جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar چهارشنبه، 6 اسفند ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان مسکونی وضعیت خاص طلق با کاربری مسکونی به پلاک ثبتی 2173 فرعی از 1141 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10082275 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/10/10 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/10/28 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان خوزستان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
اداره اجرای اسناد رسمی اهواز
کد پارس نماد
10082275
شماره آگهی
140400552
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/10/10
تاریخ درج
1404/10/10
تاریخ خاتمه آگهی
1404/10/28
منبع
سایت 1404.10.10
عنوان آگهی
مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان مسکونی وضعیت خاص طلق با کاربری مسکونی به پلاک ثبتی 2173 فرعی از 1141 اصلی, مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان مسکونی وضعیت خاص طلق با کاربری مسکونی به پلاک ثبتی 2173 فرعی از 1141 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی 140403917063000217 
تاریخ آگهی 1404.10.10 
شماره پرونده 140404017063000529 
آگهی مزایده اموال غیر منقول
مزایده آگهی مزایده اموال غیر منقول اسناد ذمه پرونده 140400552
به اطلاع عموم می رساند :
ششدانگ یک قطعه آپارتمان مسکونی وضعیت خاص طلق با کاربری مسکونی به پلاک ثبتی 2173 فرعی از 1141 اصلی ، مفروز و مجزا شده از 4217 فرعی از اصلی مذکور، در طبقه 3 و واقع در بخش 03 ناحیه 02 حوزه ثبت ملک اداره سه اهواز استان خوزستان  پلاک دو هزار و یکصد و هفتاد و سه فرعی از یکهزار و یکصد و چهل و یک اصلی واقع در بخش سه اهواز به مساحت 68.48 متر مربع به نشانی اهواز کمپلو خیابان انقلاب بین لشکر و قصر شیرین ساختمان بانک
تحت مالکیت قاسم . حلفی فرزند جبار شماره شناسنامه 5913 تاریخ تولد 1366.04.17 صادره از اهواز دارای شماره ملی 1757694056 با جز سهم 6 از کل سهم 6 بعنوان مالک شش دانگ عرصه و اعیان با شماره مستند مالکیت 19271 تاریخ 1394.11.11 دفترخانه اسناد رسمی شماره 268 شهر اهواز استان خوزستان موضوع سند مالکیت اصلی بشماره چاپی 476448 سری الف سال 94 با شماره دفتر الکترونیکی 0139420317001035928 که در صفحه 379 دفتر املاک جلد 66 ذیل شماره 8764 ثبت
گردیده است.
وفق گزارش کارشناس رسمی دادگستری ملک مذکور عبارت است از یک واحد آپارتمان مسکونی در طبقه سوم مجتمع تجاری مسکونی سه طبقه که شامل سه طبقه مسکونی روی طبقه همکف تجاری با زیر بنای 68.48 متر مربع با قدر السهم اعیان از عرصه کل و با حق استفاده از قسمتهای اشتراکی طبق قانون تملک آپارتمان ها با قدمت ساخت حدود 40 سال ملک فاقد آسانسور و فاقد پارکینگ اختصامی می باشد سازه ی ساختمان از نوع فلزی سقف طاق ضربی ، نمای بیرون ساختمان سیمانی دارای دو اتاق و هال و پذیرایی مشترک و اسپزخانه و لوازمات بهداشتی بوده که بدنه داخل رنگ آمیزی و هال و پذیرایی کاغذ دیواری کف پارکت کابینت آشپزخانه از نوع فلزی پنجره ها دو جداره و دارای انشعابات آب و گاز مشترک و برق مجزا می باشد؛ ششدانگ به ارزش 18.000.000.000 ریال می باشد یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان که ششدانگ به مزایده گذارده می شود.
توضیحات حدود ملک
شمالا بطول دومتر و هفتاد سانتیمتر پنجره و دیواریست به نورگیر مشترک دوم در دو قسمت که دوم شرقی است. بطولهای سه متروسی سانتیمتر وشصت سانتیمتر دیواریست به راه پله مشترک سوم بطول یک متروپنجاه سانتیمتر درب و دیواریست به راه پله مشترک شرقا اول بطول هفت مترو شصت و پنج سانتیمتر دیواریست بفضای پلاک 2008 فرعی از 1141 اصلی دوم بطول یک متر دیواریست بفضای خیابان 38 متری جنوبا بطول هفت متروپنجاه سانتیمتر پنجره و دیواریست بقضای خیابان 38 متری غربا اول بطول یک متر دیواریست بفضای خیابان 38 متری دوم بطول هشت متروبیست و پنج سانتیمتر دیواریست بفضای پلاک 451
فرعی از 1141 اصلی
ششدانگ پلاک مذکور از ساعت 9 الی 12 روز یک شنبه مورخ 1404.10.28 بیست و هشتم دی ماه سال یکهزار و چهارصد و چهار به نشانی اهواز بلوار دعبل خزاعی - پشت مجتمع قضایی شهید باهنر - انتهای بلوار دماوند اداره اجرای اسناد رسمی اهواز از طریق مزایده به فروش می رسد ضمنا چنانچه روز مزایده به هر دلیلی تعطیل اعلام گردد روز کاری بلافاصله بعد از آن مزایده برگزار خواهد شد مزایده از مبلغ پایه 18.000.000.000 ریال یک میلیارد و هشتصد هزار تومان ( معادل ارزش ششدانگ پلاک ثبتی فوق شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی نقداً فروخته میشود لازم بذکر است پرداخت بدهی های مربوط به آب ، برق ، گاز اعم از انشعاب و یا حق اشتراک و مصرف در صورتی که مورد مزایده دارای آنها باشد یا نشده باشد و نیز بدهی های مالیاتی و عوارض شهرداری و غیره تا تاریخ مزایده اعم از اینکه رقم قطعی آن معلوم شده یا نشده باشد به عهده برنده مزایده است و نیز در صورت وجود مازاد وجوه پرداختی بابت هزینه های فوق از محل مازاد به برنده مزایده مسترد خواهد شد و نیم عشر و حق مزایده نقداً وصول می گردد. شرکت کنندگان در جلسه مزایده منضم به درخواست خرید می بایست فیش پرداختی معادل 10 درصد مبلغ پایه را پرداخت و به اداره ارائه نمایند. 
 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان مسکونی وضعیت خاص طلق با کاربری مسکونی به پلاک ثبتی 2173 فرعی از 1141 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی