یک خبر نیز همراه بوده. افزایش قیمت.

در اولین طرح فروش سایپا در سال جدید سایپا 151 یا همان پراید وانت برای فروش نقدی با تحویل 90 روزه به متقاضیان ارائه کرد. البته قیمت اعلامی سایپا با احتساب هزینه‌های جانبی 663 میلیون تومان رسیده است. این برچسب قیمتی نسبت به آخرین فروش 151 که با قیمت 567 میلیون تومان ارائه شده بود، افزایشی 96 میلیون تومانی را نشان می‌دهد.

 حالا برای تمام بازار و متقاضیان سوال شده که این افزایش قیمت حدودا 17 درصدی قرار است برای مابقی خودروهای داخلی نیز اتفاق بیوفتد یا نه.(اخبار خودرو)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار