جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 3 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش سرقفلی 3 دانگ مشاع از 6 دانگ یک دستگاه آپارتمان اداری جزء پلاک ثبتی 4فرعی/3950اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 4396468 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1401/01/20 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1401/02/07 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
اجرای احکام شعبه 17 دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
کد پارس نماد
4396468
شماره آگهی
140168460000016221
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1401/01/20
تاریخ درج
1401/01/21
تاریخ خاتمه آگهی
1401/02/07
منبع
سایت 1401.1.21
عنوان آگهی
مزایده فروش سرقفلی 3 دانگ مشاع از 6 دانگ یک دستگاه آپارتمان اداری جزء پلاک ثبتی 4فرعی/3950اصلی , مزایده فروش سرقفلی 3 دانگ مشاع از 6 دانگ یک دستگاه آپارتمان اداری جزء پلاک ثبتی 4فرعی/3950اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140168460000016221
شماره پرونده:9709980227700173

تاریخ صدور:1401/01/20

شعبه صادر کننده:اجرای احکام شعبه 17 دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول

بموجب دادنامه شماره 00767 صادره ازشعبه 17 دادگاه عمومی تهران و درپرونده اجرایی کلاسه 9900002ج له: شرکت صنایع بسته بندی بهکاربرد با مدیریت عاملی آقای حجت اله توتونچی  علیه: محسن حاجی اندواری به پرداخت 5/998/117/943ریال بابت محکوم به و 299/905/898ریال بابت نیم عشر دولتی و مبلغ 209/934/129 ریال هزینه دادرسی  بابت حق سرقفلی سه دانگ مشاع از ششدانگ یک دستگاه آپارتمان اداری جزء پلاک 546 فرعی از 3950 اصلی  واقع در بخش 3 تهران و به درس تهران – میدان انقلاب – خیابان انقلاب ضلع شمال غربی میدان – نبش کوچه جنت پاساژ صفوی – ورودی شماره 1 طبقه سوم واحد 9 که در این خصوص مراتب جهت ارزیابی به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع و بشرح ذیل توصیف اجمالی وارزیابی گردیده است.

1-نام ونام خانوادگی صاحب ملک: محسن حاجی اندواری

2-محل وقوع ملک: تهران نشانی تهران – میدان انقلاب – خیابان انقلاب ضلع شمال غربی میدان – نبش کوچه جنت پاساژ صفوی – ورودی شماره 1 طبقه سوم واحد 9

3-وضعیت ثبتی وکاربری ملک: اداری

1 -  مشخصات ثبتی آپارتمان : با توجه به تصویر مدارک و اسناد ابرازی و استعلام ثبتی شماره نامه 140085601049015172 مورخ 18/7/1400 مراتب بازداشت حق سرقفلی 3 دانگ مشاع از 6 دانگ یک دستگاه آپارتمان اداری  جزء پلاک ثبتی  4فرعی/3950اصلی واقع در بخش 3 تهران که دارای اجرای بخشنامه سازمان ثبت به پلاک 546 فرعی از 3950 اصلی  واقع در بخش 3  تغییر یافته و آقای حمیدرضا همایون با سویه و مشاعاً موضوع سند اجاره شماره 436 مورخ 8/5/87 دفترخانه 997 تهران بنام مستاجر آقای محسن حاجی اندواری را صادر نموده است لذا طبق ماده 62 آیین نامه اجرایی مفاد اسناد لازم الاجرا و نیز طبق نامه 140085652555000016 مورخ 29/1/1400 دفترخانه مذکور عدم فسخ و ابطال سند مذکور را اعلام نموده است سرقفلی موضوع سند فوق الذکر در قید بازداشت قرار گرفت طبق تصویر سندد اجاره شماره 436 مورخ 8/5/87 صفحه 99 دفتر جلد 2 دفترخانه اسناد رسمی شماره 997 تهران مستاجرین آقای محسن حاجی اندواری و آقای حمیدرضا همایون باسویه و مشاعاً و مورد اجاره ششدانگ یک د ستگاه آپارتمان واقع در نشانی فوق به پلاک داخلی 9 پاساژ صفوی بنابر اظهار طرفین شامل 3 اتاق و 1 هال دستشویی و سرویس و آشپزخانه با شوفاژ و کولر در طبقه سوم بماحت تقریبی 80/00متر می باشد

توضیح اینکه مورد اجاره دارای سرقفلی می باشد و به موجب این سند حق سرقفلی بنا بر اظهار طرفین در قبال وجوه پرداختی به مستاجرین منتقل گردیده و موجرین حق هر گونه ادعا و اعتراضی را نسبت به حق کسب و پیشه و تجارت و سر قفلی موجود را از خود سلب و ساقط نمودند

در ضمن آخرین وضعیت ثبتی از بابت مالکیت سرقفلی آپارتمان و سابقه اسناد رهنی و بازداشتی های متصوره مترتب بر پلاک فوق از سوی آن اجرای محترم ضروری است توضیحات به استحضار می رساند با توجه به اینکه اصل اسناد به رویت اینجانب نرسیده است ارزیابی صرفاً از احراز مالکیت سرقفلی و انتساب آن به اشخاص حقیقی و حقوقی صورت گرفته است لذا قبل از هرگونه نقل و انتقال و یا اقدام دیگر می بایست موقعیت آپارتمان با اسناد تطبیق داده شده و استعلام های لازم از مراجع ذیصلاح اخذ گردد .

