جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar سه شنبه، 14 بهمن ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
18020
تاریخ شروع
1404/08/15
تاریخ درج آگهی
1404/08/15
عنوان آگهی
رئیس سازمان امور مالیاتی ‌گفت: صورتحساب‌های کاغذی از تاریخ یکم دی ماه 1404 اعتبار ندارند و اصناف و مودیان باید به تدریج وارد‌ فرآیند قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان شوند.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها،سید‌محمد‌هادی سبحانیان شب گذشته در جمع فعالان صنعتی، معدنی و بازرگانی خراسان رضوی اظهار کرد: صورتحساب‌های کاغذی از تاریخ یکم دی ماه 1404 اعتبار ندارند و اصناف و مودیان باید به تدریج وارد‌ فرآیند قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان شده و در زمان انجام خریدهای خود از فروشندگان صورتحساب الکترونیکی اخذ کنند.


وی ادامه داد: ارتباط مستمر سازمان و مردم یک نکته مثبت است، نظام مالیاتی نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده و مودیان و مسئولان به شیوه‌ای بهتر باهم ارتباط می‌گیرند. اهم مسائل نظام مالیاتی کشور تقویت عدالت است، باید به سمتی حرکت کنیم که فرآیند دریافت مالیات اصلاح شده و عدالت بیشتر برقرار شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور خاطرنشان کرد: برخلاف گذشته، در اعتقاد ما حرف مودیان صحیح است مگر اینکه سازمان امور مالیاتی خلافش را ثابت کند. این تحولی مثبت است که در نظام مالیاتی کشور اتفاق افتاده و تاثیر چشمگیر آن زمان‌بر است.

وی با‌تاکید براهمیت هوشمندسازی نظام مالیاتی تصریح کرد: در تلاشیم تا حسابرسی‌های سیستمی را جایگزین رسیدگی انسانی کنیم و این مشکلات مودیان را کاهش خواهد داد. نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی نیز در جمع فعالان صنعتی، معدنی و بازرگانی بیان کرد: باید اقدامات مناسبی برای تاثیر بهتر مالیات در پیشرفت کشور انجام دهیم. در نظام مالیاتی کنونی ابهاماتی وجود دارد، در قدم اول باید شفاف سازی کرده و در جهت رفع آنها حرکت کنیم.

فیروز ابراهیمی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز ضمن تشکر از مسئولان سازمان امور مالیاتی افزود: دریافت مالیات از واحدهای صنعتی باید متناسب با تولید ناخالص داخلی باشد. نظام مالیاتی کشور باید به گونه‌ای طراحی شود که فشار مضاعفی بر دوش تولیدکنندگان قرار نگیرد و از سوی دیگر، انگیزه برای سرمایه‌گذاری و توسعه فعالیت‌های صنعتی حفظ شود.(تسنیم)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار