استعلام ورق استیل 304-3 میلیمتر سایز 1*2
-
آگهی گزار مدیریت تولید برق شهید مفتح
|
کد پارس نماد: 8774918 |
استان: سایر |
تاریخ درج آگهی: 1403/12/18 |
تاریخ شروع: 1403/12/18 |
مهلت اسناد:
1403/12/18 |
شماره آگهی: - |
منبع: سایت 1403.12.18 |
عنوان آگهی: استعلام ورق استیل 304-3 میلیمتر سایز 1*2 |
شرح آگهی:
شرکت /موسسه/فروشگاه محترم
خواهشمند است ضمن مطالعه شرایط ذیل با دقت نسبت به اعلام بهترین پیشنهاد خود در این برگ اقدام و پس از مهرو امضا و اسکن در سامانه استعلام خرید الکترونیکی این شرکت به آدرس HTTP://SIMATENDER.IR بارگذاری نمایید. ارائه قیمت طی پیش فاکتور به تنهایی مورد قبول نمی باشد.
تعداد آیتم |
مشخصات و نوع کالا/خدمات مورد استعلام |
تعداد/مقدار |
واحد |
1 |
ورق استیل 304-3 میلیمتر سایز 1*2 |
25 |
مترمربع |
جمع كل مبلغ استعلام با احتساب کرایه حمل و تحویل در محل این شرکت و بدون احتساب ارزش افزوده لحاظ و درج گردد.
کلیه کسورات قانونی بعهده فروشنده می باشد.
توضیحات
1- اسکن تکمیل شده این فرم پس از مهر و امضاء مجاز و مشخصات کامل موضوع استعلام از جمله عکس و کاتالوگ پیوست شود و بصورت یک فایل PDF در سامانه استعلام خرید الکترونیکی این شرکت به آدرس https://simatender.ir بارگذاری گردد.
2- کل بهای کالا خدمات پس از تحویل و تأئید فنی توسط کارشناس این شرکت و اخذ صورتحساب و کسر کلیه کسورات قانونی پرداخت می شود.
لازم به ذکر است اجناس تحویلی در این شرکت در صورت داشتن ضمانت نامه و ORGINAL بودن کالا مورد تائید خواهد گرفت و در صورت نقصان و داشتن هرگونه اشکال کالا عودت داده خواهد شد و خسارت ایجاد شده به تجهیزات این شرکت و همچنین هزینه حمل بر عهده تامین کننده کالا خواهد بود.
MTPP-856-140347
مدیریت تولید برق شهید مفتح
ورق استیل 304-3 میلیمتر سایز 1*2
آهن آلات، روق، لوله، والو و اتصالات
مهلت از 1403.12.16 - 1403.12.18
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: سایر, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|