مزایده قسمتی از فضای پارک آزادی را جهت احداث غرفه نوبت دوم
-
آگهی گزار شهرداری سروستان
|
کد پارس نماد: 814674 |
استان: فارس |
تاریخ درج آگهی: 1395/12/10 |
تاریخ شروع: 1395/12/10 |
مهلت اسناد:
1395/12/21 |
شماره آگهی: نوبت دوم |
منبع: محلی فارس 95.12.10 |
عنوان آگهی: مزایده قسمتی از فضای پارک آزادی را جهت احداث غرفه نوبت دوم |
شرح آگهی:
مزایده؟
نوبت اول: 95.12.3
نوبت دوم: 95.5.18
شهرداری سروستان در نظردارد قسمتی از فضای پارک آزادی را جهت احداث غرفه به مدت یک سال به صورت اجاره واگذار نماید.
شرایط:
غرفه مورد نظر به فردی که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه نماید، واگذار خواهد شد.
پیشنعهادهندگان موظفند مبلغ 5.000.000 ریال را به عنوان سپرده شرکت در مزایده به حساب 0106739858005 ریال به عنوان سپرده شرکت در مزایده به حساب 0106739858005 بانک ملی شعبه سروستان واریز نمایند. شرکت کنندگان در مزایده باید اسناد مزایده و پیشنهادی خود را در پاکت الف ، پیشنهاد قیمت پاکت ب، و اسناد مزایده پاکت ج، بگذارند و همه پاکتها را در لفاف مناسب و لاک و مهر شده قرار دهند و حداکثر تا تاریخ 95.12.21 به دبیرخانه شهرداری تحویل نمایند.
حضور شرکت کنندگان در جلسه رسیدگی به پیشنهادات که در تاریخ 95.12.22 راس ساعت 17 تشکیل خواهد شد ازاد می باشد.
متقاضیان می توانند جهت دریافت اسناد مزایداه به دبیرخانه شهرداری و یا سایت شهرداری سروستان WWW.SH-SARVESTAN.IR مراجعه نمایند.
شهرداری در رد یا قبول پیشنهادات مختار است.
هزینه نشر آگهی به عهده برنده مزایده است.
برندگان اول و دوم و سوم مزایده هر گاه حاضر به انعقاد قرارداد نشوند سپرده آنان به ترتیب ضبط خواهد شد
به پیشنهاداتی که فاقد فیش بانکی ، مخدوش و یا بدون قیمت پیشنهادی باشد و یا بعد از تاریخ اعلام شده تحویل گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.
محمد حسین هادی پور - شهردار سروستان
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: فارس, -- |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|