جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 11 بهمن ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
18650
تاریخ شروع
1404/11/07
تاریخ درج آگهی
1404/11/07
عنوان آگهی
معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر با اعلام واردات ۵۰۷ مگاوات برق از ترکمنستان و ارمنستان گفت: صادرات به عراق صفر شده است.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، محمدالله داد درباره اوضاع صادرات و واردات برق اظهار داشت: در حال حاضر ۲۰ مگاوات برق به پاکستان و ۳۰ مگاوت به افغانستان صادر می کنیم، صادرات به عراق نیز صفر شده است، در کل با این ارقام صادراتی می‌توان گفت که میزان صادرات صفر است. ۵۰۷ مگاوات واردات داریم وی گفت: ۵۰۷ مگاوات نیز از کشور ارمنستان و ترکمنستان واردات برق داریم.


مزیت غیر اقتصادی صادرات برق معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر با اشاره به مزیت های تبادل برق گفت: صادرات برق به جز مزیتی که در حوزه دیپلماسی و امنیتی برای کشور در پی دارد؛ به لحاظ اقتصادی نیز حائز اهمیت است، مثلا اکنون برقی را که می توانیم با نرخ هر کیلو وات ساعت ۱۰ سنت به پاکستان بفروشیم به قیمت هر کیلو وات ساعت یک سنت در اختیار صنایعی مثل فولاد قرار می دهیم.

چرا صدرو برق به عراق صفر شد؟ وی دلیل صفر شدن صادرات برق به عراق را مناسبات بین المللی و فشار ترامپ عنوان کرد و افزود: البته قبلا هم در بهمن ماه صادرات به این کشور متوقف می‌ شد. اجرای پروژه های تبادل برق کند است الله داد درباره وضعیت پروژه های تبادل برق نیز گفت: پروژه ها در جریان است ولی کند شده است. شرایط منطقه‌ای به گونه ای است که پروژه های صادرات و واردات برق کشور چندان روان نیست و جدای از مباحث قطعی اینترنت؛ شرایط رفت و آمد مقامات کشورها و مذاکرات نیز خاص است.

وی باره تاثیر قطعی اینترنت بر تولید و انتقال برق بیان کرد: اینترنت تاثیری بر روند تولید نیروگاهی نداشته است. قطعی اینترنت مصرف ماینرها ۱۵۰۰ مگاوات را کاهش داد معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر تاکید کرد: قطعی اینترنت ۱۵۰۰ مگاوات مصرف برق ماینرها را نسبت به ۳ هفته قبل و زمانی که اینترنت وصل بود؛ کاهش داده است.(دنیای اقتصاد)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار