شرح آگهی:
شماره آگهی: 140468460000026641
شماره پرونده:140168920000827312
تاریخ صدور:1404/01/23
شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیرمنقول
بموجب دادنامه صادره ازشعبه 26 دادگاه عمومی تهران ودرپرونده اجرایی کلاسه 0100407 دعوی حامد خیر قمی بطرفیت ابوالفضل فولادی محکوم است به میزان 42/244/000/000ریال بابت اصل مبلغ محکوم به و مبلغ 2/112/200/000 ریال بابت نیم عشر اجرایی (جمعا به مبلغ44/356/200/000 ریال) که در این راستا پلاک ثبتی 34636 فرعی از 6933 اصلی بخش 2 واقع در طبقه 3 به نشانی تهران خیابان شهید مطهری خیابان کوه نور خیابان چهارم پلاک 20 طبقه 3 جهت وصول محکوم به جهت ارزیابی به کارشناس رسمی دادگستری ارجاع و بشرح ذیل توصیف اجمالی وارزیابی گردیده است.
در خصوص دعوی آقای حامد خیر قمی به طرفیت اقای ابوالفضل فولادی مبنی بر درخواست صدور اجرائیه نسبت به چک بلامحل و عطف به قرار کارشناسی شماره 140368440002711001 مورخ 1403/11/16 در خصوص کارشناسی و ارزیابی سه دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان به پلاک ثبتی شماره 34636 فرعی از 6933 اصلی قطعه 11 تفکیکی مفروز و مجزی شده از 28385 فرعی از اصلی مذکور بخش 2 حوزه ثبت ملک نارمک تهران استان تهران متعلق به محکوم علیه آقای ابوالفضل فولادی و مورد بازداشت از ایشان جهت استیفاء محکوم به واقع در آدرس تهران خیابان شهید مطهری خیابان کوه نور کوچه چهارم پلاک 20 طبقه سوم اینجانب ضمن مطالعه پرونده و ملاحظه تصویر اسناد و مدارک مضبوط در پرونده در تاریخ 1403/12/01 ضمن هماهنگی با وکیل محکوم له و در معیت و راهنمایی محکوم علیه از محل وقوع ملک به نشانی مذکور بازدید نمودم که پس از بررسی ها و تحقیقات میدانی نظریه کارشناسی به شرح ذیل تقدیم می گردد
الف- تصویر کروکی و مختصات جغرافیایی محل وقوع ملک- پیوست 1
ب- مشخصات ثبتی ملک:
مطابق تصویر نامه اعلام وضعیت ثبتی از حوزه ثبت ملک نارمک تهران استان تهران به آن شعبه محترم به شماره نامه 140285601025010326 مورخ 1403/03/31 مشخصات ثبتی ملک عبارت است از
یک قطعه آپارتمان به پلاک ثبتی 34636 فرعی از 6933 اصلی مفروز و مجزا شده از 28385 فرعی از اصلی مذکور قطعه 11 در طبقه 3 و واقع در بخش 02 تهران به مساحت 152.3 متر مربع که مقدار 9.75 متر مربع آن سطح بالکن
است بانضمام انباری قطعه 2 به مساحت 9.6 متر مربع و بانضمام پارکینگ قطعه 8 به مساحت 12.5 با حدود مندرج در نامه اعلام وضعیت ثبتی فوق الذکر و مشخصات مالکیت به شرح ذیل
مالکیت ابوالفضل فولادی فرزند غلامرضا بعنوان مالک سه دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان با شماره مستند مالکیت 60251 تاریخ 1381/07/06 دفترخانه اسناد رسمی شماره 355 شهر تهران استان تهران موضوع سند مالکیت اصلی بشماره چاپی 106117 سری الف سال 99 با شماره دفتر الکترونیکی 139920301025027783 ثبت گردیده است.
مالکیت فاطمه بانکیان فرزند محمدمهدی بعنوان مالک سه دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان با شماره مستند مالکیت 60251 تاریخ 1381/07/06 دفترخانه اسناد رسمی شماره 355 شهر تهران استان تهران موضوع سند مالکیت اصلی بشماره چاپی 106116 سری الف سال 99 با شماره دفتر الکترونیکی 139920301025027782 ثبت گردیده است.
محدودیت یک مورد بازداشت دائم بموجب دستور شماره 140168990025045453 مورخ 1401/05/26 صادره از شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برای مالکیت ابوالفضل فولادی بازداشت می باشد
ج- مشخصات و مشاهدات در زمان بازدید از ملک:
حسب بازدید انجام شده ملک مورد تعرفه جهت کارشناسی و ارزیابی عبارت است از یک دستگاه آپارتمان با بهره برداری مسکونی واقع در طبقه سوم از یک ساختمان 6 طبقه بر روی عرصه با موقعیت جنوبی نسبت به گذر مجاور مشتمل بر زیرزمین شامل تعدادی انباری و تاسیسات و یک واحد آپارتمان و حیاط مشاعی در جنوب عرصه با راه پله دسترسی از طبقه همکف و طبقه همکف شامل تعدادی پارکینگ و طبقات اول الی چهارم هر طبقه شامل یک واحد و مجموعا شامل 5 واحد آپارتمان با اسکلت فلزی و نمای کامپوزیت و حسب اظهارات محکوم علیه با قدمت بیش از 50 سال و دارای آسانسور و راه پله دسترسی به طبقات رویت گردید. ساختمان از سمت گذر دارای یک درب ماشین رو ریلی از جنس نرده فلزی جهت ورود به پارکینگ ها واقع در طبقه همکف و درب نفر رو ورود به طبقه همکف منتهی به راه پله و آسانسور دسترسی به طبقات با سیستم درب بازکن تصویری مشاهده شد. پوشش کف پارکینگ در همکف از موزائیک و پوشش دیوار همکف با اندود سیمانی و پوشش کف راه پله از سنگ و دیوار راه پله رنگ آمیزی شده مشاهده گردید.
آپارتمان مورد ارزیابی شامل 3 اتاق خواب همراه با کمد دیواری و با دسترسی اتاق ها به بالکن در نمای جنوبی و پنجره ها از جنس آلومینیومی و سرویس حمام و توالت مستقل که در زمان بازدید سرویس ها در حال تعمیر و بازسازی بود و هال و پذیرایی و آشپزخانه باز با نور از نمای شمالی با کابینت ام دی اف رویت گردید. پوشش کف و دیوار آشپزخانه از سرامیک و کاشی و پوشش کف آپارتمان از پارکت و پوشش دیوار آپارتمان با رنگ آمیزی و سیستم سرمایش و گرمایش چیلر با فن کوئل زمینی و موتورخانه مرکزی و آپارتمان دارای انشعاب برق اختصاصی و گاز و آب و برق مشترک رویت گردید. در زمان بازدید درب آپارتمان پس از دق الباب توسط محکوم علیه آقای ابوالفضل فولادی گشوده شد و به صورت مسکونی مورد بهره برداری ایشان و خانواده وی مشاهده شد.
پیوست 2- تصاویر ملک
د-حدود و شرایط کارشناسی :لازم به ذکر است با افزایش غیر متعارف و نوسانات شدید قیمت ها از جمله مسکن و مستغلات و عدم ثبات قیمتها ارزیابی انجام شده بر اساس نرخ رایج در منطقه و بررسی های کارشناسانه در مقطع زمانی حال انجام گرفته است. آثار مالی ناشی از مسائل قضایی و حقوقی و مالی از جمله ترهین و توثیق و یا توقیف در این گزارش ملحوظ نگردیده است. این ارزیابی درصورت عدم وجود موانع قضایی و حقوقی و قانونی جهت انتقال اسناد مالکیت به نام شخص ثالث حقیقی و حقوقی انجام پذیرفته و این ارزیابی درصورت عدم وجود بدهی مالک و یا مالکین به اشخاص حقیقی و حقوقی ثالث تهیه گردیده است و قبل از انجام هر گونه عملیات حقوقی و مالی و قانونی اخذ استعلام از ارگان ها و سازمان های ذیربط از جمله شهرداری و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور الزامیست و این ارزیابی صرفا در جهت ارجاع امر کارشناسی صادره از شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران موضوعیت دارد و قابل استناد در محاکم و مراجع دیگر نیست و در صورتی که پس از ارائه این نظریه، مدارک و اطلاعات قابل اتکای دیگری ارائه شود و یا مستندات قابل پذیرش مغایر با موارد ذکر شده در این نظریه ارائه گردد به نحوی که در نتیجه گیری حاصله موثر واقع شود، پس از ابلاغ موضوع و انجام بررسی های لازم و حفظ مبانی کلی این گزارش قابلیت بازنگری دارد. نظریه حاضر فارغ از اظهارنظر در خصوص صحت و سقم اظهارات و اصالت مدارک صورت گرفته و بررسی این موارد خارج از صلاحیت کارشناسی اینجانب بوده و مسئولیت ناشی از هر گونه جعل و مخدوش بودن یا نابرابری تصاویر مدارک ابرازی با نسخ اصلی، متوجه ارائه کننده اسناد، مدارک و دلایل می باشد.
هـ - نظریه کارشناسی :
ارزش سه دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان یک دستگاه آپارتمان مسکونی (وضعیت خاص طلق) به میزان مالکیت محکوم علیه به پلاک ثبتی 34636 فرعی از 6933 اصلی مفروز و مجزا شده از 28385 فرعی از اصلی مذکور قطعه 11 در طبقه 3 و واقع در بخش 02 تهران به مساحت 152.3 متر مربع (صد و پنجاه و دو متر و سی دسیمتر مربع) با قدرالسهم قانونی از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات و لواحق موصوفه و متصوره منجمله پارکینگ و انباری به آدرس صدرالاشاره با در نظر گرفتن مندرجات این نظریه و تصویر اسناد ارائه شده و درصورت عدم بدهی ناشی از رابطه موجر و مستاجر و در صورت عدم وجود معارض و قابلیت انتقال به غیر با توجه به وضعیت کمّی و کیفی آن و با در نظر گرفتن اهم جهات مؤثر در تعیین ارزش روز آن و وضعیت حاکم بر بازار ملک و موقعّیت و منطقه وقوع و قدمت و کیفیت ساخت بنا و صرف نظر از احراز مالکیت و اصالت اسناد ابرازی و انتساب آن به اشخاص حقیقی و حقوقی و بدون در نظر گرفتن سوابق ثبتی مانند مصادره ای بودن و تعهدات و دیونی که ممکن است وجود داشته باشد و در نهایت در صورتی که خریدار در زمان تحویل این آپارتمان در وضع موجود نیاز به پرداخت دیگری به اشخاص حقیقی و حقوقی ثالث نداشته باشد، صرفاً در پاسخ به درخواست کارشناسی صدرالاشاره به قیمت روز به نظر اینجانب مبلغ 67.500.000.000 ریال معادل شش میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون تومان برآورد و اعلام میگردد.بنابراین مقررگردید دو دانگ از سه دانگ از6 دانگ به ارزش 45/000/000/000ریال در روزدوشنبه مورخ 1404/02/22 ازساعت 8 الی 11 ازطریق مزایده به نشانی (سامانه تدارکات الکترونیک ستاد)سایت ستاد ایران بفروش برسد. مزایده ازقیمت پایه کارشناسی شروع وبه کسی که بالاترین قیمت راپیشنهادنمایدفروخته خواهدشد.ده درصدمبلغ پیشنهادی فی المجلس ازخریداراخذومابقی ثمن راخریدارمکلف است حداکثرظرف مهلت یکماه ازتاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریزوقبض آن رابه این اجراء تحوبل نمایددرغیراینصورت ده درصددریافتی به نفع دولت ضبط خواهدگردید.
اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهیدبهشتی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|