مزایده فروش یکدستگاه یخچال مکعبی قنادی ...
-
آگهی گزار دادورز شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رشت
|
کد پارس نماد: 6674043 |
استان: گیلان |
تاریخ درج آگهی: 1402/09/04 |
تاریخ شروع: 1402/09/01 |
مهلت اسناد:
1402/09/16 |
شماره آگهی: 0101620/1 |
منبع: محلی گیلان 1402.9.1 |
عنوان آگهی: مزایده فروش یکدستگاه یخچال مکعبی قنادی ... |
شرح آگهی:
آگهی مزایده ؟
در خصوص پرونده اجرایی 0101620/1 صادره از شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری رشت ، موضوع محکومٌ له خانم خدیجه کریمی هریس به شماره ملی 5660020313 ، محکومٌ علیه آقای محمدرضا گودرزی به شماره ملی 0014191431 محکوم است به پرداخت مبلغ 640/172/848 ریال در حق محکومٌ له و نیز پرداخت مبلغ 32/008/642 ریال نیم عشر اجرایی در حق صندوق دولت ، به خواسته مطالبه از طریق مزایده با انجام عملیات اجرائی و تشریفات قانونی و ارزیابی مال از طریق کارشناسان رسمی دادگستری رشت ، طبق مقررات قانونی و با حضور نماینده محترم دادستان دادسرای عمومی و انقلاب رشت ، به شرح زیر به فروش می رسد :
حسب صورتجلسه مرجع محترم انتظامی مورخ ششم اردیبهشت ماه 1402 در : رشت – گلباغ نماز – جنب فروشگاه سناتور – شیرینی الف ، دو دستگاه یخچال قنادی به شرح ذیل توقیف و کارشناسی گردیده است .
یکدستگاه یخچال مکعبی قنادی (شوکیک ویترین قنادی) پیشخوان دار با مارک فریدونی (سفارشی ساخت) با بدنه استیل نگیر به شماره سریال 4731 با قدرت کمپرسور 3/4 hp و سال ساخت 1395 – بصورت مستعمل با قابلیت کارایی مناسب که در زمان بازدید شیشه های هر دو درب کشویی آن بصورت ترک خورده و یکدستگاه یخچال مکعبی قنادی (شوکیک ویترین قنادی) پیشخوان دار با مارک فریدونی (سفارشی ساخت) با بدنه استیل نگیر به شماره سریال 4732 با قدرت کمپرسور 3/4 hp و سال ساخت 1395 – بصورت مستعمل با قابلیت کارایی مناسب که در زمان بازدید شیشه یکی از دو درب کشویی آن بصورت ترک خورده رویت گردید . پس از بررسی جمیع جوانب موثر ارزش گذاری کالای صدرالاشاره بر اساس وضعیت ظاهری حین بازدید میدانی هر دستگاه یخچال در محدوده تقریبی 335000000 ریال ( سی و سه میلیون و پانصد هزار تومان) جمعاً به مبلغ 670/000/000 ریال به عنوان قیمت پایه ارزش گذاری گردیده است .
نشانی ملک : رشت – گلباغ نماز – جنب فروشگاه سناتور – شیرینی الف
* وقت مزایده : پنجشنبه مورخ 1402/09/16 ساعت 11 الی 11/30 صبح
* محل مزایده : رشت ، خیابان امام خمینی(ره) ، چله خانه ، اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رشت ، طبقه همکف
توضیح: مزایده با مبلغ ارزیابی شده آغاز و کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید برنده مزایده محسوب می گردد. طالبین در نتیجه برنده مزایده می بایست ده درصد مبلغ خریداری شده را فی المجلس پرداخت ، مابقی را ظرف مدت یک ماه پرداخت نماید. چنانچه در موعد مقرر پرداخت ننماید مبلغ ده درصد به نفع دولت ضبط خواهد شد. طالبین می توانند جهت شرکت در مزایده ظرف پنج روز قبل از مزایده از محل فوق الذکر مورد مزایده بازدید به عمل آورند. جهت شرکت در مزایده طالبین می بایست 10 درصد قیمت مزایده به صورت چک تضمینی یا نقداً به صورت (pos) در داخل اجرای احکام با کارت متعلق به خود به همراه اصل کارت ملی و کپی قبل از شروع مزایده تحویل اجرا نمایند.
دادورز شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان رشت (اجرای احکام شعبه 1 دادگاه حقوقی)
برای شرکت در مناقصه حتما از
تصویر اصل آگهی
در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید
|
آدرس و تلفن: گیلان, |
آگهی شماره 1 از تعداد 1 آگهی. گزارش گیری شده در تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۴ هجری خورشیدی
اخطار: کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها میباشد.هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.
Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data Pars namad data
|