جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 30 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده ملک به مقدار تقریبی 429.35 مترمربع برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10720280 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1405/03/11 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1405/03/26 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سوادکوه
کد پارس نماد
10720280
شماره آگهی
140547460000013869
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1405/03/11
تاریخ درج
1405/03/20
تاریخ خاتمه آگهی
1405/03/26
منبع
سایت 1405.3.20
عنوان آگهی
مزایده ملک به مقدار تقریبی 429.35 مترمربع, مزایده ملک به مقدار تقریبی 429.35 مترمربع
شرح آگهی

شماره آگهی: 140547460000013869
شماره پرونده:140447920000522369

تاریخ صدور:1405/03/11

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سوادکوه

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی

آگهی مزایده نوبت اول اموال غیرمنقول

نظر به اینکه در پرونده اجرایی کلاسه0400571 شعبه احکام حقوقی سوادکوه ،به موجب درخواست اجرای حکم به شماره و شماره دادنامه مربوطه 140447390002751940 محکوم علیه حواء نجفی مته کلائی و غیره محکوم هستند برخلع ید از پلاک ثبتی 101 فرعی ازیک اصلی از بخش 11 ثبت سوادکوه وحکم بر فروش پلاک مذکور و تقسیم ماحصل آن بین وراث ومحکوم هستند به پرداخت مبلغ 7992400 ریال بابت هزینه دادرسی در حق مهدی نجفی مته کلائی و غیره و پرداخت  مبلغ 50000000 بابت  نیم عشر درحق  دولت حسب تقاضای محکوم له اجرای احکام قرار کارشناسی صادر و کارشناس ارزش مال توقیف شده را بشرح ذیل اعلام نموده است ملک مورد نظر ششدانگ قطعه زمینی است موروثی به مساحت تقریبی 429.35 مترمربع(برابر سند) دارای سند رسمی به شماره چاپی 858141 سری الف سال 85 به آدرس: سوادکوه، زیرآب، منطقه کسلیان، روستای مته کلا، بعد از مسجد فاطمیه، کوچه شالیزار، سمت چپ بخشی از پلاک ثبتی 101 فرعی از 1 اصلی بخش 11 ثبت سوادکوه که در دفتر 37 صفحه 145 به شماره 6644 در مورخ 1386/12/05 به نام آقای علی گدا نجفی مته کلائی(پدر وراث) سند صادر گردید.حدود اربعه ملک عبارت است: شمالاً وصل به پلاک ثبتی 101 فرعی شرقاً وصل به نهر آب و ملک آقای احمد عزیزی جنوباً وصل به کوچه موجود و غرباً وصل به پلاک ثبتی 101 فرعی.

ملک از سمت کوچه محصور نمی باشد.

موقعیت ملک مذکور داخل بافت روستایی می باشد.

مساحت ملک برابر سند به مقدار تقریبی 429.35 مترمربع و برابر وضع موجود به مقدار تقریبی 350 مترمربع می باشد.

  موقعیت تقریبی جغرافیایی ملک (utm):  y=4007479  و  682658=x

بنا به مراتب مذکور و با عنایت به قرار صادره دادگاه و با بررسی مستندات ابرازی و مضبوط در پرونده و مشاهدات و بررسی های میدانی و فنی صورت گرفته در پاسخ به تصمیم آن مقام محترم قضایی اعلام می گردد متن قرار مقام محترم قضایی: تقسیم ماحصل آن(ملک) بین وراث.مشخصات ملک، حدود ملک و مجاورین، نوع کاربری ملک، ملک ثبت شده است یا خیر، اینکه ملک محل سکونت است یا تجارت یا زراعت، مشاع بودن یا مفروز بودن و ارزیابی و قیمت گذاری آن با رعایت و حفظ حدود و حریم ها در خصوص پلاک ثبتی 101 فرعی از یک اصلی از بخش 11 ثبت سوادکوه. برابر استعلام شفاهی از دهیاری روستای مته کلا در خصوص حداقل مساحت زمین جهت تفکیک و احداث بنا در روستای مذکور به مقدار 150 مترمربع و با توجه به مساحت کل ملک(350 مترمربع برابر وضع موجود) و همچنین با توجه به تعداد وراث(16 نفر) ملک فوق الذکر قابل تقسیم نمی باشد.با توجه به شرح موصوف، تحقیقات و بررسی های بعمل آمده، موقعیت مکانی، ابعاد و مساحت ملک، استقرار محیطی، نوع کاربری، بر و عرض گذر و سایر عوامل تاثیر گذار در ارزیابی، بدون هر گونه دیون و تعهدات احتمالی به اشخاص حقیقی یا حقوقی و یا دهیاری، ارزش ششدانگ عرصه و اعیان ملک تعرفه شده به مبلغ: 26.000.000.000 (بیست و شش میلیارد) ریال معادل دو میلیارد و ششصد میلیون تومان ارزیابی و تقویم می گردد.لهذا این اجرا در نظر دارد پلاک ثبتی فوق را از طریق مزایده در سامانه ستاد از ساعت 8 صبح الی 12 در روز سه شنبه مورخه 1405/03/26 به فروش برساند مزایده برمبنای قیمت کارشناسی شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته و 10 درصد بهای مزایده یک روز قبل از مزایده از طریق سامانه ستاد اخذ خواهد شدو مابقی ظرف یک ماه از تاریخ مزایده وصول میگردد در صورت عدم پرداخت مابقی ثمن مزایده، پس از کسر سایر هزینه های اجرا به نفع دولت ضبط خواهد شد شرکت در مزایده برای عموم به استثنای مشمولین ماده 127 قانون اجرای احکام مدنی بلا مانع می باشد .متقاضیان ظرف 5 روز قبل از برگزاری مزایده جهت رویت به این اجرا مراجعه نمایند.

دادورز شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سوادکوه-رضا آذری کارمزدی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده ملک به مقدار تقریبی 429.35 مترمربع
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی