استعلام چک والو 3 اینچ کلاس 300
-
آگهی گزار شرکت بهره برداری و تعمیراتی مپنا (سهامی خاص)
|
کد پارس نماد: 6693281 |
استان: خراسان رضوی |
تاریخ درج آگهی: 1402/09/07 |
تاریخ شروع: 1402/09/06 |
مهلت اسناد:
1402/09/07 |
شماره آگهی: - |
منبع: سایت 1402.9.7 |
عنوان آگهی: استعلام چک والو 3 اینچ کلاس 300 |
شرح آگهی:
شرکت بهره برداری و تعمیراتی مپنا (سهامی خاص)
استعلام بها خرید / خدمات
مهلت 1402.9.7 خریدار: شرکت بهره برداری و تعمیراتی مپنا شناسه ملی 10102582805 شماره اقتصادی 6819 - 1358 - 4111 شماره ثبت 216924
بدینوسیله نیروگاه نیشابور در نظر دارد کالا / خدمات بشرح موارد و شرایط زیر ، با کمترین بهای پیشنهادی خریداری نماید. لطفا ضمن مطالعه دقیق موارد ذکر شده قیمت پیشنهادی خود را در صرفا در هیمن فرم در قسمت های مرتبط جدول، تکمیل و ... و در سامانه استعلام خرید الکترونیکی بارگذاری گردد.
ارسال پیش فاکتور در سربرگ شرکت تامین کننده، منجر به رد پیشنهاد خواهد شد
ردیف |
مشخصات کالا |
مشخصات فنی |
تعداد |
1 |
چک والو 3 اینچ کلاس 300 |
web - buttweld |
5 عدد |
کلیه هزینه های حمل و نقل بر عهده فروشنده می باشد.
* نیروگاه هیچگونه علی الحساب یا پیش پرداختی در وجه شرکت برنده نخواهد داشت .
* پرداخت صورتحساب تا یکماه پس از تحویل کالا / خدمات و تایید فنی توسط کارشناس نیروگاه و ارائه صورت وضعیت مورد قبول
* محل تحویل کالا / خدمات نیروگاه سیکل ترکیبی نیشابور به آدرس ذیل می باشد.
* در خصوص پیشنهادات ارزی، پرداخت وجه به فروشنده نیز براساس نرخ فروش ارز در سامانه سنا در تاریخ تحویل سفارش به انبار نیروگاه محاسبه و به صورت ریالی پرداخت می گردد.
سایر توضیحات:
1- صدور پیش فاکتور به همراه فرم استعلام به نام شرکت بهره برداری و تعمیراتی مینا با شناسه ملی 10102582805 شماره اقتصادی 6819 - 1358 - 4111 شماره ثبت 216924 مهر و امضا مجاز الزامی می باشد در غیر این صورت پیشنهاد شما مردود اعلام می گردد.
2- پیشنهادهای مالی می تواند به صورت ریالی یا ارزی ارائه گردد و می بایست حداقل به مدت یک ماه از تاریخ پایان مهلت پاسخگویی استعلام معتبر باشد.
3- اسکن تکمیل شده این رفمر پس از مهر و امضا مجاز و مشخصات کامل موضوع استعلام از جمله عکس و کاتالوگ پیوست شود و به صورت یک فایل pdf در سامانه استعلام خرید الکترونیکی بارگذاری گردد.
4- این شرکت این حق و اختیار را خواهد داشت تا نسبت به خرید هریک از اقلام به صورت جداگانه (از چند فروشنده) و یا مجموع از یک فروشنده اقدام نماید و فروشنده نیز براساس پیشنهاد داده شده ملزم به قبول آن است.
5- ارائه گواهی کالیبراسیون Calibration Cetificate و گواهی تست Test Report و نقشه ساخت به همراه آنالیز متریال با ذکر شماره سریان تجهیزات که به تایید شرکت سازنده رسیده باشد، در زمان ارائه به نیروگاه الزامی می باشد.
6- در صورت عدم تایید کالا، هزینه حمل جهت عودت کالا بر عهده فروشنده خواهد بود.
7- مشخصات شرکت کننده جهت ثبت در منابع خرید:
آدرس نیروگاه سیکل ترکیبی: نیشابور - کیلومتر 5 جاده کمربندی نیشابور - تهران - نیروگاه سیکل ترکیبی نیشابور - قابل توجه امور بازرگانی و انبار
تلفکس :42625481 - 051 صندوق پستی نیروگاه نیشابور 93135198
آدرس دفتر مرکزی تهران - خیابان میرداماد - نفت شمالی - کوچه اول - پلاک 4 - تلفن 81981800 فکس 22925026
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: خراسان رضوی, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۷ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|