|
مزایده فروش خط تولید شرکت به علت غیرفعال بودن ....
-
|
آگهی گزار اداره تصفیه امور ورشکستگی اصفهان
|
کد پارس نماد: 9200000 |
| استان: اصفهان |
تاریخ درج آگهی: 1404/04/07 |
| تاریخ شروع: 1404/04/07 |
مهلت اسناد:
1404/04/18 |
| شماره آگهی: - |
منبع: محلی اصفهان 1404.04.07 |
| عنوان آگهی: مزایده فروش خط تولید شرکت به علت غیرفعال بودن .... |
|
شرح آگهی:
آگهی مزایده ؟
بدینوسیله اداره تصفیه امور ورشکستگی اصفهان به قائم مقامی از شرکت ورشکسته محصولات غذایی کیک خوبی در نظر دارد اموال منقول شرکت شامل ماشین آلات و تجهیزات خط تولید شرکت را از طریق مزایده با شرایط ذیل به فروش برساند: شرح مورد مزایده: مشخصات:
1- خط تولید شرکت به علت غیرفعال بودن تعطیل و فاقد فعالیت بوده که این اموال در 24 ردیف منعکس کارشناسی شامل ماشین آلات، تجهیزات و متعلقات خط تولید کیک و کلوچه می باشد. ارزش ماشین آلات و تجهیزات به مبلغ 51.508.150.000 ریال می باشد. 2- قسمتی از اقلام (از ردیف 30 الی 40) در 11 بند شامل میز، فایل فلزی، چوبی ویترین و سطل زباله جمعا 30.000.000 ریال ارزیابی گردیده است. ارزش کل اموال منقول شامل ماشین آلات، تجهیزات و اقلام بند 2 جمعا 51.538.150.000 ریال می باشد. نظریه کارشناسی در محل اداره تصفیه امور ورشکستگی جهت رویت خریداران موجود می باشد.
زمان مزایده: روز شنبه مورخ 1404.4.18 ساعت 11 مکان مزایده: اصفهان، چهارباغ بالا، ابتدای خ شهید نیکبخت نبش کوچه 6 (ژاله) اداره تصفیه امور ورشکستگی اصفهان شرایط مزایده: 1 - فروش نقدی و اقساطی می باشد که مبلغ نقد 5% در روز مزایده و مابقی در مهلت مقرر توسط اداره حداکثر یک ماه تعیین می گردد. 2- کلیه شرکت کنندگان در مزایده می بایست 5% از مبلغ مزایده را به حساب سپرده دادگستری اصفهان به شماره IR330170000000108230288004 واریز و اصل فیش واریزی را همراه با درخواست شرکت در مزایده تا قبل از جلسه مزایده به اداره تصفیه ارائه نمایند. 3 - پیشنهادات در ساعت 9 صبح روز مقرر بررسی خواهد شد حضور پیشنهاد دهندگان در جلسه مزایده الزامی است و برنده کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهاد دهد. 4 - اداره تصمیه در رد یا قبول پیشنهادات مختار است. 5- در صورتی که برنده مزایده در مهلت مقرر قانونی در پرداخت ثمن مزایده خودداری نماید مسئول کسر احتمالی قیمت و خساراتی که از تجدید مزایده حاصل شود خواهد بود که بدوا از سپرده و استیفا و سپرده تا تعیین کسر قیمت و خسارات وارده مسترد نخواهد شد. 6- هزینه های نشر آگهی مزایده بعهده برنده مزایده خواهد بود. متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی جهت بازدید پنج روز قبل از تاریخ مزایده به اداره تصفیه امور ورشکستگی اصفهان مراجعه تا در روز واحد مقدمات بازدید از محل فراهم گردد.
تلفن 36611086 - 031
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
| آدرس و تلفن: اصفهان, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۰۷ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|