تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
تلفن:5- 88349670 (021) فکس: 88349673 (021)
Website: www.ParsNamadData.com E-mail: Info@ParsNamadData.com
مزایده فروش ملک بشماره پلاک ثبتی  234 فرعی از 172 اصلی

  • آگهی گزار شعبه 4 اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مشهد
    کد پارس نماد: 6856412
    استان: خراسان رضوی تاریخ درج آگهی: 1402/10/13
    تاریخ شروع: 1402/10/05 مهلت اسناد: 1402/10/26
    شماره آگهی: 140225460000311010 منبع: سایت 1402.10.13
    عنوان آگهی: مزایده فروش ملک بشماره پلاک ثبتی  234 فرعی از 172 اصلی
    شرح آگهی:

    شماره آگهی: 140225460000311010
    شماره پرونده:140025920004405871

    تاریخ صدور:1402/10/05

    شعبه صادر کننده:شعبه 4 اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مشهد

    موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

    متن آگهی:

    بسمه تعالی

    آگهی مزایده اموال منقول و غیر منقول

    به موجب پرونده کلاسه اجرائی صادره از شعبه 28 دادگاه حقوقی مشهد به شماره بایگانی واحد مزایده  110.23.0200033 (کلاسه شعبه اجرائی  110.4.0001453 )  مجتمع صنعتی طیوران مشهد امین  محکوم است به پرداخت 1- مبلغ  281.365.775  ریال  در حق آقای حسین تحویلیان  و نیز مبلغ  1.800.000  ریال نیم عشر دولتی بابت کلاسه پرونده 110.4.0001453 و 2- مبلغ  2.590.338.855  ریال  در حق آقای حسین تحویلیان  و نیز مبلغ  129.516.942  ریال نیم عشر دولتی بابت کلاسه پرونده 110.4.0101731 نظر به اینکه محکوم علیه نسبت به پرداخت دیونش اقدامی نکرده است حسب تقاضای محکوم له اموالی به شرح ذیل در قبال اصل خواسته و هزینه دادرسی و نیم عشر دولتی توقیف توسط کارشناس رسمی دادگستری به شرح ذیل ارزیابی و مقرر گردیده در تاریخ    1402.10.26    از ساعت    11.40      الی      12.20          صبح در مجتمع قضائی اجرای احکام مدنی مشهد واحد مزایده واقع در مشهد بلوار مدرس،مدرس 6 ساختمان اجرای احکام مدنی از طریق مزایده حضوری به فروش برسد مزایده از قیمت ارزیابی شده شروع و به کسانی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نمایند واگذار خواهد شد. چنانچه طالبین به خرید قصد بازدید از مال یا اموال موضوع مزایده را دارند می توانند پنج روز قبل از برگزاری مزایده به این اجرا مراجعه تا با درخواست ایشان نسبت به بازدید آنان از اموال مورد مزایده اقدام گردد. ضمناً خریدار میبایست حداقل 10درصد از قیمت پیشنهادی خود بابت مال یا اموال موضوع مزایده را در حساب خود داشته باشند و در صورت برنده شدن مبلغ مذکور فی المجلس از طریق کارت بانکی از ایشان اخذ خواهد شد. هزینه های تنظیم سند و نقل و انتقال مطابق با مقررات و رویه قضایی و بدهی های معوقه به عهده فروشنده و تخلیه تابع مقررات قانونی بوده و ارتباطی به این اجرا ندارد. (ضمنا مزایده راس ساعت اعلامی شروع شده و در پانزده دقیقه نخست جلسه، اعلام قیمت از خریداران اخذ خواهد شد ودر صورت تاخیرطالبین به خرید و فروش اموال، هیچ گونه اعتراضی در این خصوص پذیرفته نخواهد بود) 

    شرح اموال مورد مزایده:

    1460 ده هزارم دانگ مشاع از ششدانگ ملک متعلق به ثالث آقای سید حسین هاشمی امین  واقع در مشهد، جاده قدیم قوچان ،  بعد از کارخانه کاشی فیروز ، باغستان ،کاظم آباد ، باغستان 2 ،عبارتست از یک باغ سند دار بصورت شش دانگ عرصه و اعیان با دیوارهای اطراف و امتیازات آب و برق و فاقد گاز - دارای محوطه سازی – استخر داخل محوطه – اتاق سرایداری – درختان مثمر و غیر مثمر و باغچه بندی بصورت یک باغ که دارای یک ساختمان ویلایی دو طبقه نیز می باشد . ویلا مطابق مستندات ارائه شده 159 متر مربع مساحت دارد . سیستم سرمایش ویلا کولر آبی و سیستم گرمایش شومینه است ،ملک ( وضعیت خاص طلق ) بشماره پلاک ثبتی  234 فرعی از 172 اصلی مفروز و مجزی شده از 192 فرعی از اصلی مذکور بخش 10 حوزه ثبت ملک مشهد ناحیه 4 استان خراسان رضوی بمساحت 1730.6 متر مربع . مطابق تصویر سند ارائه شده نوع ملک باغ و فاقد کاربری است . همچنین  مطابق توضیحات ظهر سند ، ملک دارای ساختمان احداث شده می باشد و با توجه به موقعیت قرارگیری – عرض معابر اطراف – دسترسی - مساحت باغ و ساختمان – قدمت – کیفیت ساخت و ساز - امکانات – انشعابات – نوع سند – وضعیت عرضه و تقاضا و قیمت روز منطقه و صرفنظر از احراز اصالت اسناد و مدارک و اثبات هرگونه مالکیت و انتساب آن به هر شخص حقیقی و حقوقی ، همچنین بدون در نظر گرفتن سوابق ثبتی و تعهدات و دیون احتمالی ملک به اشخاص حقیقی و حقوقی – سازمانها – ادارات – ارگانها – بانکها- شهرداری – جهاد کشاورزی و ... ، به هر مبلغ و بابت و با فرض تسویه حسابهای لازمه و با در نظر گرفتن اینکه ملک قابلیت نقل و انتقال رسمی در محضر اسناد رسمی داشته باشد مطابق با نظریه کارشناس  به مبلغ 118.000.000.000  ریال معادل یازده میلیارد و هشتصد میلیون تومان برآورد و به میزان فوق به مبلغ 2.871.704.630 ریال به فروش می رسد.

                  مدیر واحد مزایده اجرای احکام مدنی مشهد-سیدمحمدرضا تشنگر


    دادورز شعبه 4 اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مشهد - مسعود فخرآرا

    استان خراسان رضوی - شهرستان مشهد - بلوار شهید مدرس6 - مجتمع اجرای احکام مدنی مشهد


    برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر اصل آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
    آدرس و تلفن:
    آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ هجری خورشیدی

از این پس می توانید برای دریافت سریعتر pdf روزانه خود به سایت پارس نماد داده ها مراجعه نمایید.

اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data