شرح آگهی:
شماره آگهی: 140301460000057113
شماره پرونده:140101920000294553
تاریخ صدور:1403/04/28
شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام حقوقی و خانواده (ویژه نیابت) دادگستری شهرستان کرج
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده اموال غیر منقول - نوبت اول
بموجب پرونده شماره بایگانی شعبه اجرای احکام مدنی واحد نیابت دادگستری موضوع کلاسه پرونده0300378 شعبه دوم دادگاه عمومی نیابت کرج له حبیب اله چهراشی علیه فضل اله صادق کمالی که محکوم علیه محکوم است پرداخت مبلغ 9/166/259/000 ریال در حق محکوم له و مبلغ 450/000/000 ریال به عنوان نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت با توجه به اینکه محکوم علیه در مهلت قانونی در مهلت مقرر نسبت به انجام مفاد حکم اقدام ننموده است بنا به درخواست محکوم له و به منظور استیفای محکوم به و هزینه های اجرایی اموال متعلق به محکوم علیه از سوی این اجرا توقیف و توسط کارشناسی دادگستری کرج بشرح ذیل توصیف و ارزیابی شده و مقرر گردیده از طریق مزایده در مورخ 1403/5/24 از ساعت 10 صبح تا 11 در محل اجرای احکام مدنی واحد نیابت کرج از طریق مزایده بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه ارزیابی مبلغ 160/000/000/000 ریال مزایده (که میزان 0/37 دانگ از یک دانگ از شش دانگ به مبلغ 9/866/666/666 ریال به فروش میرسد ) شروع و به هر شخص حقیقی و حقوقی که بالاترین قیمت را بدهد فروخته خواهد شد ده درصد از وجه مزایده را فی المجلس بصورت وجه نقد یا چک بانکی تضمینی از خریدار اخذ و الباقی وجه مزایده ظرف یک ماه از وی وصول و پس از انجام مراحل قانونی و صدور حکم تملیک مورد مزایده به نام خریدار منتقل خواهد شد. در صورتی که در مهلت مقرر خریدار وجه مزایده را پرداخت ننماید سپرده وی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید می گردد. کلیه هزینه های نقل وانتقال بعهده محکوم علیه است که از محل فروش پرداخت خواهد شدطرفین می توانند ظرف مدت یک هفته از تاریخ مزایده نسبت به نحوه انجام مزایده اعتراض نمایند که در این صورت تا رسیدگی به اعتراض از سوی دادگاه مورد مزایده بنام خریدار منتقل نخواهد شد ضمنا طالبین شرکت در مزایده می توانند ظرف 5 روز قبل از مزایده بااطلاع این اجرا از مال مورد مزایده بازدید نمایند.
مال مورد مزایده و بهای آن طبق نظر کارشناس بدین شرح است:
احتراما در خصوص پرونده کلاسه بایگانی 0300378 در خصوص ارزیابی ملک پلاک ثبتی 146/2057 بازدید و به شرح ذیل می باشد .
به موجب تصویر نامه بازداشت پلاک ثبتی 2057 فرعی از 146 اصلی به مالکیت آقای فاضل اله صادق کمالی ششدانگ عرصه وعیان این پلاک به مساحت صفر بازداشت شده است .
موقعیت ملک به نشانی کرج شاهین ویلا خیابان دهم شرقی پلاک 3 بازدید نمودم در زمان بازید ملک تعرفه شده به صورت یک باب منزل ویلایی قدیمی نیم اسکلت با قدمت حدودا سی سال ساخت بود که در مجاورت مسیر قدیمی قنات قرار داشت و محدوده قنات نیز ب ا دیوار به منزل مورد نظر متصل شده است مطابق نقشه تفکیکی محل مساحت قطعه مورد نظر 412/5 مترمربع ذکر شده است
نظریه کارشناسی :
با توجه به موقعیت ملک و راهای دسترسی و کیفیت ساخت و مصالح مصرفی قدمت بنا و با توجه به جمیع معاملاتی روز منطقه در صورتیکه منع قانونی برای نقل وانتقال وجود نداشته باشد و بدون در نظر گرفتن هرگونه دسون احتمالی ارزش ششدانگ ملک مورد نظر جمعا به مبلغ 160/000/000/000 ریال ارزیابی و اعلام میگردد .
دادورز شعبه2 نیابت کرج-حسین نجفی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|