آگهی فراخوان شناسایی مشاور انجام عملیات پایش نمونه برداری و مقابله با منابع آلاینده
-
آگهی گزار شرکت آب منطقه ای البرز
|
کد پارس نماد: 8506172 |
استان: البرز |
تاریخ درج آگهی: 1403/10/19 |
تاریخ شروع: 1403/10/23 |
مهلت اسناد:
1403/11/13 |
شماره آگهی: - |
منبع: محلی البرز 1403.10.23 |
عنوان آگهی: آگهی فراخوان شناسایی مشاور انجام عملیات پایش نمونه برداری و مقابله با منابع آلاینده |
شرح آگهی:
آگهی فراخوان شناسایی مشاور
فراخوان جهت برگزاری استعلام بهای خدمات " انجام عملیات پایش نمونه برداری و مقابله با منابع آلاینده در رودخانه های کرج و طالقان و سرشاخه ها "
شرکت آب منطقه ای البرز در نظر دارد فراخوان عمومی مذکور را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید. کلیه مراحل برگزاری فراخوان شامل دریافت و تحویل اسناد استعلام و معیارهای ارزیابی کیفی و فنی از طریق درگاه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به آدرس سایت ستاد ایران انجام خواهد شد. لازم است شرکتهای مشاور در صورت عدم عضویت قبلی مراحل ثبت نام در سایت مذکور و دریافت گواهی امضای الکترونیکی را جهت شرکت در استعلام بها محقق سازند. تاریخ انتشار فراخوان در سامانه ستاد همزمان با درج آگهی شناسایی در روزنامه می باشد. اطلاعات معیارهای ارزیابی کیفی فنی و گزارش شناخت و برنامه زمانبندی فرایند ارجاع کار از طریق سامانه قابل دریافت می باشد.
اطلاعات تماس دستگاه استعلام گذار کرج مهرشهر - بلوار امام خمینی (ره) روبروی مصلی - خیابان بوستان شرکت
سهامی آب منطقه ای البرز - کد پستی 3186717598 - تلفن 320 - 310- 02633342300
اطلاعات تماس سامانه جهت انجام مراحل عضویت در سامانه مرکز تماس 27313131 021 دفتر ثبت نام: 88969737 و 021-85193768
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: البرز, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|