تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش  1/5 دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی 7047 اصلی

  • آگهی گزار شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه
    کد پارس نماد: 7960975
    استان: آذربایجان شرقی تاریخ درج آگهی: 1403/06/17
    تاریخ شروع: 1403/06/07 مهلت اسناد: 1403/06/25
    شماره آگهی: 140330460000098671 منبع: سایت 1403.6.17
    عنوان آگهی: مزایده فروش  1/5 دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی 7047 اصلی
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140330460000098671
    شماره پرونده:140130920005493270

    تاریخ صدور:1403/06/07

    شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    آگهی مزایده اموال غیرمنقول ( نوبت اول)

    شعبه دوم اجرای احکام مدنی شهرستان مراغه جهت اجرای دادنامه شماره 140130390010415675 شعبه دوم دادگاه عمومی حقوقی دادگستری شهرستان مراغه درنظردارد 1/5 دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان یک باب منزل مسکونی متعلق به آقای فرید نرمانی بخواسته محکومیت مدنی (حکم به پرداخت وجه نقد ) در حق آقای حمیدرضا  وکیلی با مشخصات ذیل را ازطریق انجام مزایده حضوری به فروش برساند:

    1)مورد مزایده عبارتست از 1/5 دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی 7047 اصلی واقع دربخش ثبتی 1 مراغه متعلق به آقای فرید نرمانی واقع در مراغه محلة پسندآباد کوچة شهید داننده پلاک24 که مساحت عرصه پلاک فوق برابر تصویر سند فوق الاشاره برابر 85/08 مترمربع بوده و اعیانی احداثی در آن شامل پیلوت و دو طبقه مسکونی بانضمام خرپشته و انباری در پشت بام است. ساختمان با اسکلت بتنی و جدیدالاحداث بوده و نماکاری بیرونی آن هنوز اجرا نگردیده و پایانکار ساختمانی آن نیز اخذ نشده است.و برابر پروانه اخذ شده مجموع مساحت اعیانی های قابل احداث 268.02 مترمربع بوده و ساختمان دارای امتیازات برق گاز و آب از هر کدام یک انشعاب می باشد.

    2) قیمت پایه 1/5 دانگ مشاع از شش دانگ پلاک ثبتی مورد مزایده با توجه به نحوه ساخت و ساز وکیفیت وکمیت مصالح به کار رفته و موقعیت محلی و مکانی و عمر ساختمان  بدون در نظر گرفتن سوابق ثبتی و مالکیتی و بدون در نظر گرفتن تعهدات و دیون و بدهی های دولتی و شخصی که ممکن است وجود داشته باشد به مبلغ 8/000/000/000 ریال معادل هشتصد میلیون تومان ارزیابی و نظریه کارشناسی به طرفین ابلاغ گردیده و مصون از هرگونه اعتراض باقی مانده است.

    3) مزایده از قیمت پایه شروع می شود و مال متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را پیشنهاد و قبول نماید.

    4) برنده مزایده می بایست ده درصد مبلغ پیشنهادی را نقداً و فی المجلس به حساب سپرده دادگستری واریز یا بصورت چک بانکی تضمینی به واحد اجرای احکام مدنی ارائه نماید و مابقی را ظرف مهلت یک ماهه بپردازد چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر، مابقی بهاء را پرداخت ننماید مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق درآمد دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.

    5) شرکت کنندگان می توانند تا 5 روز قبل از مزایده از ملک مورد مزایده بازدید نمایند.6) تمامی شرکت کنندگان در مزایده باید در سامانه ثنا ثبت نام کنند.

    7) مزایده در تاریخ 1403/6/25روز یک شنبه از ساعت 10 الی 10:30 صبح بصورت حضوری در دفتر شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه (به نشانی: مراغه.میدان مادر.ساختمان دادگستری) برگزار خواهد شد.

    دادورز شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه . افشین عبدالمحمدی


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۷ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data