آگهی مزایده حضوری
-
آگهی گزار شهرداری املش
|
کد پارس نماد: 97102 |
استان: گیلان |
تاریخ درج آگهی: 1391/01/20 |
تاریخ شروع: 1391/01/20 |
مهلت اسناد:
1391/02/07 |
شماره آگهی: نوبت اول |
منبع: محلی گیلان 20/1/91 |
عنوان آگهی: آگهی مزایده حضوری |
شرح آگهی:
شهرداری املش در نظر دارد نسبت به فروش چهار دستگاه خودروی متعلق به شهرداری بشرح ذیل را از طریق مزایده حضوری (حراج) اقدام نماید. لذا متقضایان می توانند از تاریخ 20/1/91 لغایت 7/2/91 به استنثای ایام تعطیل از خودروهای مورد نظر در پارکینگ واحد موتوری و آتش نشانی شهرداری واقع در خیابان شهید انصاری بازدید نموده و یا با شماره تلفن های 7-7222345 با کد 0142 امور مالی شهرداری املش تماس حاصل نمایند.
یکدستگاه مینی بوس هیوندای کروز مدل 1389
یکدستگاه پراید مدل 1385
یکدستگاه نیسان حمل زباله مدل 1363
یکدستگاه کمپرسی رنومیدلام مدل 1383
شرایط مزایده:
حراج یا مزایده حضوری در ساعت 11 صبح روز یکشنبه مورخ 10/2/91 در محل واغحد موتوری و آتش نشانی شهرداری واقع در خیابان شهید انصاری با حضور نماینده محترم شورای اسلامی شهر املش و اعضا کمیسیون معاملات شهرداری انجام خواهد شد.
کلیه شرکت کنندگان در مزایده لازم است:
مبلغ 17.000.000 ریال بابت کیدستگاه مینی بوس هیوندای کروز مدل 1389
مبلغ 5.000.000 ریال بابت یکدستگاه پراید مدل 1385
مبلغ 1.000.000 ریال بابت یکدستگاه نیسان حمل زباله مدل 1363
مبلغ 35.000.000 ریال بابت یکدستگاه کمپرسی رنومید لام مدل 1383 بعنوان ودیعه به حساب 3100002145003 سپرده شهرداری نزد بانکی ملی شعبه املش واریز و فیش مربوطه را در روز مزایده همراه داشته باشند افرادیکه فاقد فیش سپرده هستند حق شرکت در مزایده را نخواهند داشت مگر آنکه چک مسافرتی ارائه نمایند.
برنده مزایده ملزم است حداکثر بمدت 3 روز از اعلام کمیسیون کلیه مبلغ مورد معامله را پس از برنده شدن به حساب شماره 0105700640000 جاری شهرداری نزد بانک ملی شعبه املش واریز نماید.
برنده مزایده موظف است خودروی خریداری شده را ظرف مدت 3 روز از پارکینگ واحد موتوری و آتش نشانی شهرداری خارج نماید در غیر اینصورت روزانه مبلغ 50.000 ریال هزینه نگهداری در پارکینگ وصول خواهد شد
چنانچه نفر اول برنده از انجام معامله انصراف حاصل نماید سپرده به نفع شهرداری ضبط و با نفرات دوم و سوم در صورت احراز شرایط معامله خواهد شد در صورتیکه آنان نیز حاضر به معامله نشوند سپرده آنان به نفع شهرداری ضبط می گردد.
کلیه هزینه های مربوطه از قبیل هزینه چاپ آگهی و هزینه نقل و انتقال مالیات و عوارض و دفترخانه و غیره بعهده برنده مزایده خواهد بود.
شرکت کارکنان دولت در مزایده آزاد است.
شهرداری در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است.
ربانی- شهردار املش
برای شرکت در مناقصه حتما از
اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: گیلان، - |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۱/۰۱/۲۰ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|