جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 25 تیر ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
19965
تاریخ شروع
1405/04/25
تاریخ درج آگهی
1405/04/25
عنوان آگهی
نرخ انواع مسکوکات و مصنوعات طلا در بازار تهران روز چهارشنبه روند افزایشی داشت به طوری که قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در کانال ۱۸ میلیون تومانی ماندگار شد.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، با وجود آنکه در بازارهای جهانی طلا روزهای پر نوسانی را تحت تاثیر تحولات ژئوپلتیک در خلیج فارس و تنگه هرمز پشت سر می گذارد و تجاوزات اخیر ارتش تروریستی آمریکا علیه خاک جمهوری اسلامی ایران و نقض تفاهم اسلام آباد ادامه دارد، در بازار طلای تهران نرخ ها به دنبال روند افزایشی قیمت برابری ارزهای عمده، رشد کرده است.


بر این اساس اتحادیه طلا و جواهر بهای هر اونس طلا برای معاملات روز چهارشنبه را ۴۰۶۴ دلار اعلام کرد که به دنبال آن قیمت طلای ۱۸ عیار ۱۸ میلیون و ۴۲۲ هزار تومان و طلای ۲۴ عیار نیز ۲۴ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان نرخ گذاری شد. در بازار مسکوکات طلا نیز هر قطعه سکه تمام طرح جدید ۱۸۵ میلیون تومان، طرح قدیم ۱۸۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۹۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۵۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲۸ میلیون تومان به فروش رفت که همگی نسبت به روز گذشته روند افزایشی داشتند.


در مرکز مبادله ارز و طلای ایران قیمت فروش حواله دلار آمریکا ۱۴۹ هزار و ۸۹۷ تومان و حواله یورو ۱۷۱ هزار و ۲۸۴ تومان بود اما در بازار آزاد هر اسکناس دلار آمریکا 188 هزار تومان قیمت خورد.(ایرنا)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار