جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 2 مرداد ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
17234
تاریخ شروع
1404/05/01
تاریخ درج آگهی
1404/05/01
عنوان آگهی
اکثر پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر تازه راه‌اندازی شده برای تولید برق، نسبت به اکثر سوخت‌های فسیلی در سراسر جهان، مقرون‌به‌صرفه‌تر هستند.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، گزارش جدید آژانس بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر (IRENA) حاکی از این است که اکثر پروژه‌های تازه راه‌اندازی شده برای تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر نسبت به اکثر سوخت‌های فسیلی در سراسر جهان، مقرون‌به‌صرفه‌تر بوده‌اند.


در این گزارش اشاره شده که در سال گذشته، ۵۸۲ گیگاوات ظرفیت انرژی تجدیدپذیر جدید مانند برق آبی، خورشیدی، بادی و زمین‌گرمایی، در سطح جهان اضافه شد. این رقم تقریبا ۲۰ درصد بیشتر از سال ۲۰۲۳ بود. در گزارش IRENA آمده است که حدود ۹۱ درصد از پروژه‌های مقیاس بزرگ راه‌اندازی شده، نسبت به جایگزین‌های سوخت فسیلی، مقرون‌ به‌ صرفه‌تر بودند. خبرگزاری ایسنا در گزارشی نوشته که فتوولتائیک خورشیدی به طور متوسط ۴۱ درصد ارزان‌تر از ارزان‌ترین جایگزین‌های سوخت فسیلی مانند گاز بود، در حالی که پروژه‌های بادی ساحلی، ۵۳ درصد ارزان‌تر بودند. همچنین، طبق گزارش IRENA، هزینه سیستم‌های ذخیره انرژی باتری از سال ۲۰۱۰، به میزان ۹۳ درصد کاهش یافته است.

هزینه‌های فناوری‌های تجدیدپذیر از سال ۲۰۱۰، به دلیل پیشرفت‌های فناوری و اقتصاد ابعاد، در حال کاهش بوده است. این آژانس اعلام کرد که کاهش مداوم هزینه‌ها پیش‌بینی می‌شود، اما چالش‌های کوتاه‌مدت، به مسائلی مانند تنش‌های ژئوپلیتیکی، تعرفه‌های تجاری و موانع در تولید و تهیه مواد اولیه مرتبط است که می‌تواند به طور موقت هزینه‌ها را افزایش دهد. بر اساس گزارش رویترز، فرانچسکو لا کامرا، مدیر کل IRENA گفت: با نگاهی به تمام انرژی‌های تجدیدپذیری که در حال حاضر در حال فعالیت هستند، هزینه‌های اجتناب‌ شده سوخت فسیلی در سال ۲۰۲۴، به ۴۶۷ میلیارد دلار رسیده است. برق تجدیدپذیر جدید از نظر هزینه با سوخت‌های فسیلی رقابت می‌کند و مسیر روشنی را برای انرژی مقرون به صرفه، ایمن و پایدار ارائه می‌دهد. وی افزود: با این حال، این پیشرفت تضمین‌ شده نیست. افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی، تعرفه‌های تجاری و محدودیت‌های عرضه مواد، تهدیدی برای کند شدن روند و افزایش هزینه‌ها است.(اکوایران)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار