شرح آگهی:
شماره آگهی: 140468460000144934
شماره پرونده:140368920003275628
تاریخ صدور:1404/02/27
شعبه صادر کننده:شعبه چهارم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول
در راستای اجرای پرونده 0301633 و 0303104 دعوی اقای محمد یوسف جلیلی با وکالت اقای عباس بهرامی بطرفیت محکوم علیه : اقای علیرضا حسینی با موضوع : مطالبه وجه و مطالبه خسارت - که در این خصوص محکوم علیه محکوم است به پرداخت مبلغ 5/000/000/000 ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 250/000/000 ریال بابت نیم عشر دولتی و مبلغ 5/000/000/000 ریال بابت اصل خواسته و مبلغ 250/000/000 ریال بابت نیم عشر دولتی بابت مطالبات شعبه سوم اجرای احکام مدنی شهید بهشتی تهران و مبلغ 1/855/681/156 ریال بابت خسارت چکها و مبلغ 92/784/057 ریال بابت نیم عشر دولتی ، که در راستای اجرای حکم جهت استیفای محکوم به و نیم عشر دولتی و با معرفی پلاک ثبتی 59658 فرعی از 88 اصلی واقع در حوزه ثبتی تهرانپارس از شخص ثالث اقای سید حسن شمس پلاک توقیف و به شرح ذیل توسط کارشناس ارزیابی گردیده است.
گزارش کارشناس
در خصوص ارزیابی شش دانگ یکدستگاه آپارتمان معرفی شده توسط مالک . آقای سید حسن شمسی قطعه نه تفکیکی به پلاک ثبتی 59658 فرعی از 88 اصلی واقع در بخش 11 تهران باستحضار میرساند ، اینجانب کارشناس منتخب ضمن اطلاع از موضوع قرار کارشناسی . دریافت تصویر سند مالکیت در تاریخ 1404.01.26 به محل وقوع آپارتمان در آدرس تعرفه شده
تهران . تهرانپارس .خیابان 214 غربی علی اکبر برزوئی . نبش شمال غربی خیابان طاهری 121. ساختمان با پلاک شهرداری 118 طبقه چهارم ثبتی آخر . واحد شماره 9 .از داخل کوچه پلاک 41 مراجعه نموده و پس از انجام تحقیقات و بررسیهای میدانی و منطقه ای لازم و همچنین با در نظرگرفتن نوع مشخصات ساختمان . گزارش و نظریه کارشناسی بشرح ذیل به استحضار میرسد
سوابق و مستندات
طبق مندرجات تصویر سند مالکیت تک برگی به شماره چاپی062927 سری ب سال 97 بتاریخ صدور 28 آذرماه 1397 ارائه شده توسط متقاضی و مالک . ملک و محل آن عبارتست از عرصه و اعیان آپارتمان وضعیت خاص طلق به شماره 59658 فرعی از 88 اصلی قطعه نه تفکیکی مفروز و مجزی شده از 1501 فرعی از اصلی مذکور بخش 11. حوزه ثبت ملک تهرانپارس استان تهران .. به مساحت 109.89 مترمربع صد و نه متر و هشتاد و نه دسیمترمربع واقع در طبقه چهار بانضمام پارکینگ قطعه سه تفکیکی به مساحت 12.50 مترمربع واقع در طبقه زیرزمین . بانضمام انباری قطعه شش تفکیکی به مساحت 3.09 مترمربع واقع در طبقه زیرزمین . با قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمانها و آئین نامه های اجرائی آن .با حدود اربعه ذکر شده در ظهر سند مذکور . توضیح اینکه ، ملک دارای چندین فقره سابقه بازداشت بوده و سپس رفع بازداشت شده است و مجدداٌ در تاریخ 1404.01.26 توسط شعبه 4 اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی بازداشت شده است . ملاحظات : سند قبلی از نوع اصلی به شماره 917665 سری سال بعلت تغییر مالکیت ابطال گردید و این سند از نوع اصلی به شماره 062937 سری ب سال 97 صادر می شود . نوع و میزان مالکیت . شش دانگ عرصه و اعیان ، نوع ملک . آپارتمان . نوع کاربری مسکونی . مشخصات مالک . آقای سید حسن شمسی. فرزند سیدعبدالرضا . مستند مالکیت . انتقال قطعی شماره 91505 . تاریخ 1397.07.23 دفترخانه 690 تهران . سند از نوع انتقال اجرائی می باشد .
طبق مندرجات تصویر پاسخ استعلام شماره نامه 140485601079001147 تاریخ 1404.01.26 اداره ثبت اسناد و املاک تهرانپارس تهران . مراتب بازداشت پلاک ثبتی شماره 59658 فرعی از 88 اصلی بخش 11 ناحیه 00 واقع در طبقه چهار به مساحت (109.89) صد و نه متر و هشتاد و نه مترمربع . با شماره دفتر بازداشتی الکترونیک 140405801079000143 مالک آقای سیدحسن شمسی . . نام پدر سید رضا .مالک شش دانگ عرصه و اعیان دارای سند مالکیت اصلی با شماره چاپی 062927 سری ب سال 97 . در دفتر بازداشتی و پرونده ثبتی و سند مالکیت قید گردیده است . موقعیت ملک در نقشه کاداستر متعاقباٌ مشخص خواهد شد . محدودیت مالکین : محدویت آقای سید حسن شمسی یک مورد بازداشت داائم بموجب دستور شماره 140468990003009520 . مورخ 1404.01.26 صادره از شعبه چهارم اجرای احکام مجتمع قضائی شهید بهشتی تهران به نفع . برای مالکیت سید حسن شمسی بازداشت می باشد .
توضیح اینکه . بررسی اصالت و صحت و سقم مدارک ابرازی . خارج از حدود صلاحیت کارشناسی اینجانب بوده و هر گونه مسئولیت آن بعهده متقاضی کارشناسی و ارائه دهنده مدارک خواهد بود . این گزارش براساس مندرجات پرونده . بررسی و تحقیقات میدانی و عرف محلی و منطقه ای انجام شده . تهیه و تنظیم گردیده است ، چنانچه مدارکی مستند و موثر در ارزیابی ملک از سوی طرفین به دادگاه محترم ارائه شود. در صورت صلاحدید آن مقام عالی . گزارش حاضر قابل بازنگری و تجدید نظر خواهد بود و هیچ گونه مسئولیتی متوجه کارشناس نخواهد بود . همچنین لازم بذکر است در زمان مراجعه به داخل ساختمان ، توسط مالک اعلام شد آپارتمان در اختیار مستاجر بوده و ایشان در محل حضور نداشتند . بنابراین با توجه به بازدید قبلی انجام شده اینجانب از داخل آپارتمانها و مشخصات و وضعیت موجود و اعلامی .نسبت به کارشناسی اقدام شده است و در صورت صلاحدید آن مقامعالی و انجام هماهنگیهای لازم اینجانب آمادگی مراجعه مجدد به محل را دارم .
وضعیت موجود . ملک تعرفه شده و مورد کارشناسی عبارتست از یکدستگاه آپارتمان مسکونی به مساحت 109.89 مترمربع طبق سند که در قسمت غرب طبقه چهارم ثبتی ساختمان 5 طبقه مسکونی بانضمام طبقه زیرزمین کلاٌ 6 طبقه با عمر حدوداٌ بیش از 18 سال در آدرس فوق واقع شده بود . عرصه کل ملک با موقعیت دو بر شمالی ، غربی نسبت به گذرهای موجود جنوبی و شرقی خیابان شهید برزوئی و خیابان طاهری قرار داشت و در شمال آن احداث بنا شده بود . اسکلت ساختمان فلزی ، پوشش سقفها به نظر تیرچه و بلوک و بتن ، نمای اصلی شرقی ساختمان ترکیب سنگ و سیمانکاری و پنجره های منصوبه در نما فلزی شیشه خور ، درب عابر رو به لابی همکف از سمت خیابان طاهری و درب ماشین رو به حیاط جنوبی از سمت خیابان برزوئی بود و هر دو فلزی و بازشو بصورت برقی بود . طبقه زیرزمین مشتمل بر موتورخانه تأسیسات . محوطه . پارکینگ و انباری واحدها با کف سنگ فرش و بدنه دیوارها با سنگ ازاره و سیمانکاری و .بود . هر یک از طبقات همکف و اول الی چهارم بصورت دو واحدی و ساختمان کلاٌ 10 واحدی بود . در حیاط جنوبی بدنه دیوارها سنگ کاری و کف محوطه موزائیک فرش .در راه پله طبقات پوشش کف پله و پاگرد سنگفرش و بدنه دیوارها در پائین دست سنگ و در بالادست سفیدکاری و رنگ کار شده بود .
آپارتمان سمت غرب طبقه چهارم ثبتی مشتمل بر هال و سالن پذیرائی . دو اتاق خواب . آشپزخانه . سرویس بهداشتی توالت و حمام دارای فرنگی مجزا بود . حسب اعلام پوشش کف سالن سنگفرش و کف سرویسها سرامیک فرش ، بدنه دیوارها سفیدکاری و رنگ .، بدنه دیوارها سرویسها و آشپزخانه کاشیکاری ، سیستم سرمایش کولر آبی . سیستم گرمایش رادیاتور و موتورخانه مرکزی ، درب ورودی آپارتمان چوبی با حفاظ فلزی ، دربهای داخلی با چارچوب فلزی ، کابینت آشپزخانه با بدنه ام دی اف و درب ممبران بود . ساختمان دارای آسانسور دسترسی به طبقات و آیفون تصویری بود . آپارتمان دارای انشعاب برق تکفاز مستقل بود و انشعابات آب مصرفی و گاز شهری و برق سه فاز مشاعات آن بصورت مشترک بود . حسب اظهار در زمان بازدید آپارتمان مورد بهره برداری مستأجر آقای زرکش با ودیعه به مبلغ 12میلیارد و 500 میلیون ریال قرار داشت . در این خصوص اجاره نامه فیمابین ارائه نشد
نظریه کارشناسی
با توجه به مشخصات و موقعیت محل و در نظرگرفتن عوامل موثر در قضیه از جمله : قدمت بنا ، نوع کاربری و موقعیت آن . درج شده در سند مالکیت وضعیت و شرایط موجود . نوع متریال و مصالح مصرفی در ساخت بنا . مساحت آپارتمان . قرارگیری در طبقه چهارم ثبتی . قدرالسهم آپارتمان از عرصه و سایر مشاعات و منضمات ، مندرجات پرونده و .. ارزش ششدانگ آپارتمان قطعه نه تفکیکی به پلاک ثبتی 59658 فرعی از 88 اصلی واقع بخش 11 تهران به مساحت 109.89 مترمربع توصیفی فوق بهمراه انشعابات و متعلقات . بدون احتساب هرگونه بدهی احتمالی به اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از مستاجرین . بانکها . شهرداریها و . . . چنانچه بلامعارض بوده و قابلیت نقل و انتقال داشته باشد . فارغ از مسائل ثبتی مرتبط .به نظر اینجانب به مبلغ نود و نه میلیارد ریال99/000/000/000 ریال معادل مبلغ نه میلیارد و نهصد میلیون تومان 9/900/000/000 تومان برآورد و ارزیابی می گردد .
مقرر گردید مزایده 0/754 دانگ از یک دانگ از کل شش دانگ پلاک ثبتی فوق الذکر متعلق به شخص ثالث در مورخه 1404/03/21 از ساعت 8 صبح لغایت 11 از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی سایت ستاد ایرانمعادل مبالغ فوق الذکر 12/448/465/213 ریال بفروش برسد. و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد. ضمنا" این اجرا هیچ گونه تعهدی در خصوص تخلیه و تحویل ملک به خریدار ندارد.
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|