جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 22 آبان ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
18059
تاریخ شروع
1404/08/21
تاریخ درج آگهی
1404/08/21
عنوان آگهی
دبیر هیات دولت گفت:درخصوص زمان و سه نرخی شدن بنزین هنوز تصمیمی اتخاذ نشده و مباحث کارشناسی در جریان است. بنزین هم با قیمتی نزدیک به نرخ واردات عرضه خواهد شد.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، سید کامل تقوی‌نژاد در پایان جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران درخصوص سه نرخی شدن قیمت بنزین، گفت: این موضوع آنگونه که در جامعه مطرح است، انجام نخواهد شد بلکه در برخی سهمیه‌ها از جمله سهمیه خودروهای دولتی تجدید نظر خواهد شد.


دبیر هیات دولت بیان کرد:درخصوص زمان و نرخ هنوز تصمیمی اتخاذ نشده و مباحث کارشناسی در جریان است. بنزین هم با قیمتی نزدیک به نرخ واردات عرضه خواهد شد. دبیر هیأت دولت همچنین با بیان اینکه تأمین کالاهای اساسی از طریق تفکر اختیار به استانداران در استان‌های مرزی در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: با شرایطی که بانک مرکزی و وزارتخانه‌های صمت، اقتصاد، بهداشت و راه فراهم می‌کنند، واردات کالاهای اساسی از طریق گذرگاه‌های مرزی تسهیل خواهد شد.(خودرو)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار