شرح آگهی:
شماره آگهی: 140447460000004453
شماره پرونده:9609981595200754
تاریخ صدور:1404/01/16
شعبه صادر کننده:شعبه اداره تصفیه امور ورشکستگی استان مازندران
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده
اداره تصفیه امور ورشکستگی استان مازندران به قائم مقامی از ورشکسته آقای مهدی دهقان نوذری و به عنوان نماینده هیأت بستانکاران در نظر دارد نسبت به فروش اموال شخص ورشکسته مذکور از طریق مزایده و با شرایط ذیل در تاریخ 1404/01/30روز شنبه ساعت 10 صبح در محل اداره تصفیه امور ورشکستگی به نشانی ساری ، خیابان مازیار ، نبش خیابان امیرکبیر ، ساختمان شماره دو دادگستری ، طبقه اول ، واحد یک اقدام نماید.
الف: اموال موضوع مزایده :
1-یک دستگاه جوش رکتیفایر 500 آمپری گام الکتریک سال ساخت 1378 . 2- یک دستگاه جوش برق معمولی 300 آمپری سال ساخت 1360 . 3- یک دستگاه پروفیل بر تکفاز رو میزی متابو . 4- یک عدد کپسول هوا برش 50 کیلو گرمی و یک عدد کپسول 11 کیلو گرمی به همراه متعلقات و چرخ . 5- یک دستگاه سنگ چرخ دستی متابو .6،یک دستگاه کمپرسور باد 250 لیتری دو سیلندر.
ب: شرایط شرکت در مزایده:
1) قیمت پایه مزایده اموال و تجهیزات به مبلغ 485/000/000 ریال برآورد گردیده است و هزینه مربوط به جابه جایی لوازم مذکور به عهده خریدار است. 2) پیشنهاددهندگان باید قبلاً 10% قیمت پایه مزایده را نقداً به حساب جاری شماره 0112245358007 به نام اداره تصفیه امور ورشکستگی ساری نزد بانک ملی ایران واریز و ضمیمه پیشنهاد خود نمایند. 3) پیشنهادات باید در پاکت در بسته و با ذکر جمله مربوط به مزایده اموال شخص ورشکسته آقای مهدی دهقان نوذری، مشخصات کامل و محل اقامت پیشنهاد دهنده در روی پاکت تا ساعت 9 صبح روز شنبه مورخ 1404/01/30 به اداره تصفیه امور ورشکستگی به نشانی ساری ، خیابان مازیار ، نبش خیابان امیرکبیر ، ساختمان شماره دو دادگستری ، طبقه اول ، واحد یک تسلیم نمایند. 4) پیشنهادات در ساعت 10 صبح همان روز باز و قرائت خواهد شد و در همان جلسه مزایده حضوری به عمل خواهد آمد و برنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید. اداره تصفیه در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است و به پیشنهادات مبهم ، مشروط ، فاقد سپرده و برخلاف شرایط این اگهی ترتیب اثر داده نخواهد شد (بدیهی است تحویل مورد مزایده پس از پرداخت 100% قیمت پیشنهادی خواهد بود) 5) چنانچه پرداخت بهاء انجام نگیرد مزایده باطل و نسبت به فروش مورد مزایده از طریق مزایده مجدد اقدام خواهد شد و وجه سپرده به نفع هیأت بستانکاران و ورشکسته ضبط می گردد. 6) جهت بازدید از اموال مذکور یک هفته قبل از تاریخ مزایده با شماره 01133323459 تماس حاصل نمائید.
دکترامین فلاح
معاون قضایی رئیس کل
و رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان مازندران
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|