|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140468460000046092
شماره پرونده:140368920003820983
تاریخ صدور:1404/01/27
شعبه صادر کننده:شعبه 4 اجرای احکام مدنی مجتمع شهید باهنر تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
بسمه تعالی
آگهی مزایده فروش ملک مشاعی نوبت دوم
محکوم له: علی برات زاده ملکی محکوم علیه: محمدرضا برات زاده ملکی
حسب ابلاغیه کارشناسی در پرونده اجرا به شماره 0302285، موضوع ارزیابی ششدانگ یک قطعه زمین پلاک ثبتی 2850 فرعی از 93 اصلی بخش 11 تهران ، این کارشناس با هماهنگی خواهان و وکیل ایشان به محل ملک واقع در تهران ، حکیمیه ، خیابان فرهنگ ، خیابان گلریز 7 ، پلاک 79، مراجعه و از داخل ملک بازدید نمود و پس از بررسی فنی ملک و تحقیقات میدانی ، نظریه خود را به شرح ذیل تقدیم می دارد :
الف : مشخصات ثبتی ملک موضوع ارزیابی : به گواهی اوراق مضبوط در پرونده و ابرازی وکیل خواهان ، ششدانگ یک قطعه زمین قطعه 740 تفکیکی به مساحت 198 متر مربع به پلاک ثبتی 2850 از 93 اصلی مفروز و مجزی شده از 69 فرعی از اصلی مذکور بخش 11 تهران انتقالی از شرکت تعاونی مسکن سازمان صنایع دفاع . حدود اربعه طبق سند : شمالا نه متر به گذر ، شرقا 22 متر به قطعه مجاور ، جنوبا به طول 9 متر به قطعه مجاور و غربا به طول 22 متر به قطعه مجاور .
ب : مشخصات ظاهری ملک موضوع ارزیابی : ملک موضوع ارزیابی یک قطعه زمین جنوبی با دو طبقه بنا می باشد که از سمت شمال نه متر به گذر مشرف است . مساحت عرصه 198 متر مربع است . عمر بنا بیش از سی سال است . نما سنگ است . طبقه همکف شامل محوطه پارکینگ ، یک سالن ، یک اتاق و یک آشپزخانه و سرویس بهداشتی توالت و حمام است . پوشش کف موزاییک است . طبقه اول شامل آشپزخانه ؛ سالن پذیرایی ، دو اتاق خواب و سرویس بهداشتی است . سیستم سرمایش کولر آبی و سیستم گرمایش موتورخانه و شوفاژ است . قاب پنجره ها آهن و شیشه تک جداره است . کابینت آشپزخانه فلزی است . پوشش غالب کف موزاییک است . در طبقه اول یک اتاق و آشپزخانه به فضای گذر مشرف است . سالن و یک اتاق به بالکن و ماورای آن فضای حیاط مشرف است . از حیاط با پله فلزی و کف سنگ به طبقه اول دسترسی دارد . گواهی پایان کار ارائه نگردید . در اختیار مستاجر معرفی شد لیکن اجاره نامه ارائه نشد .
ج : نظر کارشناس : با توجه به جمیع اطلاعات صدرالاشاره و بدون احتساب هر گونه بدهی احتمالی به اشخاص حقیقی یا حقوقی و هر گونه محدودیت ثبتی و با وضعیت موجود ، قیمت روز ششدانگ یک قطعه زمین قطعه 740 تفکیکی به مساحت 198 متر مربع به پلاک ثبتی 2850 از 93 اصلی مفروز و مجزی شده از 69 فرعی از اصلی مذکور بخش 11 تهران با بنای موجود و کلیه امتیازات در مجموع، سیصد و بیست میلیارد ریال معادل سی و دو میلیارد تومان برآورد و اعلام میگردد .
مزایده پلاک ثبتی از قیمت پایه کارشناسی بشماره حراج 3003106425000015 بتاریخ 1404/02/08 راس ساعت 8 صبح الی 11 از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت بنشانی ذیل برگزار میگردد. ضمنا صرفا متقاضی مزایده ی پلاک ثبتی و ملک می بایست بمحض دریافت پیامک وقت مزایده جهت دریافت نامه کلانتری و الصاق آگهی روی ملک به واحد مزایده مراجعه و پاسخ نامه کلانتری را تا قبل از روز مزایده به این واحد نحویل نمایند. برنده مزایده میبایست 10 درصد مبلغ پیشنهادی را یوم مزایده از طریق سامانه ستاد و الباقی 90 درصد را ظرف مدت سی روز پرداخت نماید درغیراینصورت ده درصد پرداختی وی بنفع صندوق دولت ضبط میگردد . وفق ماده 127 قانون اجرای احکام مدنی محکوم له نیز میتواند مثل سایرین در مزایده شرکت نماید . ضمنا لازم به ذکر است اجرای احکام هیچگونه مسئولیتی درقبال تخلیه و تحویل مال توقیفی ندارد.سایت ستاد ایران
دادورز اجرای احکام شعبه 4 اجرای احکام مدنی مجتمع شهید باهنر تهران - مرجان فمی
تهران - فلکه چهارم تهرانپارس - مجتمع قضایی شهید باهنر
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|