شرح آگهی:
استعلام بهاء شماره 1404/15 خرید سیلپاک
تاریخ شروع: 1404.3.21
مهلت ارسال: 1404.3.26 ساعت 13
شرکت آب و فاضلاب مشهد ؟
استعلام شماره 1404/15
این شرکت بر اساس آئین نامه معاملات خود در نظر دارد اقلام مشروحه ذیل را از طریق استعلام بها خریداری نماید. مقتضی است با توجه به توضیحات زیر قیمت پیشنهادی را به عدد و حروف تا مهلت داده شده در قسمت مربوطه درج نمائید. به پیشنهاداتی که مشروط و مبهم و بدون مهر و امضا باشد و یا بعد از موعد مقرر اعلام گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.
ردیف |
شرح کالا |
واحد شمارش |
مقدار/ تعداد |
1 |
سیلپاک M11 |
عدد |
70 |
2 |
سیلپاک M12 |
عدد |
20 |
3 |
سیلپاک M13 |
عدد |
70 |
4 |
سیلپاک M14 |
عدد |
20 |
مشخصات فنی:
طبق مشخصات فنی پیوست که می بایست مهر و امضا و به همراه برگه استعلام در سامانه بارگذاری گردد
پاکت الف (مشخصات فنی)
پاکت ب (استعلام قیمت)
توضیحات:
1) شرکت در رد یا قبول یک با کلیه پیشنهادات مختار است.
2) مدت تحویل 30 روزه پس از اعلام برنده استعلام می باشد.
3) بدیهی است تکمیل نبودن هر یک از پاراگرافهای فوق به منزله ابطال استعلام می باشد.
4) محل تحویل کالا: مشهد - بزرگراه شهید کلانتری شهید کلانتری 30 مقابل شهید رضوی 19 مجموعه ی اداری سردار شهید سید محمد تقی رضوی امور انبارها - امور بازرگانی شرکت آب و فاضلاب مشهد می باشد.
5) کرایه حمل کالای مورد استعلام تا محل تحویل به عهده برنده استعلام می باشد.
6) تحویل کالا پس از تائید نماینده فنی واحد متقاضی انجام می پذیرد.
7) هرگونه تغییر در مشخصات فنی پیوست شده استعلام بها (مخدوش نمودن لاک گرفتگی، اضافه یا حذف ردیفها، زمان، شرح و...) مجاز نبوده و منجر به عدم بازگشایی پاکت ب و حذف فروشنده از استعلام می گردد.
8) تولید کننده کالا می بایست مستندات مربوط به تاییدیه ثبت نام در سامانه توانیران را در پاکت الف بارگذاری نماید.
9) چنانچه شرکت کننده در استعلام مدارک و اطلاعات درخواستی را در سامانه استعلام بها، این شرکت بارگذاری نکرده باشد، پاکات ایشان بازگشایی نخواهد شد.
10) شماره تلفن جهت هماهنگی ( 37008503)
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|