مزایده براده تولیدی حاصل از ماشینکاری میل لنگ و میل بادامک
-
آگهی گزار شرکت توسعه و عمران شهرستان نائین (سهامی عام)
|
کد پارس نماد: 8098120 |
استان: اصفهان |
تاریخ درج آگهی: 1403/07/17 |
تاریخ شروع: 1403/07/17 |
مهلت اسناد:
1403/07/22 |
شماره آگهی: - |
منبع: اطلاعات 1403.7.17 |
عنوان آگهی: مزایده براده تولیدی حاصل از ماشینکاری میل لنگ و میل بادامک |
شرح آگهی:
آگهی مزایده ؟
شرکت توسعه و عمران شهرستان نائین (سهامی عام) در نظر دارد براده تولیدی حاصل از ماشینکاری میل لنگ و میل بادامک به وزن تقریبی 100 تن را از طریق مزایده عمومی به فروش برساند. لذا متقاضیان محترم می توانند از تاریخ 1403.7.17 تا تاریخ 1403.7.22 برای خرید و یا بازدید به نشانی: اصفهان نائین کیلومتر 2 جاده نائین به اصفهان شرکت توسعه و عمران شهرستان نائین مراجعه و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 46299112-031 با شماره همراه 09133234798 تماس حاصل نمایند.
متقاضیان می بایست تا پایان وقت اداری روز 1403.7.22 پیشنهاد قیمت خود را به آدرس کارخانه واقع در اصفهان نائین کیلومتر 2 جاده نائین به اصفهان شرکت توسعه و عمران شهرستان نائین کدپستی 8391953141 واحد فروش ارسال نمایند.
زمان برگزاری جلسه و اعلام نتیجه مزایده روز 2شنبه 1403.7.23 در محل کارخانه بدون حضور پیشنهاددهندگان بوده و نتیجه به اطلاع برنده مزایده خواهد رسید لازم به ذکر است شرکت توسعه و عمران نائین در رد یا قبول مزایده مختار خواهد بود
شرایط مربوط به حمل، بارگیری و مالیات ارزش افزوده در برگه فرم استعلام و پیشنهاد قیمت قید خواهد شد .
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: اصفهان, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۱۷ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|