جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 11 بهمن ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده یک باب ساختمان مسکونی قولنامه ای برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 6898506 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/10/13 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/11/09 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان آذربایجان شرقی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه
کد پارس نماد
6898506
شماره آگهی
140230460000226134
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/10/13
تاریخ درج
1402/10/23
تاریخ خاتمه آگهی
1402/11/09
منبع
سایت 1402.10.23
عنوان آگهی
مزایده یک باب ساختمان مسکونی قولنامه ای , مزایده یک باب ساختمان مسکونی قولنامه ای
شرح آگهی

شماره آگهی: 140230460000226134
شماره پرونده:140230920000601457

تاریخ صدور:1402/10/13

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول نوبت اول

،اجرای احکام مدنی شعبه اول مراغه در نظر دارد جهت اجرای دادنامه شماره  140230390004128423 شعبه2 دادگاه خانواده مراغه جلسه مزایده ای در خصوص پرونده اجرایی کلاسه0200945ج / 1 مبنی بر فروش مال متعلق به اقای محمد صدقی  را ساعت10 الی 10:30صبح بتاریخ 1402/11/9 روزدو شنبه در محل اجرای احکام شعبه اول دادگستری مراغه برگزار میگردد.

مال مورد مزایدهواقع در مراغه ، اتوبان امیر کبیر ، کوچه شهید همتی ، کوچه تیموری کد پستی 51585511 شامل  یک باب ساختمان مسکونی قولنامه ای به آدرس موصوف  طبق قولنامه مساحت عرصه 100 متر مربع ذکر شده ولی در وضعیت موجود کمی اضافه مساحت دارد و اعیان محل مورد نظر دارای سقف چوبی و تیر آهن با دیوار آجری و بدون نما و بصورت یک طبقه و دارای دو اتاق و آشپز خانه است که توالت و ... در حیاط قرار دارد و پنجره های ساختمان فلزی معمولی با قدمت زیاد و بام ایزوگام و دارای امتیازات آب و برق و گاز است.
نظریه کارشناسی: با عنایت به موارد فوق و لحاظ جمیع جهات مربوطه و در نظر گرفتن موقعیت قرار گیری ملک داخل کوچه و ارزش ریالی املاک مجاور و نحوه ساخت و ساز ضعیف و بدون در نظر گرفتن احتمال دیون شخصی و دولتی ارزش محل مورد نظر کلا و بصورت قطعه مبلغ-/5.225.000.000 ریال ( پنج میلیاردو دویست و بیست و پنج میلیون ریال) برآورد و تقدیم حضور میگردد.

- مزایده از قیمت پایه شروع می شود و مال متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را پیشنهاد و قبول نماید.

- شرکت کنندگان در مزایده می بایست ده درصد مبلغ پایه را به صورت چک تضمینی یا قبل از مزایده به حساب سپرده موقت دادگستری مراغه واریز کند و مابقی را ظرف مهلت یک ماهه بپردازد. چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر مابقی بهاء را پرداخت ننماید مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق درآمد دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.

- شرکت کنندگان می توانند تا 5 روز قبل از مزایده از ملک مورد مزایده بازدید نمایند.

- مزایده در تاریخ 1402/11/9 روزدو شنبه ساعت 10 الی 10:30صبح بصورت حضوری در دفترشعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه برگزار خواهد شد.

 

                                                        مدیر شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان مراغه - فرهاد وهم آزاد

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده یک باب ساختمان مسکونی قولنامه ای
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی