شرح آگهی:
شماره آگهی: 140434460000063487
شماره پرونده:140134920000324407
تاریخ صدور:1404/04/23
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
( آگهی مزایده اموال غیر منقول - نوبت اول)
بموجب پرونده اجرایی کلاسه 0400146 این اجرا و حسب دادنامه صادره از سوی شعبه سوم دادگاه عمومی حقوقی لاهیجان حکم بر اثبات مالکیت مشاعی محکوم لهم نسبت به ملک مورد نزاع به میزان سه دانگ و حکم بر فروش آن وفق مقررات قانون اجرای احکام مدنی و تقسیم وجوه حاصله فیمابین شرکاء به نسبت حصه و محکوم علیه خانم الناز احمدی پور سرشکه محکوم است به پرداخت مبلغ 3452700 ریال به عنوان هزینه دادرسی و پرداخت مبلغ 45000000ریال دستمزد کارشناسی و مبلغ 10000000ریال حق الوکاله وکیل در حق محکوم لهم و پرداخت نیم عشر در حق دولت در صندوق دادگستری که حسب درخواست وکیل محکوم لهم به احد از کارشناسان رسمی دادگستری ارجاع که ایشان پس از بازدید از ملک مذکور و مطالعه پرونده و با در نظر گرفتن تمامی عوامل موثر در قیمت گذاری نظریه خود را به شرح ذیل اعلام داشته اند:
ملک مورد تنازع واقع در شهرستان لاهیجان روستای سطلسر - خیابان شهید محمودی و به شرح عکسهای تهیه گردیده عزیمت و باتوجه به عدم حضور تجدید نظر خواندگان و یا وکلاء محترم آنان در محل و هیچیک از مراحل انجام امر کارشناسی اینجانب از حد بیرونی ملک نسبت به انجام امر کارشناسی اقدام و به دلیل بسته بودن تمامی دربهای ورودی امکان بازدید حد داخلی میسر نگردیده و با توجه به استماع اظهارات فرد مطلع حاضر در محل آقای بهمن حق پرست که مطلع از انجام نوعیت موارد انجام پیمانکاری ساختمان بوده و نیز عکسهای تهیه گردیده از وضع موجود حد داخلی ابرازی از سوی وی، حالیه نظریه کارشناسی فوق را به شرح ذیل تعیین و اعلام میدارم.
تشریح استماع اظهارات وکیل محترم تجدید نظر خواهانها و اسناد ابرازی از سوی وی:
آن وکیل محترم آقای پیردیر اظهارات خود و خواسته موکلان را به شرح مفاد و توضیحات مندرج در دادخواست تنظیمی ابرازی تجدید نظر خواهی عنوان داشته است و مدارک ابرازی از سوی وی همان مدارک مضبوط در پرونده منجمله یک فقره فروشنامه عادی به مورخ 16/07/1396 با فروشندگی آقای صفرزاد و خریداری خانم خدیجه صفرزاد و با مورد معامله در خصوص ششدانگ یک قطعه زمین بایر به متراژ 128 متر مربع و با حدود اربعه مشخصه بوده است و همچنین فتوکپی یک فقره قرار داد فروش ملک به مورخ 1398/10/1 با فروشندگی خانم الناز احمدی پور و خریداری آقای احمد نظری و با مورد معامله در خصوص سه دانگ از ششدانگ دو واحد منزل مسکونی و سه باب مغازه و یک بهار خواب و به شرح توافقات و مشخصات مندرجه.
تشریح سوالات مطروحه در قرار کارشناسی صادره:
-1 آیا ملک مزبور با توجه به حصه تجدید نظر خواهانها و تجدید نظر خوانده خانم الناز احمدی، فیمابین قابل تقسیم است یا خیر؟ و در صورت مثبت بودن پاسخ کیفیت آن تشریح شود.
2- چنانچه قابل تقسیم نباشد قیمت آن ارزیابی گردد.
تشریح وضع موجود و اظهار نظر کارشناسی:
علیهذا با توجه به توضیحات معنونه بالا و مشاهدات عینی از وضع موجود و جمیع جهات مرتبطه، نظریه کارشناسی فوق را به شرح ذیل تعیین و اعلام میدارم:
1-تشریح وضع موجود حدود مورد ترافع از سوی وکیل محترم تجدید نظر خواهانها
با توجه به مشاهدات عینی از وضع موجود و ملاحظه عکسهای تهیه گردیده ابرازی از حد داخلی ملک و استماع اظهارات و توضیحات پیمانکار ساختمان معروض میدارد که آن حدود به صورت یکباب ساختمان مشتمل بر 2 باب واحد مسکونی در طبقات اول و دوم و یکباب بهارخواب احداثی که مرتبط با واحد طبقه دوم بوده و باب مغازه فاقد بالکن واقع در همکف میباشد که 3 باب مغازه جمعاً به مساحت حدوداً 70 متر مربع و واحد طبقه اول به مساحت حدوداً 14 متر مربع با احتساب تراس و طبقه دوم به مساحت 80 متر مربع و 30 متر مربع بهار خواب و 60 متر مربع بام مسطح بوده است.
2- با توجه به توضیحات معنونه بالا و تعدد حصه و تعداد تجدید نظر خواهانها و نیز تجدید نظر خوانده و نوعیت سازه و بنا و لحاظ موضوع مرغوبیت و یا عدم آن در جهت موقعیت مکانی و استقرار آن واحدهای مسکونی و مغازه ها و سایر جهات مرتبط از نظر اینجانب آن ملک مزبور تماماً قابلیت تقسیم فی مابین مالکین و طرفین دعوی را نداشته است.
3-با لحاظ کیفیت و کمیت مصالح بکار رفته و میزان و نوع مرغوبیت آن و باقیمانده کارهای نازک کاری که میبایست صورت پذیرد و کسب استعلام از منابع مطلع و موثق در امر فروش مصالح و ساخت و ساز و لحاظ میزان مساحت عرصه که برابر نقشه برداشت گردیده ترسیمی به میزان 128 متر مربع بوده و لحاظ پروانه ساختمانی اخذ گردیده که میزان مساحت زیربنای احداثی در آن قید و مشخص گردیده است حالیه از نظر اینجانب کارشناس رسمی دادگستری و خبره گی در موضوع فوق میزان ارزش بهاء ششدانگ عرصه و اعیانات احداثی آن ملک مورد تنازع اعم از مغازه ها و واحدهای مسکونی به طور میانگین و به نرخ عادله روز جمعاً به مبلغ 000/000/000 /108ریال معادل ده میلیارد و هشتصد میلیون تومان تعیین و برآورد گردیده است
ملک مذکور در روز دوشنبه مورخه 1404/05/06 از ساعت 8 الی 12 درسامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی سایت ستاد ایران ، در قسمت مزایده های حراج دستگاه های اجرایی و تحت عنوان مزایده های قوه قضائیه برگزار می شود . و مزایده در روز و ساعت تعیین شده تشکیل و کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد و خریدار موظف است ده درصد از قیمت خریداری شده را فی المجلس پرداخت و مانده ثمن معامله را حداکثر ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده پرداخت و رسید آنرا به اجرا تسلیم نماید و چنانچه نتواند در مهلت تعیین شده باقیمانده ثمن معامله ( 90 درصد باقیمانده ) را در فرجه مقرر پرداخت نماید وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده او ( وجه 10 درصدی واریزی ) پس از کسر هزینه های عملیات اجرایی بنفع صندوق دولت ضبط و در صورت درخواست مجدد خواهان مزایده تجدید میگردد . متقاضیان می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده از اموال فوق واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و جهت کسب اطلاعات بیشتر به این اجرا مراجعه فرمایند .
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|