جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar سه شنبه، 14 بهمن ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
18158
تاریخ شروع
1404/09/05
تاریخ درج آگهی
1404/09/05
عنوان آگهی
مدیرعامل فولکس‌ واگن چین، نخستین تصویر از نسخه‌ تولیدی فولکس‌ واگن ID. Era EREV را منتشر کرد. این کراس‌اور مخصوص بازار چین طراحی شده و طبق برنامه، در سال ۲۰۲۶ وارد بازار می‌شود. احتمالا معرفی رسمی آن هم‌زمان با نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۶ انجام خواهد شد.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، فولکس واگن ID. Era، اولین خودروی برد افزا فولکس واگن فولکس واگن ID. Era اولین مدل برد افزا (EREV) فولکس‌ واگن است که در همکاری با SAIC توسعه یافته است. کانسپت آن در نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۵ نمایش داده شد، این مدل به عنوان یک شاسی بلند سه‌ ردیفه‌ خانوادگی با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر و فناوری‌ رانندگی نیمه‌ خودکار سطح ۲ معرفی شده بود.


طراحی نهایی مشابه کانسپت در تصویر منتشر شده از نسخه‌ نهایی، بدنه همچنان با روکش پوشانده شده است اما طرح کلی تفاوت زیادی با نسخه کانسپت آن ندارد. از مهم‌ترین جزئیات طراحی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: چراغ‌های دوبخشی با نوار LED باریک کاپوت بلند و سقف تخت سنسور LiDAR روی بخش جلویی دستگیره‌های جمع‌شونده‌ درب‌ها برای ظاهر یک‌دست‌تر گلگیرهای پهن، رینگ‌های چندپره، ریل سقف و ورودی هوای فعال درگاه شارژ در گلگیر راست عقب هنوز اطلاعات زیادی از کابین به صورت رسمی معرفی نشده، اما در عکس‌ها می‌توانید نمایشگر مرکزی بزرگ و صندلی راننده را ببینید. مشخصات فنی فولکس‌ واگن ID. Era هرچند فولکس‌ واگن هنوز جزییات زیادی درباره پیشرانه این خودرو منتشر نکرده است، اما احتمال می‌رود از پلتفرم برد افزا IM Motors (زیرمجموعه SAIC) بهره ببرد. بر اساس دیتاهای رسمی منتشر شده، تولید انبوه این مدل از آوریل ۲۰۲۶ آغاز می‌شود و انتظار می‌رود در همان سال وارد بازار شود. فولکس واگن ID. Era برای خانواده‌های پرجمعیت طراحی شده و می‌‌تواند با رقبایی چون Li L9 و Aito M9 رقابت کند.

با این حال، بازار چین در ماه‌های اخیر شاهد کاهش تقاضا برای خودروهای برد افزا بوده است و بیشتر خریداران به سمت مدل‌های تمام برقی (BEV) و هیبریدی قابل شارژ (PHEV) گرایش یافته‌اند؛ این موضوع نشان از این دارد که برند فولکس‌ واگن کمی دیر به این بخش از بازار وارد شده است.(چرخان)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار