شرح آگهی:
شماره آگهی: 140334460000107025
شماره پرونده:140247920001688495
تاریخ صدور:1403/05/29
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رودسر
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده
در خصوص پرونده کلاسه 0200626 محکوم له مهدی آقا گل زاده گاون و محکوم علیه آقای حسن میرزا زاده خانسری باموضوع مطالبه طلب مال . اموال محکوم علیه واقع در چابکسر ـ چایخانسر ـ جنب آرامستان ـ مختصات جغرافیایی 4100757 = Y و 450524 = X حسب گزارش کارشناسی به شرح زیر از طریق مزایده به فروش می رود.ملک تعرفه شده عرصه و اعیان زمین مشجر بوضعیت خاص طلق به شماره 232 فرعی از 225 اصلی قطعه 319 تفکیکی بخش 29 کلاچای به مساحت 2427.2 مترمربع است . جهات اربعه ملک مطابق ظهر سند مالکیت است .
مورد ثبت مطابق شرح سند مالکیت به استناد صورتمجلس اصلی تنظیم شده که باستناد معاینه محلی و بروزرسانی نوعیت ملک به زمین مشجر تغییر یافته است .مطابق شماره چاپی 806216/ 1401/الف سند مالکیت در مورخ 24 تیر ماه سال 1402 به میزان شش ممیز پنج دهم سهم مشاع از هجده سهم عرصه و اعیان به نام آقای حسن میرزا زاده خانسری صادر و تسلیم گردیده است .
مطابق شرح سند مالکیت ، در خصوص حقوق ارتفاقی ، حق عبور کلیه قطعات تفکیکی از مجاورین و بالعکس گواهی شده است .مطابق شرح سند مالکیت باستناد نامه اداره منابع آب رودسر حد حریم نهر در امتداد اضلاع شرقی و غربی مورد ثبت به میزان یک متر از حد انتهایی دیواره نهر در متراژ افقی برای وزارت نیرو مورد گواهی قرار گرفته است .
ملک در ضلع جنوبی بر خلاف شرح سند مالکیت صادره دارای جاده خاکی بوده و ملک پوشیده از درختان مرکبات می باشد .با عنایت به مراتب فوق و بررسی های انجام گرفته ، میزان مساحت ، ملک مشجر ، مالکیت مشاعی و جمیع عوامل مؤثر در ارزیابی به مبلغ 17.500.000.000ریالبه حروف هفده میلیارد و پانصد میلیون ریال برآورد می گردد .
ضمناً قدرالسهم محکوم علیه مطابق شرح سند مالکیت ارائه شده به شماره چاپی 806216/الف/1401 به میزان شش ممیز پنج دهم سهم مشاع از هجده سهم عرصه و اعیان بوده که به نام حسن میرزا زاده خانسری فرزند مجید صادر و تسلیم گردیده است .با عنایت به مراتب فوق، قدر السهم محکوم علیه از ارزیابی ملک به میزان6.319.444.444 ریال محاسبه می گردد .
: لذا بدین منظور مزایده در مورخ 1403/6/26 روز دوشنبه ساعت 9 الی 10 صبح از طریق برگزاری حراج آنلاین با بهره گیری از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی اینترنتی : سایت ستاد ایران به صورت الکترونیکی برگزار می گردد. لذا متقاضیان می بایست جهت شرکت در مزایده در زمان مقرر به سامانه اینترنتی فوق الذکر مراجعه نمایند .تذکر: قبل از ورود حتماً نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایید. مزایده از قیمت پایه ی ارزیابی شده آغاز می گردد . شخصی که بالاترین مبلغ را پیشنهاد نماید برنده مزایده شناخته خواهد شد. ده درصد مبلغ فروخته شده فی المجلس وصول و مابقی ظرف مدت یک ماه وصول می گردد.در صورت عدم پرداخت مابقی مبلغ فروخته شده ، ده درصد وصول شده بنفع دولت ضبط می گردد.کلیه هزینه های نقل و انتقال به عهده خریدار می باشد . خریداران می توانند ظرف مدت پنج روز قبل از شروع جلسه مزایده با هماهنگی این اجرا از مال مورد مزایده بازدید بعمل آورند . این آگهی مستند به ماده 118 ق.ا.ا.م . در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار محلی درج و منتشر می گردد ضمنا مطابق نظریه مشورتی شماره 7/727 مورخ1380/2/15 فروش ملک از طریق مزایده توسط اجرای احکام و صدور حکم بر تملیک ملک به نفع برنده مزایده ارتباطی به تخلیه و تحویل ملک به خریدار نداشته و دایره اجرا وظیفه ای در این خصوص ندارد.خریدار (برنده مزایده)پس از صدور حکم تملیک ،مالک ملک بوده و مانند هر مالک دیگر می تواند با مراجعه به مراجع قضائی در خواست تخلیه ،خلع ید و یا رفع تصرف عدوانی را بر حسب مورد بنماید.
اجرای احکام مدنی رودسر-
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|