جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 12 مهر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
کد پارس نماد
17751
تاریخ شروع
1404/07/06
تاریخ درج آگهی
1404/07/06
عنوان آگهی
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان این که فعال‌سازی اسنپ‌بک بیشتر جنبه روانی دارد تا اقتصادی گفت: ظرفیت‌های شانگهای و بریکس در این زمینه برای ما راهگشاست.

شرح آگهی

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، اسماعیل کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران و بازگشت تحریم‌های سازمان ملل پس از یک دهه اظهار کرد: فعال‌سازی اسنپ‌بک برای کشور ما بیشتر جنبه روانی دارد تا اقتصادی چرا که از سال‌های پیش شدیدترین تحریم‌های نفتی و بانکی تحت عنوان تحریم‌های ثانویه آمریکا و با برنامه‌ریزی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده برای ایران اجرا شده است.


کوثری هدف اروپایی‌ها از این اقدام را ایجاد فشار روانی بر جمهوری اسلامی ایران، ایجاد ناآرامی در جامعه و شکاف بین ملت و حاکمیت دانست و افزود: در واقع، از نظر تحریم اقتصادی، تحریم‌هایی سخت‌تر از آنچه در سال‌های اخیر توسط سازمان ملل علیه ایران اعمال شده، بر اقتصاد ایران سایه انداخته بود. کوثری تصریح کرد: تحریم‌های اعمال‌شده از سوی آمریکا و اروپا به مراتب سخت‌تر و گسترده‌تر از تحریم‌هایی است که در هفت قطعنامه شورای امنیت علیه ایران تصویب و اجرا شده است. این نماینده مجلس همچنین به ظرفیت‌های اقتصادی پیمان‌هایی مانند شانگهای و بریکس اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی می‌تواند با استفاده از این ظرفیت‌ها، گام‌های مؤثری در راستای خنثی‌سازی تحریم‌های غرب بردارد چراکه حرکت به سمت این تعاملات در شرایط پیش رو؛ راه‌گشا خواهد بود. کوثری در پایان، درباره توقف و بازرسی محموله‌های کشتی‌های ایران در آبراه‌های بین‌المللی مطابق با مکانیسم اسنپ‌بک تاکید کرد: فکر نمی‌کنم کشوری به خود چنین اجازه‌ای را بدهد و اگر هر کشوری مرتکب این کار شود، ما نیز دست به عمل متقابل خواهیم زد.(تسنیم)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد

منبع
خبرنگار پارس نماد
آخرین اخبار
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ شروع وضعیت
1 تورم منطقه یورو به بالاترین سطح ۵ ماه اخیر رسید 17797 1404/07/12 new
2 سکه با طرح ترامپ در راه بازار 17796 1404/07/12 new
3 مشتری جدید نفت ایران مشخص شد 17795 1404/07/12 new
4 هشدار مهم: این نوع طلا را نخرید/ اگر می خرید حواستان به این نکات باشد 17794 1404/07/12 new
5 رونمایی از برق خوار اعظم در ایران! 17793 1404/07/12 new
6 معجزه اقتصادی اتفاق افتاد؛ نفس ایران چاق شد! 17792 1404/07/12 new
7 آغاز پیش‌فروش سکه‌های ضرب ۱۳۸۶ 17791 1404/07/12 new
8 رئیس جمهور رسماً مکان پایتخت جدید کشور را معرفی کرد 17790 1404/07/12 new
9 صویبنامه درخصوص تعیین سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی سازمان های مناطق آزاد تجاری - صنعتی اروند، چابهار و اینچه برون برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ و سازمان های مناطق آزاد تجاری - صنعتی اروند، چابهار، اینچه برون، بانه - مریوان، اردبیل، دوغارون، قصر شیرین و سیستان برای سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ماه ۱۴۰۳ 17789 1404/07/12 new
10 چندنرخی شدن دلار 17788 1404/07/10 new