شرح آگهی:
شماره آگهی: 140321460000105142
شماره پرونده:140021920000216558
تاریخ صدور:1403/05/02
شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بم
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده نوبت اول
به موجب اجرائیه کلاسه بایگانی 0100379 از شعبه دوم اجرای احکام حقوقی دادگستری بم به موجب نیابت صادره از اجرای احکام شعبه سوم دادگاه عمومی حقوقی دادگستری شهرستان کرمان له فهیمه رحیمی مجد فرزند علی با وکالت محمدحسین اسدی و علیهم آقایان محمد،علیرضا،حجت،محمدحسن،محمدحسین و خانم ها نرجس و منصوره همگی حسینی فرزندان جواد و خانم ها زهرا عارفی فرزند حسین و عصمت رشیدی پور فرزند روح الله ( ورثه مرحوم سیدجواد حسینی فرزند محمد )مبنی بر فروش شش دانگ ملک تجاری با پلاک ثبتی شماره 2622 فرعی از 3085 اصلی واقع در بخش 30 کرمان مفروز و مجزا از 2618 فرعی از اصلی مذکور قطعه 4 در طبقه همکف به مساحت 48 متر مربع واقع در ضلع جنوب میدان مهدویت،شهر بم با مالکیت مرحوم سید جواد حسینی فرزند محمد که توسط محکوم له معرفی و توسط کارشناس دادگستری به شرح ذیل ارزیابی و توقیف احتمالی گردیده است.
اظهار نظر کارشناسی -
کارشناس محترم با مراجعه به محل .شش دانگ ملک تجاری با پلاک ثبتی شماره 2622 فرعی از 3085 اصلی واقع در بخش 30 کرمان مفروز و مجزا از 2618 فرعی از اصلی مذکور قطعه 4 در طبقه همکف به مساحت 48 متر مربع واقع در ضلع جنوب میدان مهدویت،شهر بم اعلام نمود با توجه به اینکه ملک پروانه ساختمانی ندارد مبلغ 6/720/000/000 ریال (ششصد وهفتاد دو میلیون تومان )ارزیابی و برآورد می گردد.
لذا مقررگردید ملک موصوف در روز دوشنبه مورخ 1403/05/15 از ساعت 8/30 الی 10/30 صبح از طریق مزایده در دفتر شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری بم واقع در بلوار خلیج فارس به فروش برسد قیمت پایه از بهای ارزیابی شدن شروع وبه کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد10در صد مبلغ کارشناسی فی المجلس از شرکت کنندگان دریافت وسپس برنده مزایده مکلف است حداکثر تا یک ماه نسبت به پرداخت باقیمانده ثمن معامله اقدام نماید در غیر اینصورت 10در صد اولیه بنفع صندوق دولت ضبط ومزایده تجدید میگردد%
متقاضیان در صورت تمایل می توانند پنج روز قبل از موعد مزایده به این اجرا مراجعه تا ترتیب بازدید آنان از ملک مؤثر مزایده داده شود%
کامبیز اماندادی
مدیردفتر شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بم
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|