جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar جمعه، 29 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش سهام برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10726461 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1405/03/21 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1405/03/27 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی سرمایه گذاری میباشد.

آگهی گزار
بانک رفاه کارگران، شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند
کد پارس نماد
10726461
شماره آگهی
شماره 1405/02
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1405/03/21
تاریخ درج
1405/03/21
تاریخ خاتمه آگهی
1405/03/27
منبع
جام جم 1405.03.21
عنوان آگهی
مزایده فروش سهام, مزایده فروش سهام
شرح آگهی

آگهی مزایده عمومی فروش سهام 
شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند شماره 1405/02
بانک رفاه کارگران در نظر دارد نسبت به فروش 49.35 درصد از سهام شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند (سهامی عام) به تعداد 59.959.634.128 سهم به ارزش 2.686.311.528.202.660 ریال از طریق برگزاری مزایده عمومی به اشخاص حقیقی و حقوقی ذیصلاح اقدام نماید. 
متقاضیان خرید سهام مذبور می توانند از تاریخ انتشار این آگهی حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 1405.03.27 با در دست داشتن معرفی نامه کتبی مشتمل بر درج شماره شناسه ملی (اشخاص حقوقی) به همراه کد ملی (اشخاص حقیقی) در ساعات اداری به اداره سرمایه گذاری و امور مجامع شرکتها بانک به آدرس تهران، بلوار کشاورز ، روبه روی بیمارستان پارس، ساختمان بانک رفاه کارگران، اداره سرمایه گذاری و امور مجامع شرکتها بانک مراجعه و اسناد مزایده را دریافت نمایند.
(شماره های تماس: 02141373284 و 02141373310 )
شرایط شرکت در مزایده:
1- ارزش پایه معامله و شرایط پرداخت ثمن معامله به شرح جدول ذیل به اطلاع متقاضیان میرسد.
مبالغ به ریال 
نام شرکت: پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند 
1- ارزش پایه معامله و شرایط پرداخت ثبمن معامله به شرح جدول ذیل به اطلاع متقاضیان می رسد

نام شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند
سرمایه ثبت شده 121.487.377.951.000 ریال 
تعداد سهام قابل واگذاری 59.959.634.128 
قیمت پایه کل سهام قابل واگذاری (1) 2.686.311.528.202.660 ریال
مبلغ سپرده شرکت در مزایده  214.904.922.256.213
شرایط و اگذاری (1) به صورت نقد و اقساط با شرایط 80 درصد نقد و الباقی اقساط 3 ماهه طی 3 سال با نرخ سود 23 درصد سالانه 
1- قیمت پایه به ازای هر سهم معادل 44.802 ریال در نظر گرفته شده است. قیمت اعلامی قیمت پایه بوده و اولویت واگذاری به ترتیب:
1- با خریدارانی است که متقاضی خرید نقدی بوده و قیمتی بالاتر از قیمت پایه را پیشنهاد نمایند.
2- با خریدارانی است که حصه نقدی بیشتر و قیمت بالاتر از قیمت پایه را پیشنهاد نمایند.

2- سپرده شرکت در مزایده معادل 10 درصد ارزش حصه نقدی ثمن معامله می باشد که می بایستی به صورت وجه نقد واریزی به حساب شماره 5000014 به نام اداره حسابداری نزد شعبه پردیس بانک رفاه کارگران با ضمانتنامه بانکی معتبر، غیر از بانک رفاه کارگران با اعتبار 3 ماهه به صورت عند المطالبه قابل تمدید و بی قید و شرط ارائه کردد. حق فروشنده جهت بررسی قبول بارد و درخواست اصلاح متن ضمانتنامه در مهلت محدود، محفوظ و متقاضی مکلف به رعایت آن است.
3- متقاضیان می بایست پیشنهادات خود را نسبت به کل سهام عرضه شده حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 1405.03.20 به نشانی اعلام شده فوق تحویل و رسید دریافت نمایند. بدیهی است به پیشنهاداتی که بعد از موعد مقرر واصل گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.
4- شرکت در مزایده به معنی اطلاع و آگاهی کامل متقاضی نسبت به شرایط شرکت بوده و خریدار با شرکت در مزایده کلیه اختیارات خصوصاً خیار غین و تو فاحش را از سوی خود سلب و اسقاط می نماید.
5- چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر از تاریخ ابلاغ توسط مزایده گزار نسبت به امضای قرارداد تدوین شده توسط حوزه حقوقی باسک و پرداخت بخش نقدی ثمن معامله و ارائه اسناد تضمین اقدام ننماید. هیچگونه ادعایی نسبت به سپرده شرکت در مزایده نخواهد داشت و مزایده گزار می تواند ضمانت نامه بانکی ارائه شده را به نفع خود ضبط نماید.
6- پاکت های مزایده در ساعت 10 صبح روز چهارشنبه مورخ 1405.04.03 در سالن جلسات بانک واقع در تهران، خیابان ولیعصر (عج)، نرسیده به میدان ونک ساختمان بانک رفاه کارگران مفتوح خواهد گردید. حضور پیشنهاد دهندگان با نماینده قانونی آنان در جلسه با ارائه مدارک شناسایی با معرفی نامه معتبر مجاز می باشد. در جلسه مزبور صرفا خریداران حائز رتبه های اول و دوم معرفی گردیده و برنده نهایی متعاقبا اعلام خواهد شد.
7- استرداد سپرده شرکت در مزایده برنده دوم وجه نقد ضمانتنامه بانکسی معتبر وفق بند (2) منوط به انعقاد قرارداد و تسویه کامل بخش نقدی ثمن معامله و دریافت اسناد تضمین از برنده اول مزایده می باشد. سپرده شرکت در مزایده سایر مزایده گران پس از برگزاری جلسه مزایده مسترد می گردد.
8- فروشنده در رد یا قبول هر یک از کلیه پیشنهادات و اصله مختار است.
www.refah-bank.ir

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش سهام
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
ایران دوست  
11:13 1405/03/21

سلام،شرکت هایی که دارای هیات مدیره مشترک هستند هم می توانند در مزایده فروش سهام شرکت کنند.

پاسخ: درود بر شما. شرایط عمومی و خصوصی شرکت کنندگان در مزایده در متن آگهی یا اسناد مزایده درج میشود.

کد امنیتی