جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 13 بهمن ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش نیم دانگ مشاع از سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان واحد خدماتیِ مورد ارزیابی با پلاک ثبتی به شماره 63 فرعی از 140 اصلی مفروز و مجزی از 52 فرعی از اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 4799640 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1401/05/15 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1401/06/05 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان آذربایجان شرقی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه
کد پارس نماد
4799640
شماره آگهی
140130460000091627
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1401/05/15
تاریخ درج
1401/05/18
تاریخ خاتمه آگهی
1401/06/05
منبع
سایت 1401.5.18
عنوان آگهی
مزایده فروش نیم دانگ مشاع از سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان واحد خدماتیِ مورد ارزیابی با پلاک ثبتی به شماره 63 فرعی از 140 اصلی مفروز و مجزی از 52 فرعی از اصلی , مزایده فروش نیم دانگ مشاع از سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان واحد خدماتیِ مورد ارزیابی با پلاک ثبتی به شماره 63 فرعی از 140 اصلی مفروز و مجزی از 52 فرعی از اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140130460000091627
شماره پرونده:140030920004954843

تاریخ صدور:1401/05/15

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

"آگهی مزایده مال غیر منقول"

واحد اجرای احکام مدنی شعبه اول شهرستان مراغه جهت اجرای دادنامه 140030390009999950 شعبه پنجم دادگاه عمومی (حقوقی) مراغه شماره بایگانی0100021/ج.م 1 در نظر دارد جلسه مزایده ای به شرح ذیل برگزار میگردد.

مال مورد مزایده :

نیم دانگ مشاع از سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان واحد خدماتیِ مورد ارزیابی با پلاک ثبتی به شماره 63 فرعی از 140 اصلی مفروز و مجزی از 52 فرعی از اصلی مذکور قطعه 9 تفکیکی واقع در بخش 2 مراغه به مساحت 33ر88 مترمربع با شماره ثبت 586566  99/الف مورخه1400/6/3  بنام آقای آرش مهدی زاد رضائی که پلاک مذکور را جهت استیفای محکوم به و هزینه های اجرایی پرونده مذکور از طرف محکوم علیه خانم رقیه سعید زاده معرفی نموده است که ملک  واقع شده در  مراغه  خواجه نصیر شمالی نبش علائی فام کاشی 106 در ملکی که واحد آپارتمانی مورد ارزیابی در آن واقع است  از نظر موقعیت در معبر  دو بر بوده و از حد شرقی به معبر اصلی و از حد جنوبی به معبر فرعی مشرف است. اعیانیِ آن شامل فضای تجاری در طبقه همکف و واحدهای خدماتی در طبقات بالاتر می باشد (سه واحد خدماتی در هر طبقه) که محل مورد ارزیابی واحد شماره 9 (واحد شمالی) واقع در طبقه سوم بوده و دارای دو اتاق و نازک کاری ایده آل و مساحت 33ر88 مترمربع (براساس سند مالکیت) می باشد. توجهاً به مشخصات محل مورد ارزیابی ازجمله  موقعیت محل مساحت کاربری ارزش منطقه  قدمت  امکانات موجود  استقرار مکانی ملک موصوف نسبت به مناطق مختلف شهری و دسترسی آن به معابر و شریانهای اصلی و ارتباط  بدون در نظر گرفتن سوابق ثبتی و مالکیتی و دیون و عوارض احتمالی  ارزش ریالی ششدانگ ملک مورد ارزیابی توسط کارشناس رسمی دادگستری شش دانگ برابر 15/000/000/000 ریال معادل یک میلیارد و پانصد میلیون تومان نهایتاً بابت سه دانگ مشاع از ششدانگ واحد مورد ارزیابی موضوع سند مالکیت فوق الذکر مبلغ 7/500/000/000 ریال معادل هفتصد و پنجاه میلیون تومان جهت فروش قیمت نیم دانگ مشاع از سه دانگ مشاع از ششدانگ به مبلغ 1/250/000/000 ریال میباشد.

1) مزایده از قیمت پایه(1/250/000/000 ریال) شروع می شود و مال متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را پیشنهاد و قبول نماید.

2)کسانی که قصد شرکت در مزایده رادارند باید ده درصد مبلغ پایه را داشته باشند تا بتوانند در مزایده شرکت کنند و برنده مزایده 10 درصد مبلغ پیشنهادی را به سپرده موقت دادگستری واریز نمایند و مابقی را ظرف مهلت یک ماهه بپردازد. چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر مابقی بهاء را پرداخت ننماید مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق درآمد دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد

. 3) شرکت کنندگان می توانند تا 5 روز قبل از مزایده از ملک مورد مزایده بازدید نمایند.

4) مزایده در تاریخ1401/06/05روز شنبه ساعت 10 الی 11صبح بصورت حضوری در اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه(میدان مادر) برگزارخواهدشد.                                                                     مدیر دفتر شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان مراغه- فرهاد وهم آزاد

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش نیم دانگ مشاع از سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان واحد خدماتیِ مورد ارزیابی با پلاک ثبتی به شماره 63 فرعی از 140 اصلی مفروز و مجزی از 52 فرعی از اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی