جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar جمعه، 29 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزاده یک قطعه زمین برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10303088 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/11/20 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/12/04 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان آذربایجان شرقی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه
کد پارس نماد
10303088
شماره آگهی
140430460000134370
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/11/20
تاریخ درج
1404/11/26
تاریخ خاتمه آگهی
1404/12/04
منبع
سایت 1404.11.26
عنوان آگهی
مزاده یک قطعه زمین, مزاده یک قطعه زمین
شرح آگهی

شماره آگهی: 140430460000134370
شماره پرونده:140330920000600121

تاریخ صدور:1404/11/20

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه

موضوع:موضوع ماده 73 قانون آئین دادرسی مدنی (تقسیم ترکه )

متن آگهی:

"آگهی مزایده اموال مشاعی غیر منقول "

واحد اجرای احکام مدنی شعبه اول شهرستان مراغه جهت اجرای دادنامه 140430390001709663 شعبه 3 دادگاه عمومی (حقوقی) مراغه شماره بایگانی 00401789/ج.م 1 در نظر دارد ملک مشاعی متعلق به وراث مرحوم اسداله صدیقی مراغه جلسه مزایده ای در تاریخ 1404/12/04 روز دوشنبه ساعت 8 الی 12 صبح به شماره حراج 3004108549000237 از طریق انجام مزایده آنلاین در سامانه تدارکات الکترونیکی به آدرس سایت ستاد ایران به فروش برساند.

املاک مورد مزایده:

یک قطعه زمین واقع میدان مصلی ، اول خیابان امام ، کوچه مبصریه که طبق مدارک موجود در پرونده شهرداری منطقه یک در تاریخ 1394.3.4 در خصوص کاربری و میزان عقبکشی برای پلاکهای ثبتی مورد نظر چنین اعلام نموده است: به استحضار می رساند پلاک ثبتی 482 و 487 و 491 و 495 بصورت مشاع است و برابر طرح تفصیلی کاربری قسمتی از پلاک فوق پارکینگ و قسمتی مسکونی متوسط بوده و برابر طرح جامع مصوب جدید کاربری تجاری و حمل و نقل و انباری تغییر کاربری یافته ، از ضلع شمال از دیوار روبرویی 8 متر و از ضلع شرقی از دیوار تازه احداث 12 متر در تعریض و قوس برابر ..... دارد و لازم بذکر است که پلاکهای فوق قابل افراز نمیباشند.

ضمنا طبق نامه شماره 1402.2.01.1676 مورخ 1402.5.3 شهرداری منطقه یک مراغه به ریاست محترم اجرای احکام مدنی چنین ذکر شده است: الف)

1-کاربری پلاک ثبتی 491 الی 495 اصلی تجاری و مسکونی در طرح جامع میباشد.

2-کاربری پلاک ثبتی 496 اصلی مسکونی در طرح جامع میباشد.

3-کاربری پلاک ثبتی 482 الی 486 اصلی تجاری و حمل و نقل و انباری در طرح جامع می باشد.

4-کاربری پلاک 487 اصلی به صورت مسکونی در طرح جامع میباشد

ب: در خصوص مقدار مساحت مغازه های احداثی با توجه به اینکه طی بازدید انجام یافته به دلیل بسته بودن مغازه ها و عدم حضور مالک امکان اعلام نظر میسور نمیباشد.

ج:در خصوص مقدار واقع در مسیر یا تعریض خیابان با جانمایی نقشه utm ارسالی بر روی طرح پوسته گذر بندی جدید از پلاک ثبتی 491 الی 495 اصلی مقدار 53.33 متر مربع از پلاک ثبتی 496 اصلی مقدار 32.32 متر مربع در تعریض (4 متر از محور گذر شمالی و رعایت پخ گوشه شمال شرقی 3 متر) می باشد و....

خواهان و خوانده اظهار نموده اند که قبلا در پلاک ثبتی 491 الی 495 مغازه دایر و مورد استفاده داشتند که احدی از وراث در آن مغازه مشغول بکار بوده و چون در وضعیت کنونی محل بصورت تخریب شده است اینجانب مجددا از شهرداری محترم منطقه یک استعلام و شهرداری منطقه یک مراغه در نامه شماره 1404.01.38480 مورخ 1404.10.21 در خصوص پلاک های ثبتی موصوف چنین جواب داده است:

.....به استحضار می رساند طبق بررسی پرونده نوسازی و برگه های ممیزی و مفاصا حساب شماره 11.258- 1385.1.20 مقدار 270 متر مربع به صورت تجاری در یک باب دو دهنه به صورت خشکبار فروشی بوده که در سالهای گذشته تخریب شده و یک باب و یک دهنه مغازه به مساحت ده متر مربع که مالکیت سرقفلی در نزد آقای صمد دوست می باشد و لازم به توضیح است نوع کاربری پلاک ثبتی فوق الذکر تجاری و مسکونی بوده و همچنین در طرح تفصیلی نیز تجاری مسکونی می باشد.

شادروان اسداله صدیقی در تاریخ 79.5.25 فوت نموده و وراث حین الفوت ایشان آقایان و خانمهاجلیل و خلیل و جواد و جمشید و گوهر تاج و اشرف و مینا همگی صدیقی و خانم فاطمه سلامی به عنوان همسر مرحوم بوده و ضمنا خانم فاطمه سلامی نیز در تاریخ 89.7.21 فوت نموده که وراث حین الفوت همان چهار فرزند ذکور و سه فرزند اناث بوده و آقای خلیل صدیقی نیز در تاریخ 90.8.1 فوت نموده و وراث قانونی ایشان یک فرزند دختر بنام خانم مهناز (نیلا) صدیقی و همسر مرحوم خانم فاطمه ساعدی کهجوق بوده و علاوه بر آن آقای جلیل صدیقی مراغه نیز در تاریخ 1403.9.11 فوت و وراث ایشان خانم سهیلا علیزاده اقدم به عنوان همسر و خانم سمانه صدیقی مراغه فرزند اناث و آقای جلال صدیقی مراغه فرزند ذکور آن مرحوم میباشد.

پلاکهای ثبتی بشرح زیر است:

1-پلاک ثبتی صفر فرعی از 496 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی مذکور بخش یک مراغه (496 اصلی)واقع در ضلع شمالی که دسترسی آن از طرف کوچه بوده و در وضعیت کنونی اعیان محل تخریب و از آن به عنوان پارکینگ روباز استفاده میشود و این پلاک دارای امتیازات گاز و برق است و مساحت این پلاک طبق سند مالکیت 155.60 متر مربع و طبق کروکی نقشه برداری ارایه شده 166.65 متر مربع است و مقدار حدود 32.32 متر مربع در طرح تعریض شهرداری قرار دارد و طبق اعلام شهرداری محترم کاربری این پلاک ثبتی مسکونی است ؛ با توجه به موقعیت قرار گیری ملک و ارزش املاک مجاور و لحاظ جمیع جهات مربوطه و محدوذیت ارتفاع در محل بلحاظ طرح میراث فرهنگی ، ارزش ریالی پلاک ثبتی موصوف بصورت قطعه و یکجا مبلغ 49.300.000.000 ریال برآورد میشود.

2-پلاک ثبتی یک فرعی از 495 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی مذکور قطعه صفر تفکیکی ( 491 الی 495 اصلی) از بخش یک مراغه که موقعیت قرار گیری ملک بصورت دو بر (از شمال به کوچه و از شرق به معبر مبصریه) مجاورت دارد و اعیان این قسمت نیز تخریب و از آن بصورت پارکینگ روباز استفاده میشود و لازم بذکر است که قبل از تخریب بنابه مدارک موجود از حد شمال این پلاک دارای تجاری سه دهنه و از حد شرقی که محله سیگار فروشان است دارای سه دهنه تجاری است و از ضلع شرقی یک باب مغازه در دو دهنه در سرقفل آقای صمد دوست به مساحت حدود10 متر مربع طبق نامه شماره 1404.01.38480 مورخ 1404.10.21 شهرداری مراغه بوده که اعیان این قسمت فعلا تخریب شده و مابقی تجاریها در ید وراث قرار دارد.

