تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده دو پلاک زمین

  • آگهی گزار شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سیاهکل
    کد پارس نماد: 8983362
    استان: گیلان تاریخ درج آگهی: 1404/02/16
    تاریخ شروع: 1404/02/07 مهلت اسناد: 1404/03/05
    شماره آگهی: 140434460000017464 منبع: سایت 1404.2.16
    عنوان آگهی: مزایده دو پلاک زمین
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140434460000017464
    شماره پرونده:9509981311301411

    تاریخ صدور:1404/02/07

    شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سیاهکل

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    آگهی مزایده اموال غیر منقول ( نوبت اول)

     

    به موجب پرونده کلاسه 0300418 این اجرا ودر راستای اجرای مفاد نیابت شماره 140334990009860646-1403/5/25 ارسالی از اجرای احکام مدنی دادگستری رشت ، بدینوسیله قدرالسهم محکوم علیه آقای اسفندیار علی پور  از ماترک متعلق به مرحوم  آقای عطار علی پور  با مشخصات زیر به فروش می رسد .

    مشخصات ملک :

     دو پلاک زمین مورد تعرفه قرار گرفت زمین مورد تعرفه اول با مختصات جغرافیایی x = 386725  و y = 4106394واقع در روستای رادارپشته محصور نشده ، دارای درختان جنگلی ، زمین از ضلع های شمال  و جنوب و غرب به کوچه شاهد 1 و کوچه شاهد 2 و از ضلع شرق به ملک اشخاص و منابع طبیعی متصل می باشد . براساس تحقیقات بعمل آمده زمین با مختصات جغرافیایی فوق منابع ملی بوده و در داخل طرح هادی روستا قرارگرفته است .

    زمین مورد تعرفه دوم با مختصات جغرافیایی x = 386677  و y = 4106444 واقع در رو ستای رادارپشته به مساحت حدود پنج هزار متر مربع ، محصور شده با پایه های چوبی و سیم خاردار ، زمین بایروبا کاربری باغ که در داخل محوطه درخت انار و درخت صنوبر و درختان جنگلی غیر مثمر مشاهده گردید زمین از سمت شرق به جاده آسفالته و از سمت غرب به شالیزار مرحوم عطار علی پور منتهی میگردد .

    با توجه به بررسی های بعمل آمده و بازدید میدانی و معاینه فنی ، پرسش لازم پیرامون قیمت زمین درمنطقه  با عنایت به کاربری موجود به لحاظ کمی و کیفی و راه دسترسی و با لحاظ جمیع جهات ارزش روز شش دانگ زمین های موصوف ، زمین تعرفه شده پلاک اول جزء زمینهای منابع ملی بوده وغیر قابل فروش و ارزش گذاری است .

    پلاک دوم با کاربری باغی با کلیه امتیازات و مشخصات ذکر شده . از سوی کارشناس رسمی دادگستری ارزش کل زمین توقیف شده به مساحت پنج هزارمترمربع بقرار هر متر مربع دوازده میلیون ریال ومجموعاً شصت میلیارد ریال و سهم الارث محکوم علیه به میزان دو سهم ازسیزده سهم به مبلغ نه میلیارد و دویست وسی میلیون وهفتصد و شصت و نه هزار و دویست و سی ریال برآورد شده است.

    روز مزایده : 1404/3/5 ساعت 8-11صبح 

    محل برگزاری مزایده :  سامانه تدارکات الکترونیکی دولت  سایت ستاد ایران

    املاک فوق الذکربا اوصاف بیان شده از طریق مزایده الکترونیکی به فروش می رسد و قیمت پایه از مبلغ ذکر شده شروع شده و کسی که بالاترین مبلغ را پیشنهاد نماید برنده مزایده محسوب و می بایست جهت شرکت در مزایده 10درصد مبلغ پایه را بصورت الکترونیک به حساب سپرده دادگستری از طریق سامانه فوق الذکر پرداخت و پس از برنده شدن مابقی را ظرف مدت یک ماه واریز نماید و در صورت عدم پرداخت  ظرف مدت مقرر، 10 درصد واریزی به نفع صندق دولت ضبط خواهد شد.

    مدیر اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سیاهکل-امیدپورمند


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۴/۰۲/۱۶ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data