تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش یک دستگاه پنیرکاپ چهارجک مستعمل ومعیوب

  • آگهی گزار شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بندر گز
    کد پارس نماد: 7557316
    استان: گلستان تاریخ درج آگهی: 1403/03/19
    تاریخ شروع: 1403/03/17 مهلت اسناد: 1403/04/06
    شماره آگهی: 140303460000034042 منبع: سایت 1403.3.19
    عنوان آگهی: مزایده فروش یک دستگاه پنیرکاپ چهارجک مستعمل ومعیوب
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140303460000034042
    شماره پرونده:140203920002257298

    تاریخ صدور:1403/03/17

    شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بندر گز

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    ((( آگهی مزایده مرحله اول )))

    به موجب اجراییه صادره  از شعبه اول دادگاه  عمومی حقوقی شهرستان بندرگز محکوم علیه  شرکت رامیار تمیشه  محکوم است  به پرداخت محکوم به درحق مصطفی هزارجریبی  و هزینه اجرا  در حق دولت که در قبال محکوم به و هزینه اجرا اموال شرکت  یک دستگاه پنیرکاپ چهارجک مستعمل ومعیوب که به علت نواقص فنی ازچرخه تولید خارج شده ودرزمان اجرای این قرار درانباری شرکت مذکور مستقر ومورداستفاده قرار نمیگرفته است لذاارزش مورد توقیف موصوف با شرایط وضعیت مذکور به مبلغ چهارصد میلیون ریال تعیین و اعلام میگردد و به فروش می رسد. نوع و مشخصات ملک توقیف شده عبارتند از طبق لیست بالا می باشد.

    (( زمان ومکان مزایده )) 1- زمان شروع مزایده روز چهار شنبه مورخه 1403/04/06 ساعت 9 الی 9:30 2- مکان مزایده شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان بندرگز ((شرایط مزایده))) 1-مزایده از مبلغی که توسط کارشناس تعیین شده شروع می شود و برنده مزایده کسی است که بالاترین مبلغ را در جلسه مزایده قبول نماید. 2-برنده مزایده می بایست (ده درصد) مبلغ پیشنهادی را فی المجلس به حساب سپرده دادگستری تودیع نماید و یا به صورت چک بانکی بانک ملی ( چک  تضمین شده  ) با درج شماره بایگانی پرونده جهت شرکت در مزایده ، در وجه اجرای احکام مدنی بندرگز ارائه نمائید و مابقی آنرا ظرف مهلت داده شده از جانب اجرا از تاریخ اجرای مزایده به حساب 2171294791002 سپرده دادگستری نزد بانک ملی واریز و قبض آنرا تحویل دایره اجرا نماید در غیر این صورت وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی سپرده پس از کسر هزینه های اجرایی به نفع دولت ضبط وآگهی مزایده تجدید خواهد شد. 3-طالبین خرید می توانند ، در مدت پنج روز قبل از اجرای مزایده با هماهنگی این اجرا ، اموال توقیفی را بازدید نماید 4-تحویل مال ، پس از تایید صحت مزایده از ناحیه دادگاه صادر کننده اجراییه خواهد بود و در صورت عدم تایید صحت ، مزایده این اجرا مسٌولیتی در رابطه با خرید ندارد و فقط مبلغ تودیع شده عودت خواهد شد. 5-مزایده با حضور نماینده دادستان عمومی و انقلاب بندرگز انجام خواهد شد .

    حسین لترگازی دادورز اجرا


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۹ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data