|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140468460000373129
شماره پرونده:9809980227901083
تاریخ صدور:1404/05/21
شعبه صادر کننده:شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
آگهی مزایده اموال غیرمنقول
بموجب شماره پروند ه اجرایی به کلاسه 0201436 شعبه 5 اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران محکوم له: وحید شجاعی منش محکوم علیه: علیرضا توکلی صمد علیه محکوم است به پرداخت مبلغ 3/657/630/236ریال در حق محکوم له و مبلغ182/881/511 ریال نیم عشر اجرایی که در این خصوص و پلاک ثبتی ذیل الذکر متعلق به شخص ثالث جهت پرداخت بدهی محکوم علیه تعرفه که توسط این اجرا توقیف و بشرح زیر کارشناسی گردیده است
اریاست محترم شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع: گزارش کارشناسی ارزیابی ملک بازداشتی مورد کارشناسی در پرونده به شماره بایگانی 0201436
احتراماً؛ پیرو قرار کارشناسی صادره پرونده ی محکوم له: آقای وحید شجاعی منش با وکالت آقای احمدرضا توسلی، محکوم علیه: آقای علیرضا توکلی صمد، مبنی بر ارزیابی ملک بازداشتی مورد کارشناسی پلاک ثبتی 139 فرعی از 1380 اصلی بخش 2 تهران به مساحت 46/5 مترمربع با مالکیت آقای علیرضا توکلی صمد، اینجانب ضمن مطالعه پرونده و پس از بازدید بعمل آمده از ملک یا آپارتمان مورد کارشناسی به نشانی تهران- خ سعدی جنوبی- نبش خوانساری- پلاک 323- مجتمع تجاری اداری سعدی- طبقه 6 روی همکف- واحد 609، هم اینک متعاقب بررسی ها و تحقیقات معموله، گزارش کارشناسی را طبق 2 برگ عکس پیوست، به شرح ذیل به استحضار می رساند:
الف) مشخصات ملک یا آپارتمان مورد کارشناسی:
مشخصات آپارتمان مورد کارشناسی به استناد تصویر نامه بازداشت دائم به تاریخ ایجاد 1402/5/7 مضبوط در پرونده عبارت است مراتب بازداشت پلاک ثبتی 139 فرعی از 1380 اصلی بخش 2 واقع در طبقه 6 به مساحت 46/5 مترمربع با شماره دفتر بازداشتی الکترونیک 140205801025003042 مورد ثبت شماره 363324 در صفحه 182 دفتر 2358 دفاتر شمالشرق حوزه ثبت ملک نارمک تهران، آقای علیرضا توکلی صمد فرزند شعبان مالک شش دانگ عرصه و اعیان دارای سند مالکیت اصلی با شماره چاپی 946975 در دفتر بازداشتی و پرونده ثبتی و سند مالکیت قید گردیده است و دارای محدودیت بازداشت موقت به نفع به موجب شماره 140268990020256734 تاریخ 1402/4/26 صادره از شعبه 5 اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران می باشد.
ب) مشاهدات:
آپارتمان مورد کارشناسی در طبقه 5 یک ساختمان تجاری اداری 10 طبقه ی اسکلت فلزی با قدمت حدوداً 30 ساله ی و نمای غالب شیشه ای با قاب آهنی و مقداری کمی نمای سنگی، در سمت شرقی خیابان سعدی و نبش شمالی کوچه خوانساری قرار دارد که مشتمل بر طبقات منفی 2 و 3 به عنوان مشاعات، تاسیسات، پارکینگ و انباری ها، منفی 1 به عنوان 25 واحد تجاری، طبقه همکف به عنوان 32 واحد تجاری، طبقه اول طبقه به عنوان 20 واحد اداری و طبقات 2 الی 6 هر یک دارای 17 واحد اداری می باشند.
ساختمان دارای دفتر مدیریت، نگهبانی، دوربین مداربسته، سیستم اعلام حریق، اطفا حریق با کپسول آتش نشانی، 2 دستگاه آسانسور، تاسیسات مرکزی چیلر و فن کوئل، برق، آب و گاز مشاعی، پوشش کف و بدنه همکف سنگ و کف پله ها سنگ و نرده راه پله ها نیز آهنی و پوشش کف و دیوار راهرو طبقه 6 به ترتیب سرامیک و سنگ آنتیک می باشد.ساعات کاری مجتمع شنبه تا چهارشنبه 8 الی 18 و پنجشنبه ها 8 تا 14 می باشد.
از محکوم علیه تقاضا شد تا سند مالکیت را ارائه دهد که ارائه نداد، امّا اظهار می نماید که آپارتمان مورد کارشناسی دارای سند اداری بوده و فاقد پارکینگ و انباری است.
آپارتمان مورد کارشناسی در موقعیت شمال شرقی طبقه 6 یا آخر ساختمان قرار دارد که در اصل بصورت یک سالن با آبدارخانه ای خیلی کوچک داخل تو رفتگی دیوار و یک سرویس بهداشتی توالت فرنگی و روشویی بوده که درحال حاضر با پارتیش بندی بصورت 2 اتاق در آمده است، آپارتمان دارای آب اشتراکی، برق اختصاصی، درب ورودی یک لنگه و درب داخلی چوبی، سرمایش و گرمایش مرکزی چیلر و فن کوئل، پنجره های پی وی سی با شیشه دو جداره، کف کلاً سرامیک، دیوار سرویس کاشی و مابقی دیوارها و سقف ها اندود گچ و رنگ و کاغذ دیواری و در بعضی نقاط دارای پوشش دکوراتیو چوبی است.
نورگیری آپارتمان از سمت شرق می باشد.
به هنگام بازدیدم، مالک یا محکوم علیه در آپارتمان اداری مورد کارشناسی ساکن بوده و از آن به عنوان دفتر کار استفاده می نمود.
پ) نظر کارشناسی:
با توجه به مراتب فوق الذکر، در نظر گرفتن شرایط مکانی، زمانی، وقوع طبقه، تعداد واحدها، قدمت بنا، کمیت و کیفیت آپارتمان اداری مورد کارشناسی و کل ساختمان و سایر عوامل موثر در قضیه، به نظر اینجانب ارزش شش دانگ عرصه و اعیان آپارتمان اداری مورد کارشناسی به مساحت 46/5 مترمربع فاقد پارکینگ و انباری در زمان تقدیم گزارش کارشناسی، مبلغ 104،000،000،000 ریال معادل ده میلیارد و چهارصد میلیون تومان برآورد و اعلام می گردد0/222 دانگ از یک دانگ از شش د انگ ملک فوق الذکر به مبلغ3/84/511/747ریال در روز شنبه مورخ 1404/06/22 از ساعت 8 الی 11 به نشانی (سامانه تدارکات الکترونیک ستاد ) سایت ستاد ایران از طریق مزایده الکترونیکی بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی3/84/511/747 ریال شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد. .
قاضی واحد اجرای احکام مدنی شعبه پنجم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران - مهدی شیردل
تهران - خیابان شهید سپهبد قرنی - تقاطع خیابان سمیه - مجتمع قضایی شهید بهشتی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|