تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده یک دستگاه سواری ام وی ام 110 رنگ نقره ای مدل 1385

  • آگهی گزار شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رودسر
    کد پارس نماد: 8737534
    استان: گیلان تاریخ درج آگهی: 1403/12/09
    تاریخ شروع: 1403/12/08 مهلت اسناد: 1403/12/27
    شماره آگهی: 140334460000210626 منبع: سایت 1403.12.9
    عنوان آگهی: مزایده یک دستگاه سواری ام وی ام 110 رنگ نقره ای مدل 1385
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140334460000210626
    شماره پرونده:140034920002177460

    تاریخ صدور:1403/12/08

    شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رودسر

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    آگهی مزایده

    در پرونده اجرایی 0101267 له بهمن علی پور با وکالت خانم زینب حسن جانی بطرفیت مریم عبادی با موضوع مطالبه لذا حسب خواسته آن مقام محترم قضایی مبنی بر ارزیابی مجدد یک دستگاه سواری ام وی ام 110 رنگ نقره ای مدل 1385 به شماره 858ق41 ایران 76 متوقف در پارکینگ مهرداد رودسر مراتب به شرح زیر به حضور تقدیم میگردد:

    سواری مذکور به لحاظ اتاق از قسمت های درب جلو چپ و راست رنگدار به نظر می رسد و به لحاظ فنی و موتوری و سیستم تعلیق و تودوزی برابر با مدل و سال ساخت قابلیت کارآیی و بهره برداری را دارا می باشد و دارای چهار حلقه لاستیک مطلوب و یک حلقه زاپاس و رادیو پخش و ملزومات کمپانی را برخوردار است و فاقد بیمه نامه شخص ثالث و دارای 1.030.000﷼ خلافی ثبت شده در سیستم است.اصالت خودرو برابر با سوابق شماره گذاری تایید شده است ولیکن قبل از هرگونه نقل و انتقال آتی دلالت خودرو به نمایندگی مجاز و مرکز تعویض پلاک به جهت بررسی سال ساخت و اصالت و سلامت اتاق و موتور و شاسی الزامی است.با توجه به موارد مذکور ارزش روز جهت سواری فوق الذکر به میزان 1.150.000.000﷼ تعیین و برآورد می گردد. لذا بدین منظور مزایده در مورخ 1403/12/27روز دوشنبه ساعت 9 الی 10 صبح از طریق برگزاری حراج آنلاین با بهره گیری از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی اینترنتی :  سایت ستاد ایران به صورت الکترونیکی برگزار می گردد. لذا متقاضیان می بایست جهت شرکت در مزایده در زمان مقرر به سامانه اینترنتی فوق الذکر مراجعه نمایند .تذکر: قبل از ورود حتماً نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایید. مزایده از قیمت پایه ی ارزیابی شده آغاز می گردد . شخصی که بالاترین مبلغ را پیشنهاد نماید برنده مزایده شناخته خواهد شد. ده درصد مبلغ فروخته شده فی المجلس وصول و مابقی ظرف مدت یک ماه وصول می گردد.در صورت عدم پرداخت مابقی مبلغ فروخته شده ، ده درصد وصول شده بنفع دولت ضبط می گردد.کلیه هزینه های نقل و انتقال به عهده خریدار می باشد . خریداران می توانند ظرف مدت پنج روز قبل از شروع جلسه مزایده با هماهنگی این اجرا از مال مورد مزایده بازدید بعمل آورند . این آگهی مستند به ماده 118 ق.ا.ا.م . در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار محلی درج و منتشر می گردد ضمنا مطابق نظریه مشورتی شماره 7/727 مورخ1380/2/15 فروش ملک از طریق مزایده توسط اجرای احکام و صدور حکم بر تملیک ملک به نفع برنده مزایده ارتباطی به تخلیه و تحویل ملک به خریدار نداشته و دایره اجرا وظیفه ای در این خصوص ندارد.خریدار (برنده مزایده)پس از صدور حکم تملیک ،مالک ملک بوده و مانند هر مالک دیگر می تواند با مراجعه به مراجع قضائی در خواست تخلیه ،خلع ید و یا رفع تصرف عدوانی را بر حسب مورد بنماید.

    اجرای احکام مدنی رودسر-


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۰۹ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data