|
شرح آگهی:
شماره آگهی: 140230460000296681
شماره پرونده:140130920005525715
تاریخ صدور:1402/12/21
شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه
موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )
متن آگهی:
آگهی تجدید مزایده اموال غیرمنقول
شعبه دوم اجرای احکام مدنی شهرستان مراغه جهت اجرای دادنامه شماره 140230420000537865 شعبه 6 دادگاه عمومی حقوقی مراغه درنظردارد یک باب ساختمان با مشخصات ذیل متعلق به مرحوم کریم زند صومعه بخواسته تقسیم مال ( ماترک ) را بامشخصات ذیل ازطریق انجام مزایده حضوری به فروش برساند:
1) مورد مزایده عبارت است از یکباب ساختمان به پلاک ثبتی 2375 فرعی از یک اصلی مفروز و مجزی از 170 بخش 3 مراغه متعلق به مرحوم کریم زند صومعه به مساحت عرصه 62/46 متر مربع و اعیان آن در سه طبقه بازیربنای جمعا 163/5 متر مربع بصورت زیرزمین و فوقانی مسکونی و در همکف 20 متر مربع تجاری با اسکلت تیرآهن به آدرس مراغه بر خیابان دانشگاه جنب کوچه 5 پلاک 84 و به شماره پروانه ساخت 1086-71/1/25 و دارای امتیازات آب و برق و گاز و تلفن برای واحد های مسکونی و یک رشته امتیاز برق برای مغازه می باشد.
2) قیمت پایه مورد مزایده براساس نظریه کارشناسی و با توجه به موقعیت و نحوه ساخت و نوع کاربری تجاری مسکونی ، نحوه استقرار و مرغوبیت و سایر عوامل دخیل در قیمت گذاری و با در نظر گرفتن جهات موثر در ارزیابی و بدون در نظر گرفتن سوابق ثبتی و مالکیتی و تعهدات و دیون بدهی های دولتی که ممکن است وجود داشته باشد بصورت قطعه جمعا به مبلغ 32/500/000/000 ریال معادل سه میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان ارزیابی شده و نظریه کارشناسی به طرفین ابلاغ گردیده و مصون از هرگونه اعتراض باقی مانده است.
3) مزایده از قیمت پایه شروع می شود و مال متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را پیشنهاد و قبول نماید.
4) برنده مزایده می بایست ده درصد مبلغ پیشنهادی را نقداً و فی المجلس بصورت چک بانکی تضمینی به واحد اجرای احکام مدنی ارائه نماید و مابقی را ظرف مهلت یک ماهه بپردازد چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر، مابقی بهاء را پرداخت ننماید مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق درآمد دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.
5) شرکت کنندگان می توانند تا 5 روز قبل از مزایده از ملک مورد مزایده بازدید نمایند. 6) تمامی شرکت کنندگان در مزایده باید در سامانه ثنا ثبت نام کنند.
7) مزایده در تاریخ 1403/1/18روز شنبه از ساعت 10 الی 10:30 صبح بصورت حضوری در دفتر شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه (به نشانی: مراغه-میدان مادر-ساختمان دادگستری) برگزار خواهد شد.
دادورز شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه – افشین عبدالمحمدی
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|