مناقصه اجرای روکش و لکه گیری آسفالت معابر سطح شهر با عرصه ای بمساحت تقریبی 30000 مترمربع
-
آگهی گزار شهرداری مجلسی
|
کد پارس نماد: 7306134 |
استان: اصفهان |
تاریخ درج آگهی: 1403/01/30 |
تاریخ شروع: 1403/02/01 |
مهلت اسناد:
1403/02/21 |
شماره آگهی: نوبت اول |
منبع: محلی اصفهان 1403.2.1 |
عنوان آگهی: مناقصه اجرای روکش و لکه گیری آسفالت معابر سطح شهر با عرصه ای بمساحت تقریبی 30000 مترمربع |
شرح آگهی:
آگهی مناقصه عمومی نوبت اول ؟
شهرداری مجلسی در نظر دارد به استناد مجوز شماره 394 مورخ 1402.12.29 شورای اسلامی شهر مجلسی، نسبت به اجرای روکش و لکه گیری آسفالت معابر سطح شهر با عرصه ای بمساحت تقریبی 30000 مترمربع تا سقف برآورد 55.000.000.000 ریال (پنجاه و پنج میلیارد ریال) با شرایط مندرج در این اگهی را از طریق مناقصه عم ومی به اشخاص حقیقی و حقوقی ذیصلاح واگذار نماید.
شرایط اختصاصی مناقصه:
1- مقدار قیر مصرفی در واحد سطح در اجرای لایه نفوذی (پریمکت) باید مطابق با مشخصات فنی و عمومی باشد. در صورتی که مقدار مزبور با دستور دستگاه نظارت تغییر یابد، بهای واحد به صورت خطی محاسبه و پرداخت خواهد شد.
2- حداقل ضخامت آسفالت اجرا شده 5 سانتی متر بوده و اندازه گیری ضخامت لایه های آسفالت پس از کوبیدن انجام می شود. در صورتی که کسری ضخامت لایه در حدود مجاز باشد به همان نسبت از بهای عملیات کسر می گردد. مبلغ جداگانه بابت هزینه آسفالت مازاد ریخته شده در لبه کار پرداخت نمی شود.
3- در آنالیز قیمت تهیه و اجرای آسفالت سطحی هزینه کلیه فعالیتهای مربوط از تامین مصالح سنگی تا پخش مصالح و غلتک زنی و اجرای کامل، طبق مشخصات فنی در قیمتها منظور گردد.
4- میزان قیر مصرفی برای هر مترمربع به ضخامت یک سانتیمتر رویه آسفالتی، 1.2 کیلوگرم منظور شده است که این میزان می بایست به تایید آزمایشگاه و سپس دستگاه نظارت شهرداری برسد. به ازای هر 10 کیلوگرم قیر مصرفی کمتر در هر مترمکعب آسفالت مبلغ یک میلیون ریال کسر خواهد شد.
5- میزان قیر محلول MC جهت اجرای اندود نفوذی به ازای هر تن آسفالت 8 کیلوگرم می باشد که می بایست در محاسبات شرکت کنندگان لحاظ گردد.
6- دستگاه نظارت واحد فنی عمرانی شهرداری مجلسی خواهد بود.
7- آسفالت مورد استفاده از نوع دانه بندی 12-0 و 19-0 بوده و مصالح مورد استفاده می بایست از نوع مصالح شکسته کوهی بدون فیلتر باشد.
8- پیشنهاد دهندگان می بایست طبق فرم استعلام قیمت، قیمت تهیه و اجرای روکش آسفالت با فینیشر و نیز تهیه و اجرای لکه گیری با غلتک موتوری به تفکیک و به ازای هر تن پیشنهاد خود را ارائه نمایند.
تبصره: با توجه به اینکه 75% حجم کار روکش آسفالت و 25% حجم کار لکه گیری خواهد بود، لذا قیمت پایه پیشنهادی روکش آسفالت در فرم پیشنهاد قیمت در ضریب 3 و قیمت پایه پیشنهادی لکه گیری در فرم پیشنهاد قیمت در ضریب 1 ضرب و مبنای محاسبه براورد قیمت پیمانکار قرار خواهد گرفت. جمع نهایی هر دو آیتم پس از اعمال ضرایب مذکور ملاک تعیین برنده در کمیسیون عالی معاملات خواهد بود.
نشانی: استان اصفهان - شهرستان مبارکه - شهر مجلسی - بلوار ارم - میدان امام خمینی (ره)
تلفن: 4-52472850-031
دورنگار: 52473913-031
web sit: www.majlesicity.ir
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: اصفهان, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۳۰ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|