جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 8 تیر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
17054
تاریخ شروع
1404/04/07
تاریخ درج آگهی
1404/04/07
عنوان آگهی
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در مزایده سراسری ۶۵۵، این سازمان کالاهایی به ارزش بیش از ۸ هزار میلیارد ریال به فروش رفت.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، احسان عسکری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با محکوم کردن حمله ددمنشانه دشمن صهیونیستی اظهار کرد: این حمله متجاوزانه هیچ خللی در اراده مردم و مسئولان کشور به وجود نخواهد آورد و دشمن متجاوز از اقدام خود پشیمان خواهد شد.


وی ضمن تقدیر از تلاش کارکنان سازمان، با بیان اینکه فعالیت در همه ادارات استانی در جریان است و خدمات رسانی به مردم بدون وقفه و همانند گذشته ارائه می شود، افزود: مزایده ها و حراج های سازمان مطابق با جدول زمان بندی در حال انجام است و متقاضیان می توانند در آن شرکت کنند. رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی همچنین از رمزگشایی و اعلام نتیجه مزایده الکترونیکی 655 که در 22 استان کشور برگزار شده بود، خبر داد. عسکری خاطرنشان کرد: در این مزایده 2112 پارتی عرضه شده بود که بیش از 8 هزار میلیارد ریال کالا به فروش رفت. وی افزود: در این مزایده انواع کالاها از قبیل انواع خودروی سواری ایرانی و خارجی، ابزار و ماشین آلات راهسازی، موتورسیکلت، اجزا و قطعات موتورسیکلت، لوازم یدکی خودرو، ابزار و ماشین آلات صنعتی، لنج و قایق موتوری عرضه شده بود.(اکونگار)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار