جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 24 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
18290
تاریخ شروع
1404/09/24
تاریخ درج آگهی
1404/09/24
عنوان آگهی
سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه جدید تغییر ساعت کاری ادارات را ابلاغ کرد؛ این تغییر شامل تمام دستگاه‌های مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری تا فروردین ۱۴۰۵ است.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، علاالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، با ابلاغ بخشنامه ساعت کاری جدید دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری اعلام کرد: این تصمیم با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه برق و گاز و تداوم خدمت‌رسانی به مردم اتخاذ شده است.


وی با اشاره به مصوبه هیأت وزیران گفت: بر اساس اختیار حاصل از مقرره مورخ ۲۵ آذر ۱۴۰۳ هیأت وزیران، ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی از ابتدای دی‌ماه سال جاری تا پانزدهم فروردین ۱۴۰۵ تنظیم شده است. رفیع زاده افزود: ساعات کاری واحدهای ستادی دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در شهر تهران به‌صورت شناور از ساعت ۸ تا ۹ صبح و خاتمه کار شناور از ساعت ۱۴ تا ۱۵ تعیین شده و ساعات کاری واحدهای استانی از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ خواهد بود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: ساعات آغاز به کار واحدهای آموزشی، بهداشتی و درمانی، مدارس، دانشگاه‌ها و شعب بانک‌ها مطابق مصوبات قبلی هیأت وزیران اجرا می‌شود و مشمول این تغییر نیست. رفیع‌زاده با تاکید بر لزوم جبران ساعات کار موظفی کارکنان گفت: مابقی ساعات کار موضوع ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با تمهیدات لازم و از طریق دورکاری جبران خواهد شد.

وی با تأکید بر الزامات مصرف انرژی اظهار کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی به‌جز بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی موظفند تجهیزات گرمایشی و روشنایی را مطابق ساعات اعلام‌شده مدیریت کنند و استفاده از وسایل گرمایشی مازاد در ساختمان‌های دولتی ممنوع است.

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد: مدیران دستگاه‌ها مکلفند به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که اجرای این بخشنامه هیچ خللی در پاسخ‌گویی و ارائه خدمات به مردم ایجاد نکند و مسئولیت اجرای آن بر عهده بالاترین مقام دستگاه اجرایی است. بر اساس اعلام رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تبعیت ارگان‌های نظامی، انتظامی و امنیتی از این بخشنامه منوط به تأیید مراجع تصمیم‌گیر ذی‌ربط خواهد بود.(اقتصادنیوز)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ شروع وضعیت
1 چه‌کسی پاسخگوی دلار 130هزارتومانی است؟ 18298 1404/09/24 new
2 ترس و احتیاط بر بازار رمزارزها حاکم شد 18297 1404/09/24 new
3 قانون مالیات بر سوداگری فراریان مالیاتی را شناسایی می‌کند 18296 1404/09/24 new
4 طلا اوج گرفت؛ دلار عقب نشست | بازارها در انتظار شوک اشتغال آمریکا | ریسک‌های پیش‌روی بازار نقره 18295 1404/09/24 new
5 سناریوی نزولی بیت کوین جدی شد؛ هدف بعدی ۶۲ هزار و سپس ۲۹ هزار دلار 18294 1404/09/24 new
6 پایان معاملات امروز بورس با رشد 2 درصدی | 1.8 همت پول به بازار تزریق شد 18293 1404/09/24 new
7 نفت گران شد/ جبران افت ۴ درصدی هفته گذشته 18292 1404/09/24 new
8 بخشنامه موضوع تغییر گروه کالایی و خروج کود دی آمونیوم فسفات با کد ۳۱۰۵۳۰۰۰ از فهرست کالاهای اساسی مشمول ارز ترجیحی 18291 1404/09/24 new
9 جزئیات بخشنامه جدید ساعت کاری ادارات تهران / ادارات تهران چه ساعتی باز و بسته می‌شوند؟ 18290 1404/09/24 new
10 غنی نژاد: منافع ملی هر کشور و هر جامعه‌ای در گرو آزادی است | جامعه ما گرفتار یک تفکر ایدئولوژیکِ دستوری شد 18289 1404/09/24 new