2 – مشخصات بنای آپارتمان: بر اساس مدارک ابرازی و معاینه محلی و بررسی بعمل آمده از آپارتمان فوق در طبقه سوم مجتمع اداری و تجاری صفوی بمساحت حدود 80/00متر مربع می باشد کف راه پله و پاگرد ها از نوع سنگ و بدنه راه پله حدود 20 سانتی متر سنگ و الباقی گچکاری و نقاشی گردیده و راه پله دارای نرده محافظ فلزی است ساختمان به صورت دو نبش سمت جنوب به خیابان انقلاب و سمت شرق به کوچه جنت با نمای سنگ و پنجره های فلزی می باشد آپارتمان فوق دارای سالن و 4 اتاق بصورت پارتیشن شیشه خور و آبدارخانه و سرویس بهداشتی می باشد و سرویسها دارای بدنه کاشیکاری و کف سرامیک است کف واحد سرامیک است آپارتمان دارای آیفون است ملک فاقد آسانسور است سیستم گرمایشی شوفاژ و سرمایش آپارتمان اسپیلت می باشد و آپارتمان فوق دارای انشعابات آب و برق و گاز شهری می باشد در زمان بازدید بنابر اظهار آپارتمان بصورت اداری مورد بهره برداری قرار داشت در صورتی که مدارک قابل پذیرشی از سوی محکوم علیه یا مراجع دیگری ارائه گردد که با مدارک مذکور در گزارش حاضر مغایرت داشته باشد و یا مستند جدیدی باشد گزارش حاضر ( پس از ابلاغ موضوع به کارشناس از سوی دادگاه محترم ) قابل بررسی و ارائه نظر تکمیلی خواهد بود.

نظریه کارشناس :

با عنایت به بازدید و بررسی های بعمل آمده و در صورت صحت و اصالت مدارک و مستندات ابرازی و با توجه به موارد موصوف موقعیت محلی و منطقه ای و مکانی و قدمت بنا و نداشتن خلافی و کیفیت مصالح و در صورتی که آپارتمان مورد نظر با آپارتمان معرفی شده توسط محکوم علیه همخوانی داشته باشد و صرفنظر از احراز مالکیت و با در نظر گرفتن سایر عوامل موثر در ارزیابی و به شرطی احراز اصالت اسناد و اثبات هرگونه مالکیت و انتساب آن به هر شخص حقیقی و حقوقی و صرفنظر از احراز مالکیت و با در نظر گرفتن سایر عوامل موثر در ارزیابی و به شرطی که پلاک مذکور بلامعارض و انتقال آن از نظر قوانین جاریه منعی نداشته باشد و با در نظر گرفتن اینکه آپارتمان فوق هیچ گونه بازداشتی و بدهی به بانکها و موسسات مالی و اعتباری و شهرداری ها و اشخاص حقیقی و یا حقوقی و غیره ... نداشته باشد بنظر اینجانب ارزش ششدانگ سرقفلی دستگاه آپارتمان اداری جزء پلاک 546 فرعی از 3950 اصلی  واقع در بخش 3 بانضمام انشعابات و متعلقات منصوبه مبلغ 13/600/000/000 ریال معادل یک میلیارد و سیصد و شصت میلیون تومان و ارزش سه دانگ مشاع از ششدانگ سرقفلی دستگاه آپارتمان اداری جزء پلاک ثبتی 546/3950  واقع در بخش 3 تهران بانضمام انشعابات و متعلقات منصوبه مبلغ 6/800/000/000ریال معادل ششصد و هشتاد میلیون تومان برآورد و اعلام می گردد . 

بنابراین مقررگردید2/90 دانگ از سه دانگ از شش دانگ    فوق الذکردرروز  چهارشنبه    مورخه    1401/2/7    ازساعت  10 الی  10/30    ازطریق مزایده حضوری درمحل اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهیدبهشتی واقع درتهران خبابان سپهبدقرنی بفروش برسد.مزایده ازقیمت پایه کارشناسی 6/507/957/970 ریال شروع وبه کسی که بالاترین قیمت راپیشنهادنمایدفروخته خواهدشد.ده درصدمبلغ پیشنهادی فی المجلس ازخریداراخذومابقی ثمن راخریدارمکلف است حداکثرظرف مهلت یکماه ازتاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریزوقبض آن رابه این اجراء تحوبل نمایددرغیراینصورت ده درصددریافتی به نفع دولت ضبط خواهدگردید.

                                                          دادورز  شعبه 17 دادگاه عمومی تهران – دهقان

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش سرقفلی 3 دانگ مشاع از 6 دانگ یک دستگاه آپارتمان اداری  جزء پلاک ثبتی  4فرعی/3950اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی