شرح آگهی:
شماره آگهی: 140434460000028242
شماره پرونده:140234920002303687
تاریخ صدور:1404/02/20
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رودسر
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده
در خصوص پرونده اجرائی کلاسه 0201310 و 0201691 و 0300715موضوع دعوای خانم افسانه بابایی و غیره و مهدی عسگرزاده به طرفیت آقای علی صادقی بخواسته مطالبه ، املاک مورد مزایده طبق نظریه کارشناسی به قرار ذیل از طریق مزایده بفروش می رود .
مال مورد مزایده عبارت است از :
0.17 دانگ مشاع از 6 دانگ ملک آقای محمد حسن محمدی واقع در رودسر - روستای دوستکوه - بین دوراهی دوستکوه و جاده رحیم آباد با پلاک ثبتی 332 فرعی از 57 اصلی قطعه 113 تفکیکی، ششدانگ عرصه و اعیان محوطه به مساحت 75 /3513 مترمربع می باشد که شمالاً به طول 14 /7 متر به حریم نهر متصل به جاده، شرقاً به طول 18 /129 متر به حریم خیابان ، جنوباً به طول 41 /13 متر به مزرعه علی اصغری و مغازه نانوایی و به وضعیت غربی به طول 30 /23 متر به مزرعه علی اصغری و مغازه نانوایی و 70 /52 متر به مزرعه علی اصغری و مغازه نانوایی و غرباً به طول 83 /112 متر به حریم نهر متصل به جاده محدود میگردد. بخشی از ملک در طرح تعریض خیابان قرار گرفته است که تعیین مساحت دقیق باقیمانده ملک ، مستلزم نقشه برداری و استعلام از بنیاد مسکن می باشد. ملک مشتمل بر یکباب ساختمان مسکونی دو طبقه و بهارخواب است که طبقه همکف شامل دو واحد مسکونی و هر واحد شامل هال و پذیرایی و دو اتاق خواب و سرویس بهداشتی است که فقط سفتکاری و گچ و خاک آن اجرا شده است و فاقد نازک کاری می باشد. طبقه فوقانی نیز یک واحد مسکونی شامل هال و پذیرایی و سه اتاق خواب و سرویس بهداشتی و بهار خواب است که سقف و سربندی فلزی ، پوشش سقف حلب ، کف سرامیک ، دیوارها گچکاری ، سقف گچکاری ، درها چوبی ، پنجره ها آلومینبمی دو جداره و نما سنگ و در حال بهره برداری می باشد و دارای دو انشعاب آب و انشعابات برق و گاز است. با توجه به موقعیت مکانی و میزان مساحت ملک و کاربری آن و با درنظر گرفتن جمیع جهات موثر در ارزیابی، ارزش پایه ششدانگ پلاک ثبتی 332 فرعی از 57 اصلی قطعه 113 تفکیکی ، مبلغ 110/000/000/000 ریال معادل یازده میلیارد تومان برآورد و اعلام می گردد . 0.17 دانگ مشاع از 6 دانگ پلاک ثبتی 332 فرعی از 57 اصلی قطعه 113 تفکیکی به ارزش 3/050/231/707ریال و بصورت مشاعی به فروش می رسد.
لذا بدین منظور مزایده در مورخ 1404/03/03 روز شنبه ساعت 8 الی 12 صبح از طریق برگزاری حراج آنلاین با بهره گیری از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی اینترنتی : سایت ستاد ایران به صورت الکترونیکی برگزار می گردد. لذا متقاضیان می بایست جهت شرکت در مزایده در زمان مقرر به سامانه اینترنتی فوق الذکر مراجعه نمایند .تذکر: قبل از ورود حتماً نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایید. مزایده از قیمت پایه ی ارزیابی شده آغاز می گردد . شخصی که بالاترین مبلغ را پیشنهاد نماید برنده مزایده شناخته خواهد شد. ده درصد مبلغ فروخته شده فی المجلس وصول و مابقی ظرف مدت یک ماه وصول می گردد.در صورت عدم پرداخت مابقی مبلغ فروخته شده ، ده درصد وصول شده بنفع دولت ضبط می گردد.کلیه هزینه های نقل و انتقال به عهده خریدار می باشد . خریداران می توانند ظرف مدت پنج روز قبل از شروع جلسه مزایده با هماهنگی این اجرا از مال مورد مزایده بازدید بعمل آورند . این آگهی مستند به ماده 118 ق.ا.ا.م . در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار محلی درج و منتشر می گردد.ضمنا مطابق نظریه مشورتی شماره 7/727 مورخ1380/2/15 فروش ملک از طریق مزایده توسط اجرای احکام و صدور حکم بر تملیک ملک به نفع برنده مزایده ارتباطی به تخلیه و تحویل ملک به خریدار نداشته و دایره اجرا وظیفه ای در این خصوص ندارد.خریدار (برنده مزایده)پس از صدور حکم تملیک ،مالک ملک بوده و مانند هر مالک دیگر می تواند با مراجعه به مراجع قضائی در خواست تخلیه ،خلع ید و یا رفع تصرف عدوانی را بر حسب مورد بنماید.
اجرای احکام مدنی رودسر-حسن مهران
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|