جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 30 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش 5/804 حبه مشاع از 72 حبه مشاع از شش دانگ  یکباب مغازه برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 4983590 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1401/07/09 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1401/08/02 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان اصفهان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان فلاورجان
کد پارس نماد
4983590
شماره آگهی
140109460000171486
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1401/07/09
تاریخ درج
1401/07/10
تاریخ خاتمه آگهی
1401/08/02
منبع
سایت 1401.7.10
عنوان آگهی
مزایده فروش 5/804 حبه مشاع از 72 حبه مشاع از شش دانگ  یکباب مغازه , مزایده فروش 5/804 حبه مشاع از 72 حبه مشاع از شش دانگ  یکباب مغازه
شرح آگهی

شماره آگهی: 140109460000171486
شماره پرونده:140009920001729329

تاریخ صدور:1401/07/09

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان فلاورجان

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهـی مـزایـده امـوال غیـر منقـول

اجـرای احـکام حقوقی فلاورجـان در نظر دارد در پرونده شماره اجرائی 0000507 موضوع علیه آقای غلامرضا رهنما فلاورجانی فرزند رستم و له خانم شهلا رحیمی گل سفیدی فرزند حاجتی در روز یکشنبه مورخ 1401/08/02  به منظور فروش 5/804 حبه مشاع از 72 حبه مشاع از شش دانگ  یکباب مغازه در طبقه همکف از مجتمع تجاری- اداری شریعتی میباشد و در زمان بازدید به عنوان عینک فروشی(عینک چشمان) در تصرف خوانده قرار داشت. ملکی محکوم علیه صدر الذکر واقع  درفلاورجان - خیابان شریعتی - طبقه همکف مجتمع تجاری شریعتی، که دارای سابقه ثبتی به شماره 1514 فرعی از 15 اصلی مفروز ومجزا شده از 2354 فرعی از اصلی مذکور و ملک مذکور مشاع/ مفروز می باشد و متعلق حق غیر  نمی باشد راس  ساعت  11 صبح جلسه مزایده در دفتر اجـرای احـکام حقوقی فلاورجـان اطاق 322 برگزار نماید ملک مـوضـوع مـزایـده تـوسط کارشناس رسمی دادگستری  به مبلغ 967/364/509ریال(قیمت 5/804 حبه)  ارزیابی شده است . متقاضیان خرید می توانند پنج روز قبل از مزایده با حضور در محل این اجرا از موقعیت اموال مطلع شوند . مزایده از قیمت ارزیابی شده شروع و برنده کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید .و کسانی می توانند در جلسه مزایده شرکت نمایند که حداقل ده درصد قیمت بهای مال(مبلغ 96/736/450ریال)  را حداقل دو روز قبل ازتاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری به شماره 110100004061012907670593وباشناسه پرداخت شماره شماره945108161100110009920001729329واریز وفیش تاییدشده ازسوی حسابداری این دادگستری را ارائه نمایند.وبا انصراف برنده یا عدم پرداخت مابه التفاوت قیمت پیشنهادی درمهلت مقرر ده درصد ایداعی به نفع دولت ضبط خواهد شد.

نظریه کارشناسی:

باسلام

احتراماً عطف به ابلاغ کارشناسی مورخ 1401/04/26 به شماره بایگانی پرونده 0000507 درخصوص دعوی خانم شهلا رحیمی گل سفیدی بطرفیت آقای غلامرضا رهنما فلاورجانی مبنی بر درخواست صدور اجرائه در مورد رأی هیأت حل اختلاف کارگر و کارفرما و حسب دستور آن مقام محترم قضائی جهت ارزیابی یک باب مغازه واقع در فلاورجان - خیابان شریعتی - طبقه همکف مجتمع تجاری شریعتی، اینجانبان کارشناسان منتخب پس از مطالعه پرونده و اطلاع از قرار صادره ، در وقت مقرّر با راهنمائی خواهان از ملک معرفی شده به آدرس فوق بازدید و پس از معاینه محل ، تطبیق ملک با اسناد و مدارک ابرازی و مضبوط در پرونده، اندازه گیریهای لازم و همچنین بررسی لایحه اعتراضی خوانده، گزارش خود را بشرح زیرتقدیم می نمایند.

مشخّصات ملک: محل معرفی شده طبق تصاویر پیوست، یکباب مغازه در طبقه همکف از مجتمع تجاری- اداری شریعتی میباشد و در زمان بازدید به عنوان عینک فروشی(عینک چشمان) در تصرف خوانده قرار داشت. مجتمع تجاری - اداری شریعتی در چهار طبقه (زیرزمین، همکف، اول و دوم) با اسکلت فلزی و سقف های تیرچه بلوک احداث و حدود 30 سال قدمت دارد. نمای خارجی و قسمت راهروهای داخلی  این مجتمع آجر نما و سنگ پلاک است. دیوارهای داخلی و زیر سقف مغازه سنگ و پوشش PVC میباشد. درب و پنجرهای مغازه مورد کارشناسی از نوع سکوریت با حفاظ آهنی و همچنین دارای درب کرکره ای برقی در سمت خیابان است.مغازه مذکور دارای امتیاز برق مجزی و آب مشترک با مجتمع تجاری میباشد. سیستم سرمایشی- گرمایشی مغازه اسپلیت است. طبق استعلام مضبوط در پرونده، این مغازه با شماره ملک 1514 فرعی از 15 اصلی مفروز و مجزا شده از 2354 فرعی از اصلی واقع در بخش 9 ثبت اصفهان(فلاورجان) 25/30 مترمربع مساحت دارد و محدود به حدود اربعه زیر میباشد. الف) شمالاً: در سه قسمت: اول دیواری است اشتراکی با راه پله مشاعی به طول4/02 متر. دوم درب و دیواری است به راهرو مشاعی به طول1/06 متر. سوم دیواری است به راهرو مشاعی به طول 0/1 متر. ب) شرقاً: دیواری است اشتراکی با پلاک1513 فرعی به طول4/92 متر. ج) جنوباً: درب و دیواری است به پیاده رو خیابان شریعتی به طول 5/21 متر.د) غرباً: دیواری است به پلاک 15/146 به طول 4/97 متر. لازم به توضیح است که در حال حاضر، دیوار ضلع شرقی این مغازه برداشته شده و با مغازه مجاور بصورت یک مغازه عینک فروشی(عینک چشمان) مورد استفاده میباشد.     

نظریۀ کارشناسی: با توجّه به مشخّصات فوق الذّکر، موقعیّت و محل ملک، ابعاد و مساحت مغازه، نوع کاربری، قدمت بنا و مصالح مصرفی، عرضه و تقاضا و سایر عوامل دخیل و موثر در ارزیابی، ارزش شش دانگ ملک موصوف، مبلغ 12/000/000/000ریال معادل یک میلیارد و دویست میلیون تومان برآورد می گردد.                                    

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش 5/804 حبه مشاع از 72 حبه مشاع از شش دانگ  یکباب مغازه
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی