شرح آگهی:
شماره آگهی: 140334460000080182
شماره پرونده:140134920001300615
تاریخ صدور:1403/04/17
شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رودسر
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی مزایده
در خصوص پرونده اجرائی کلاسه 0201334 شعبه اجرای احکام مدنی رودسر، موضوع دعوی محکوم لهم خانم ها حدیثه عباسی و مه لقا عباسی جملگی فرزند حسن با وکالت آقای محمد رحیمی به طرفیت محکوم علیه آقای سعید عباسی فرزند حسن که موضوع تقسیم ترکه و مطالبه اجرت المثل ماترک می باشد، که کارشناسی آن را به اینجانب ارجاع فرموده اند به استحضار می رساند:
اینجانب پس از حضور در محل شعبه اجرای احکام مدنی و مطالعه پرونده و بررسی اسناد مربوطه و آگاهی از مفاد کارشناسی که ارزیابی ماترک و تعیین اجرت المثل آن از تاریخ 1386/10/26 تاکنون می باشد، در روز شنبه مورخ 1402/12/26 به همراه وکیل محکوم لهم به محل ملک مورد نظر واقع در شهرستان رودسر، خیابان شهدا، کوچه شهید عسگری، کد پستی 35868-44817 عزیمت نموده و با حضور نامبرده بازدید بعمل آورده و اجرای قرار کارشناسی انجام گردید که نتیجه آن به همراه بررسی های انجام شده به شرح ذیل تقدیم می گردد:
الف- مشخصات ملک:
ملک تعرفه شده بر اساس تصویر اسناد ارائه شده عبارت است از ششدانگ عرصه و اعیان یکباب خانه و محوطه به مساحت 338 مترمربع به شماره پلاک 587 فرعی از 72 اصلی بخش 29 حوزه ثبتی ملک رودسر استان گیلان که کروکی ثبتی آن پیوست گزارش می باشد و به آدرس شهرستان رودسر، خیابان شهدا، کوچه شهید عسگری، کد پستی 35868-44817 منزل مرحوم حسن عباسی که در مختصات جغرافیایی UTMوسط زمین 436325X= و 4111178Y= واقع گردیده است و حدود آن شمالاً: بطول 17 متر دیواریست به قطعه 62 شرقاً: بطول 9/65 متر دیواریست به راه جنوباً: بطول 16/5 متر پی است به راه غرباً: اول بطول 13/65 متر بدیوار قطعه 100 دوم بطول 4 متر دیواریست به قطعه 61 ، که از همه جهت با دیوار سنگ بلوک سیمانی به ارتفاع حدود 2/20 متر محصور بوده و از ضلع شرقی و جنوبی به معبر منتهی می باشد و دارای یک درب آهنی نفررو در ضلع جنوبی می باشد، در داخل ملک یک واحد مسکونی یک طبقه بر روی کرسی با اسکلت آجری و بدون شناژ قائم با قدمت حدود 40 سال احداث شده است و دارای درب ورودی و پنجره های چوبی (بعضی پنجره ها فلزی) با سربندی شیروانی چوبی و پوشش ایرانیت و اتاقک بهار خواب زیر شیروانی به زیربنای حدود 90 مترمربع دارای هال و پذیرایی، دو خواب، آشپزخانه به انضمام سرویس بهداشتی و حمام، کف موزاییک، دیوارها گچ کاری و سقف لمبه چوبی و دارای امتیازات و کنتور برق و گاز و آب و یک چاه آب در محوطه می باشد. با توجه به بررسی های بعمل آمده و با توجه به موقعیت مکانی، میزان مساحت و شکل هندسی عرصه، کاربری ملک، مستحدثات ساخته شده، قدمت و نوع مصالح مصرفی، امتیازات قانونی و جمیع جهات موثر و فنی در ارزیابی، شرایط بازار مسکن و معاملات منطقه، ارزش پایه ششدانگ عرصه و اعیان یک باب منزل مسکونی با مشخصات فوق الذکر (بدون در نظر گرفتن بدهکاری ها، جرائم و تخلفات ساختمانی، حرائم معابر و تاسیسات زیربنائی و عقب نشینی احتمالی) به بهای عادله روز کلاً به مبلغ 33/800/000/000 (سی و سه میلیارد و هشتصد میلیون) ریال برآورد و تعیین می گردد و حصه هر یک از فرزندان دختر بر اساس ارزش پایه ششدانگ کل ملک مذکور مبلغ 8/450/000/000 (هشت میلیارد و چهار صد و پنجاه میلیون) ریال می باشد.
همچنین اجرت المثل ایام تصرف از تاریخ 1386/10/26 تاکنون برابر با 2/800/000/000 (دو میلیارد و هشتصد میلیون) ریال بوده که سهم هر یک از فرزندان دختر مبلغ 700/000/000 (هفتصد میلیون) ریال می باشد.
: لذا بدین منظور مزایده در مورخ 1403/5/14 روز یکشنبه ساعت 9 الی 10 صبح از طریق برگزاری حراج آنلاین با بهره گیری از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی اینترنتی : سایت ستاد ایران به صورت الکترونیکی برگزار می گردد. لذا متقاضیان می بایست جهت شرکت در مزایده در زمان مقرر به سامانه اینترنتی فوق الذکر مراجعه نمایند .تذکر: قبل از ورود حتماً نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نمایید. مزایده از قیمت پایه ی ارزیابی شده آغاز می گردد . شخصی که بالاترین مبلغ را پیشنهاد نماید برنده مزایده شناخته خواهد شد. ده درصد مبلغ فروخته شده فی المجلس وصول و مابقی ظرف مدت یک ماه وصول می گردد.در صورت عدم پرداخت مابقی مبلغ فروخته شده ، ده درصد وصول شده بنفع دولت ضبط می گردد.کلیه هزینه های نقل و انتقال به عهده خریدار می باشد . خریداران می توانند ظرف مدت پنج روز قبل از شروع جلسه مزایده با هماهنگی این اجرا از مال مورد مزایده بازدید بعمل آورند . این آگهی مستند به ماده 118 ق.ا.ا.م . در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار محلی درج و منتشر می گردد.((نظر به اینکه ده درصد مبلغ فروخته شده می بایست فی المجلس پرداخت گردد لذا همراه داشتن کارت ملی و کارت بانکی متعلق به خریدار با موجودی کافی در جلسه مزایده الزامی بوده ؛ قبل از برگزاری مزایده از کارت ارائه شده موجودی اخذ خواهد شد.)) ضمنا مطابق نظریه مشورتی شماره 7/727 مورخ1380/2/15 فروش ملک از طریق مزایده توسط اجرای احکام و صدور حکم بر تملیک ملک به نفع برنده مزایده ارتباطی به تخلیه و تحویل ملک به خریدار نداشته و دایره اجرا وظیفه ای در این خصوص ندارد.خریدار (برنده مزایده)پس از صدور حکم تملیک ،مالک ملک بوده و مانند هر مالک دیگر می تواند با مراجعه به مراجع قضائی در خواست تخلیه ،خلع ید و یا رفع تصرف عدوانی را بر حسب مورد بنماید.
اجرای احکام مدنی رودسر-
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|