مساحت طبق سند مالکیت 276.60 متر مربع و طبق کروکی نقشه برداری شده توسط وراث 281.24 متر مربع است و مقدار طرح تعریض از حدود شمالی و شرقی حدود 53.33 متر مربع برآورد میشود و وضعیت آن طبق مدارک ارایه شده و نامه های شهرداری تجاری و مسکونی میباشد و با لحاظ اینکه شهرداری مطابق موارد مارلبیان اعلام نموده ، طبق بررسی پرونده نوسازی و برگه های ممیزی و مفاصا حساب شماره 11.258- 1385.1.20 مقدار 270 متر مربع به صورت تجاری در یک باب دو دهنه به صورت خشکبار فروشی بوده که در سالهای گذشته تخریب شده و یک باب و یک دهنه مغازه به مساحت ده متر مربع که مالکیت سرقفلی در نزد آقای صمد دوست می باشد ، محل مورد نظر دارای 270 متر مربع تجاری بوده و ارزش ریالی عرصه و اعیان و امتیازات این پلاک پس از کسر سرقفل آقای صمد دوست و لحاظ حق اربابی وراث در آن سرقفل بصورت قطعه و یکجا مبلغ-/352.000.000.000 ریال برآورد میشود.

3-پلاک ثبتی یک فرعی از 486 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی مذکور قطعه صفر تفکیکی ( 482 الی 486 ) از بخش یک مراغه که دسترسی آن از حد شرقی است و در وضعیت کنونی دارای سه باب مغازه در شش دهنه و یک درب ورودی به عرض 2.80 متر مربع است و قسمت مسکونی تخریب و بصورت پارکینگ روباز مورد استفاده قرار میگیرد و مساحت تجاری این پلاک تقریبا 94.89 متر مربع با اعیان قدیمی و سرقفل مغازه ها در یک باب و دو دهنه در اختیار آقای حمزه چراغی و بکباب در دو دهنه در اختیار آقای مجید ایرانیان و یک باب در دو دهنه دیگر در اختیار آقای پرویز خیری است و لازم بذکر است که حق عبور پلاکهای ثبتی 487 اصلی از پلاکهای 482 الی 486 اصلی تعریف شده و دراین قسمت نیز اعیان تخریب شده و از آن بعنوان پارکینگ روباز استفاده میشود و این پلاک فاقد امتیازات آب و برق و گاز است ،و کاربری این پلاک کاروانسرا میباشد.

مساحت این پلاک طبق سند مالکیت 305.48 متر مربع و مطابق کروکی نقشه برداری شده ارایه شده 327.72 متر مربع است و با در نظر گرفتن موقعیت قرار گیری ملک و ارزش املاک مجاور و در نظر گرفتن کسر حق سرقفل مغازه های مذکور و لحاظ حق مالکانه چهار باب مغازه ، ارزش ریالی کل عرصه و اعیان و اربابی این پلاک بصورت قطعه مبلغ 58.000.000.000 ریال برآورد میگردد.

4-پلاک ثبتی صفر فرعی از 487 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی مذکور ( 487 اصلی) بخش یک مراغه به مساحت 250.26 متر مربع که حق عبور این پلاک از پلاکهای ثبتی 482 الی 486 اصلی بوده و این قسمت فاقد اعیان و ... با کاربری کاروانسرا مییباشد.

ارزش ریالی پلاکهای ثبتی موصوف با توجه به توضیحات ارایه شده و کاربری آن بصورت قطعه و یکجا مبلغ -/59.000.000.000 ریال برآورد میگردد.

نهایتا مجموع چهار پلاک فوق با توجه به موقعیت قرار گیری ملک و ارزش املاک مجاور و محدودیت ارتفاع بلحاظ طرح میراث فرهنگی و در نظر گرفتن مقادیر تعریض اعلامی شهرداری و کاربریهای اعلامی شهرداری و نامه شماره 1404.01.38480 مورخ 1404.10.21 و بدون در نظر گرفتن وجود احتمال دیون دولتی و شخصی مبلغ-/518.300.000.000 ریال پیشنهاد قیمت میگردد.

- مزایده از قیمت پایه مورد مزایده شروع می شود و مال متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را پیشنهاد و قبول نماید

- برنده مزایده می بایست ده درصد مبلغ پایه را نقداً به حساب سپرده موقت دادگستری واریز نماید و مابقی را ظرف مهلت یک ماهه بپردازد. چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر مابقی بهاء را پرداخت ننماید مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق درآمد دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.

- شرکت کنندگان می توانند تا 5 روز قبل از مزایده از ملک مورد مزایده بازدید نمایند.

مدیر شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان مراغه- آرزو حاجب

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزاده یک قطعه زمین
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی