جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 30 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش سرقفلی و ملکیت یک باب مغازه برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 4259947 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1400/11/24 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1400/12/08 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان همدان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه ششم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان همدان (خانواده)
کد پارس نماد
4259947
شماره آگهی
140028460000125362
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1400/11/24
تاریخ درج
1400/11/25
تاریخ خاتمه آگهی
1400/12/08
منبع
سایت 1400.11.25
عنوان آگهی
مزایده فروش سرقفلی و ملکیت یک باب مغازه , مزایده فروش سرقفلی و ملکیت یک باب مغازه
شرح آگهی

شماره آگهی: 140028460000125362
شماره پرونده:140028920000293426

تاریخ صدور:1400/11/24

شعبه صادر کننده:شعبه ششم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان همدان (خانواده)

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگـهی مـزایـده  نوبت اول

مورد مزایده :سرقفلی و ملکیت یک باب مغازه واقع در شهرک ولیعصر (دیزج)

  در پرونده کلاسه 0000568 اجرایی طی رأی صادره از شعبه 2محاکم خانواده  دادگستری همدان –شعبه 6اجرای احکام خانواده دادگستری همدان

محکوم له :رایه اسکندری

محکوم علیه:محمد ایزدی مقتدر 

محکوم به :حدود پرداخت 64.354.000 تومان  بابت اصل خواسته و سایر هزینه های مندرج در اجراییه  در حق محکوم له  ونیم عشر دولتی برابر قانون

آدرس مورد مزایده : همدان –

لذا با توجه به اینکه محکوم علیه نسبت به برائت ذمه خویش اقدامی نکرده است .این اجرا به درخواست  محکوم له  اقدام به توقیف ملک نموده است

مشخصات ملک:

ارزیابی و قیمت گذاری یک باب مغازه ، واقع درهمدان ، شهرک ولیعصر ( دیزج ) ، ایستگاه دوم ، خیابان سجادیه ، کوچه سنبل 7 ، سمت چپ ، جنب مشاور املاک همشری ، مغازه لباس فروشی ، به استحضار می رساند اینجانب کارشناس منتخب ، ضمن مراجعه و بازدید از محل ، بشرح ذیل گزارش کارشناسی خود را بحضور تقدیم می نمایم : پیرو ابلاغ دستور کارشناسی و با عنایت به بازدید از محل معرفی شده ، مشاهده گردید که محل معرفی شده توسط متقاضی ( خانم معصومه ایزدی ) مربوط به یکباب مغازه می باشد . برابر اظهار نظر متقاضی ، مالکیت مغازه بصورت عادی بوده و فاقد سند ثبتی می باشد . مساحت تقریبی مغازه در حدود 13مترمربع می باشد . دهانه مغازه در حدود 2/40 متر و ارتفاع داخلی آن در حدود 2/60 متر می باشد . کف مغازه بصورت موزائیک فرش و دیوارهای داخلی آن قسمتی سرامیک و مابقی اندود گچ می باشد . مغازه مذکور بهمراه چند باب مغازه دیگر، در قسمت ته سازی ( حیاط ) یک باب ساختمان احداث گردیده است . برابر اظهار نظر متقاضی ، مغازه فوق دارای امتیاز برق اشتراکی با خانه موجود ، بوده و خود مغازه امتیاز شهری مستقل ندارد . همچنین در خصوص سوابق تجاری مغازه اسناد مثبته ای از طرف متقاضی به اینجانب ارائه نگردید . درب مغازه بصورت یک درب اهنی شیشه خور می باشد . لذا با عنایت به موقعیت مغازه و همچنین سایر عوامل موثر در ققضیه ، ارزش ششدانگ مغازه فوق بشرح ذیل بحضور اعلام می گردد : 1 – ارزش ششدانگ سرقفلی مغازه مبلغ 1/950/000/000 ریال 2 – ارزش ششدانگ ملکیت مغازه مبلغ 200/000/000 ریال 3 – ارزش ششدانک کل مغازه مبلغ 2/150/000/000 ریال ( دو میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون ریال ) برآورد و تعیین می گردد . ارزیابی انجام شده بدون در نظر گرفتن بدهی های احتمالی مغازه به ادارات ، خصوصا شهرداری و ... در نظر گرفته شد .

لذا این اجراء بتاریخ 8-12-1400ساعت  8.30 الی 9صبح در محل بالا تر از آرامگاه بوعلی دادگستری همدان طبقه اول واحد مزایده اقدام به برگزاری مزایده می نماید .مورد مزایده 5روز قبل از تاریخ مذکور با هماهنگی واحد مزایده  قابل مشاهده است .برنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه و 10 درصد مبلغ پیشنهادی را فی المجلس و الباقی را ظرف مهلت قانونی واریز وفیش آنرا به دفتر مزایده تحویل نماید. متقاضیان جهت جلوگیری از اطاله دادرسی برای شرکت در مزایده می بایست اصل کارت ملی و یک فقره چک تضمین شده (چک سبز ) بانک ملی یا یک فقره چک بانکی (سایر بانکها ) در وجه دادگستری همدان باشناسه 14002593720  یا وجه نقد که مبلغ آن میبایست  10 درصد مبلغ کارشناسی باشد وحتما شماره پرونده بر روی چک قید گردیده  باشد به همراه خود داشته باشند و در ساعت مزایده تحویل دفتر مزایده نمایندکه در صورت برنده نشدن به آنها عودت خواهد شد.

مدیر واحد مزایده اجرای احکام مدنی دادگستری همدان – مزجات

یک نسخه در تابلو اعلانات الصاق گردید

رونوشت ریاست محترم واحد ارجاعات جهت الصاق در محل.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش سرقفلی و ملکیت یک باب مغازه
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی